- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.061
Canım ne oldu sonucun*her duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne oldu sonucun*her duyguyu
Merhaba,hoşgeldinizArkadaşlar selamlar,
Benim de 13 Haziran’da 5.gün tek embriyo transfer oldu. Hep okuyordum, ben dr üye olup sohbetimize katılmak istedim.Çünkü gerçekten etrafımızdaki hiç kimse bizi bu gruptaki insanlardan daha iyi anlayamaz,anlamıyor da zaten.Umarım hepimizin beklediği müjdeli haberler kapımızı çalar.
24 Haziran test günüm G Gizemm3606 rica etsem tabloya beni de ekler misin?
Hoşgeldiniz aramızaArkadaşlar selamlar,
Benim de 13 Haziran’da 5.gün tek embriyo transfer oldu. Hep okuyordum, ben dr üye olup sohbetimize katılmak istedim.Çünkü gerçekten etrafımızdaki hiç kimse bizi bu gruptaki insanlardan daha iyi anlayamaz,anlamıyor da zaten.Umarım hepimizin beklediği müjdeli haberler kapımızı çalar.
24 Haziran test günüm G Gizemm3606 rica etsem tabloya beni de ekler misin?
Yaaaa Allahimmmm inanki hissetmistim biliyormusun bin kere masallah rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin gözün aydin canımmm bizede dua etmeyi unutma kac cikti pekiKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz
canımYaaaa Allahimmmm inanki hissetmistim biliyormusun bin kere masallah rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin gözün aydin canımmm bizede dua etmeyi unutma kac cikti peki
Aminnnn kuzummm,canımsın öğrendiğimden beri bizim gibi olan herkese dua ediyorum, bizi en iyi biz anlarız, vallahi cok zor surec, Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin, öyle stresli ki sonuc öğrenene kadar bile dokuz dogurdum esime bile soylememistim, hastaneye giderken bile kac kere kaza riski atlattım 100 kusurlerde canım degerimYaaaa Allahimmmm inanki hissetmistim biliyormusun bin kere masallah rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin gözün aydin canımmm bizede dua etmeyi unutma kac cikti peki
Masallah maşallah sen üzerindeki stres yukunu attin valla darisi bize :)) ve belirtisizdin dimicanım
Aminnnn kuzummm,canımsın öğrendiğimden beri bizim gibi olan herkese dua ediyorum, bizi en iyi biz anlarız, vallahi cok zor surec, Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin, öyle stresli ki sonuc öğrenene kadar bile dokuz dogurdum esime bile soylememistim, hastaneye giderken bile kac kere kaza riski atlattım 100 kusurlerde canım degerim
Ay canım hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim gözün aydın yani 7. Günde çıkıyorKızlar verdim kanı cok sukur bin sükür pozitif sonucum üstümden buyuk yuk kalktı , Rabbim saglıkla tamamına erdirsin, insallah en kısa surede hepiniz de pozitif haberler verirsiniz
Evet canım valla rahatladım, asırı gergindim, hormonlardan dolayı, evet cok belirtim yoktu canım, arada kasık agrısı ama o transfer oncesi de vardı , cok hormon aldıgımız için belirtileri ayırt edemiyoruzMasallah maşallah sen üzerindeki stres yukunu attin valla darisi bize :)) ve belirtisizdin dimi
Bana cok umut oldunEvet canım valla rahatladım, asırı gergindim, hormonlardan dolayı, evet cok belirtim yoktu canım, arada kasık agrısı ama o transfer oncesi de vardı , cok hormon aldıgımız için belirtileri ayırt edemiyoruz
Cokk tskler kuzum, darısı bekleyen herkese olsun insallah Evet canım aksam bi tup bebek uzmanı izledim , 7. Gunde cıkıyor dedi o gazla bekleyemedimAy canım hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim gözün aydın yani 7. Günde çıkıyor
Bana cok umut oldun
Senin transfer ne zamandı tatlım , ins darısı sana olsunBana cok umut oldun
Ayyy ben nasıl bekleyeceğimm kafamdan atmaya çalışıyorum vallahi korkuyorum da çokCokk tskler kuzum, darısı bekleyen herkese olsun insallah Evet canım aksam bi tup bebek uzmanı izledim , 7. Gunde cıkıyor dedi o gazla bekleyemedim
Doktoruna söyledin mi gününde tekrar test istedi mi?Cokk tskler kuzum, darısı bekleyen herkese olsun insallah Evet canım aksam bi tup bebek uzmanı izledim , 7. Gunde cıkıyor dedi o gazla bekleyemedim
Soylemedim canım, tabi dedikleri tarih var 2 tane o zamanlarda da yaptıracagım, malum Allah korusun her pozitif bebek olamayabiliyor. Önemli olan gidisatDoktoruna söyledin mi gününde tekrar test istedi mi?
Canım senle transferimiz aynı mıydı , yaptır valla kafan rahatlar, ben de asırı korkarak gittim. Psikolojisi cok zor , insallah yuzun guler senin de , emeklerimizi bosa cıkarmasın AllahAyyy ben nasıl bekleyeceğimm kafamdan atmaya çalışıyorum vallahi korkuyorum da çok
Ayyyy nasıl sevindim nasıl çok şükürCanım senle transferimiz aynı mıydı , yaptır valla kafan rahatlar, ben de asırı korkarak gittim. Psikolojisi cok zor , insallah yuzun guler senin de , emeklerimizi bosa cıkarmasın Allah