2024 Eylül transfere hazırlık🌸

Merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 2 adet 1 saat uzanıyorum kalktıktan sonra gün içinde ilacın akması normal mi?
Merhaba canım bende hala kullanıyorum progestani canım benim günde 3 defa sabah öğle akşam doktorum 20 dk dedi bana ama yeterli bir dk değil 1 saatte öyle asslinda 2 saatte ancak akmıyor akmasi normal ama bütün halde ve ilaç fazla geliyorsa beklemen lazım biraz daha

Amin canım inşallah Senin Tedavin nasıl geçti hangi aşamadasin su an
Maalesef transfer bile yapamadık. 1 yumurtam vardı o da döllenmedi. Tekrar başladık. Pergoveris 4 kez yaptım yarın kontrol var. En son sağda 3 yumurta görmüştük, solda yoktu. Bakalım 3 yumurtam ilaca tepki verip büyüyor mu göreceğiz

Kuzum ilaç kullanmadım dikkat ettim ama maalesef negatif aldım ben
Yaa çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah demekki zamanı değilmiş bazen emriyoyla da alakalı olabiliyor kalitesiz olabiliyor benimde öyleydi kaç defa düşük yaptım tutmadı çoğu erken doğum yaptim falan hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım transfer oldum maalesef negatif sonuçlandı 3-4 ay dinlenme süresi verdi doktorum yılbaşından sonra tekrar deneyeceğiz
Yaaa üzüldüm hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sana da nasıp olsun canım emriyon var sanırım dimi İnslalah bu sefer olur

Yaaa insalalh bu sefer olur canım en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbim Umarım çok güzel sonuçlar alırsın bol bol emriyon olur

Kızlar merhaba 5 ekim de tüp bebek için transferim gerçekleşti pazartesi ve Salı günü kaset test yaptım erken gebelik testi değil silik çift çizgi çıktı bugünde kan verdim transfer günümü saymasak 11 günümdeyim değerim 465 çıktı sizce nasıl doktoruma gönderdim tekrardan kan vermeme gerek yok denildi 10 güne kese için çağırdı sizce değerim iyi mi

Çok iyi değeriniz maşallah ilk denemeniz mi?

Cok iyi canım merhaba hayırlı olsun çok sevindim senin adına bende 24 Eylül'de oldum transfer 1 adet bende 11 günde test verdim 381.81 çıktı çok iyi 2 .testi verdim 3 gün sonra 1259 kusur çıktı yani çok iyi bir değer ilk teste göre bu arada ilk idrarımı 6 günde yapmıştım bende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Beni de kanda ciktiktan 2 hafta sonra çağırdı ve hala daha gidemedim kontrole salı günü kontrolüm vardı sanırım yarın yada pazartesi gidicem

Sizinde hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım Peki belirti yaşadınız mı hiç yani bende göğüs ağrısı yada kasık ağrıları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…