- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.601
Aman ay Allah korusun bir hafta daha tutayım bnimde iki hafta şekerden dolayı dedilerVallahaaa şıp diye gelir amann dikkat et benimki 1hafta önden gidiyoreeee oğlan 36 haftada 51 cm boyu oldu nasıl taşıyorum varyaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ay Allah korusun bir hafta daha tutayım bnimde iki hafta şekerden dolayı dedilerVallahaaa şıp diye gelir amann dikkat et benimki 1hafta önden gidiyoreeee oğlan 36 haftada 51 cm boyu oldu nasıl taşıyorum varyaa
MerhabaMerhaba kizlar bende pek sesim çıkmasada takipteyim sizleri biz de 37+2 yiz daha doğuracak hastane bulamadim devlet hastanesine gidiyodum ordaki doktorum hic haberim yok 25 gun nobet sistemine mi ne geçmiş yani 25 gun o gittigim hastane doğum doktoru olmayacakmis bende baska devlet hastanesine gittim o da en başından beri takiplisi degilim diye kabul etmedi İstanbul'da ozel hastane fiyatları ne hic bilmiyorum 1 tanesine sordum 60 bin dedi cok cok fazla geldi en cok 20 bin der diyodum sizin bildiginiz İstanbul da ozel hastane fiyatları nedir bilginiz var mi uzun oldu affola
Bu haftasonu nasıl geçecek onu deyiverin heleSalı çarşamba perşembe peşpeşe
Kiz geçerrr yaaa pazartesi geldimi offff bi geliyor piirr geliyorrBu haftasonu nasıl geçecek onu deyiverin hele
Yaaaa peki bi zararı varmıymışAman ay Allah korusun bir hafta daha tutayım bnimde iki hafta şekerden dolayı dediler
Şimdilik gitimde bir sıkıntı olduğunu soylemdi açıkçası devlete cok detaylı açıklama yapmyo diyet gönderdi oda liste verdi sonra tekrar gl dedi gidiyorum çok birsy söylemiyor pazartesi gidicem bklm yine aynı şekil hiç açıklama yapmasa özelde gidicem bklm ne dickYaaaa peki bi zararı varmıymış
Yaaa çok dikkst kuzum işte bebeği şişiriyorr zaten benim açlık tokluk 100 ama genede ne yalan diyeyim busıra dikkat edemiyorumŞimdilik gitimde bir sıkıntı olduğunu soylemdi açıkçası devlete cok detaylı açıklama yapmyo diyet gönderdi oda liste verdi sonra tekrar gl dedi gidiyorum çok birsy söylemiyor pazartesi gidicem bklm yine aynı şekil hiç açıklama yapmasa özelde gidicem bklm ne dick
Yan etkileri önde gitmesi dışında ne olabilir bilgin vsrmi cnmm internet bakınca korkunç senaryolsr çıkıyor önüme şimdiye kadar hep bir haftadydi iki üç haftada oldu iki hafta önde diyorlarYaaa çok dikkst kuzum işte bebeği şişiriyorr zaten benim açlık tokluk 100 ama genede ne yalan diyeyim busıra dikkat edemiyorum
Bütün hazırlıklar da bitti yapacak bişey kalmadı geceler bile geçmiyo valla. Sence son gece uyuyabilecek miyiz peki? Ben asla uyuyamam heraldeKiz geçerrr yaaa pazartesi geldimi offff bi geliyor piirr geliyorr
Alya, umay, yüsra bunlar hoşuma giden isimler benimKızımın doğmasına bir hafta kaldı ama ben hala içime sinen bir isim bulamadım kızlar. Var mı önerileriniz?
38+1 benimde nazlı oglus bir hafta da önden gidiyor dedi doktor sürekli sancı cekiyorum ama siklasmiyor bir turluKız biz kaç kişi kaldık doğurmayanlar. haftanızla bi yazın görelimm çuvalın sonunda kalanları Ben 39+5 Nazlı bi Oğluş var içeride
BadeKızımın doğmasına bir hafta kaldı ama ben hala içime sinen bir isim bulamadım kızlar. Var mı önerileriniz?
Havalar sıcak ya o yuzdendir canım bende öyleyim tabi bende küçük çocuk yok sen daha çok zorlaniyorsundur Allah kolaylık versinKızlar haftalar geçtikçe gücüm bitiyor bi yorgunluk çöküyor ki sormayın bide ufak kız var iyice yoruldum dogurmak istiyorum dicem de hele bi 37 olsun diyorum
Vallahi kızımla verinli vakit geciremiyorum doğurmak daha iyi gelecek bana. Doğan büyüyor nasıl olsa sağlıkla gelsin deHavalar sıcak ya o yuzdendir canım bende öyleyim tabi bende küçük çocuk yok sen daha çok zorlaniyorsundur Allah kolaylık versin
Ilk bebeysee uyuyamazsın tabi bende oyleydimm ama bu 2 ci olduğu için ben biran once atlama evresindeyimBütün hazırlıklar da bitti yapacak bişey kalmadı geceler bile geçmiyo valla. Sence son gece uyuyabilecek miyiz peki? Ben asla uyuyamam heralde
Yaaa korkma bu ultrasonda farklılık gösterebiliyor doğurunca anlaşılıyor herşey ona sen hiç yorma kendiniYan etkileri önde gitmesi dışında ne olabilir bilgin vsrmi cnmm internet bakınca korkunç senaryolsr çıkıyor önüme şimdiye kadar hep bir haftadydi iki üç haftada oldu iki hafta önde diyorlar
Insallahh maşaallahh ne güzel toparladınn herseyii bizimde bi salonla yatak oda kaldı mutfak zaten hep temiz olur benim temizleyerek akşamları kapatırım mutfağıBen bir kaç gündür temizlik yapıyordjm. Ama aşırı yoruldum. Çok şükür bitti işim. Bende aürekli uyumak isyiyorıö bunara ama alıro sıcka uyuyamıyorum hiç. Son iki günğmü dinlenerek enerji değışayarak geçirmek ansip olur inşallah