- 25 Ağustos 2019
- 60.363
- 110.151
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.461
Ben de sürekli uyandırıyorum kaç aylık olduğuna bağlı mesela 3 aylıktan 4 saat aç kalmasın diye okumuştum emin değilim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sürekli uyandırıyorum kaç aylık olduğuna bağlı mesela 3 aylıktan 4 saat aç kalmasın diye okumuştum emin değilim ama
Kııızzz aralıklı oruç serbest mi bizeeeeKizzz olurmu öyle olsa ben yaparmıydımm diyet demek sağlikli beslenmek demekk hamurdan karbonhidrattan ve tatlidan uzak durcaksın
Aralıklı oruç yeşil sebzeli yemekler smoothie yeşil sebzeden tuketebilirsin bol 3 litre su
Ay bilmiyorum ki pompadan çıkanı kullanıyordum ml’i yetmeyince büyüğünü aldım ama onda 3 ay üstü için yazıyordu o yüzden eski ucu takıyorum heralde en küçüğüdürPeki lansinoh hangi uç kullanıyorsun? Size 2 var ben de orta akış sanırım o daha büyük bebişler için
Dengeli guzel beslersen olur kuzum benim sütüme engel olmadı ama su çok önemli 3 4 litre içmen lazım bide bestlakta kullanıyorumKııızzz aralıklı oruç serbest mi bizeeee
Günde bir Türk kahvesi bir adet soda bir bardak yeşil çay en az bir tam dolu kase salata bol yeşillikli et balık tavuk yada kuru baklagilden biri kesin bir öğünde olacak, hatta baklagilli salata ve düzenli 3 litre su. Akşam 7 den sonra bişey yeme. Hem süte bişey olmaz hem saglikli kilo verimi olur kuzumKııızzz aralıklı oruç serbest mi bizeeee
Türkiyeye gidim ilk iş bestlak alıcam. Joum sen mama veriyor muydunDengeli guzel beslersen olur kuzum benim sütüme engel olmadı ama su çok önemli 3 4 litre içmen lazım bide bestlakta kullanıyorum
Aahh ah bunları hazırlamaya vaktim olsa çok teşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam hedef yeni yıla kadar 10 kiloGünde bir Türk kahvesi bir adet soda bir bardak yeşil çay en az bir tam dolu kase salata bol yeşillikli et balık tavuk yada kuru baklagilden biri kesin bir öğünde olacak, hatta baklagilli salata ve düzenli 3 litre su. Akşam 7 den sonra bişey yeme. Hem süte bişey olmaz hem saglikli kilo verimi olur kuzum
Hiç vermedimTürkiyeye gidim ilk iş bestlak alıcam. Joum sen mama veriyor muydun
Süper aşkomHiç vermedim
CanımmSüper aşkom
Tam meme reddi icin girmistim bende siteye.. uzun zamandir ozellikle gunduzleri agliyor memede 2 cekiyor birakiyor dolayisiyla sutumun azaldigini dusunuyorum. Sadece gece mamasi veriyorum dogdudundan beri. Ne olacak bilmemKızlar meme reddinin doruğundayız , zaten rn baştan beri memeyi boşaltan kadar etmemiştir, kilo alımı azdı. Sağıp verdim biberonu zor tutturdum , temelli memeyi bıraktı sanırım
Oyun halisi var, siyah beyaz kartlari var. Oyun halisinda 5-10 dk oyalaniyor sonra kartlarina bakiyoruz anlatiyorum uzun uzun baya ilgisini cekiyor. Cok sıkılırsa sarki acip saklabanlik yapiyorum ama o baya yorucu oluyor piyanonun basina gecip minik cocuk sarkilari calip soyluyorum o da baya ilgisini cekiyor 5-10 dk da oyle oyalaniyoruz ya oturmayan cocugu oyalamak da hic kolay degil gercekten…Kızlar bebişlerimiz artık iki ya da iki buçuk aylık oldular elhamdülillah. Peki bebeklerinize hangi oyuncakları aldınız, ne gibi etkinlikler yapıyorsunuz? Gününüz nasıl geçiyor?
Yok benim de bazi gunlerim sadece uyutmakla geciyor. Artik yavas yavas salmaya basladim uyursa uyuyor uyumazda da birakiyorumKizlar bebeginiz gunduz uyku duzeni var mi bizimki kesik kesik 5 10 dk anca uyuyor bugun toplamda bir saat anca uyumustur tum gunum uyutmaya calismakla geciyor benim ya bizde bi gariplik mi var acaba
O çekip bırakmayı o kadar çok yaptı ki, gerçekten sütü azaltıyor. Sağarak artırdım geri ama bazen çok azalıyor. Bi emmeyi sevemedi gittiTam meme reddi icin girmistim bende siteye.. uzun zamandir ozellikle gunduzleri agliyor memede 2 cekiyor birakiyor dolayisiyla sutumun azaldigini dusunuyorum. Sadece gece mamasi veriyorum dogdudundan beri. Ne olacak bilmem
Ben şanslıysam bir, bir buçuk saat gibi uzun uyuyor. Gerisi hep şekerleme şeklinde işin kötüsü kızım kucakta olmak istiyor hep. O yüzden evde durmuyoruz sürekli kapı kapı geziyoruzKizlar bebeginiz gunduz uyku duzeni var mi bizimki kesik kesik 5 10 dk anca uyuyor bugun toplamda bir saat anca uyumustur tum gunum uyutmaya calismakla geciyor benim ya bizde bi gariplik mi var acaba
Benim kızım da sürekli kendini geri atıyor emmiyor zorladığım zaman çok ağlıyor bıraktım o yüzden mama veriyorum daha çokTam meme reddi icin girmistim bende siteye.. uzun zamandir ozellikle gunduzleri agliyor memede 2 cekiyor birakiyor dolayisiyla sutumun azaldigini dusunuyorum. Sadece gece mamasi veriyorum dogdudundan beri. Ne olacak bilmem