- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Merhaba canım bende hala kullanıyorum progestani canım benim günde 3 defa sabah öğle akşam doktorum 20 dk dedi bana ama yeterli bir dk değil 1 saatte öyle asslinda 2 saatte ancak akmıyor akmasi normal ama bütün halde ve ilaç fazla geliyorsa beklemen lazım biraz dahaMerhaba progestan fitil kullanıyorum sabah akşam 2 adet 1 saat uzanıyorum kalktıktan sonra gün içinde ilacın akması normal mi?
Maalesef transfer bile yapamadık. 1 yumurtam vardı o da döllenmedi. Tekrar başladık. Pergoveris 4 kez yaptım yarın kontrol var. En son sağda 3 yumurta görmüştük, solda yoktu. Bakalım 3 yumurtam ilaca tepki verip büyüyor mu göreceğizAmin canım inşallahSenin Tedavin nasıl geçti hangi aşamadasin su an
Merhaba canım transfer oldum maalesef negatif sonuçlandı 3-4 ay dinlenme süresi verdi doktorum yılbaşından sonra tekrar deneyeceğizCanım merhaba okudum hikayeni benimkide benzer zaten naptın transfer oldun mu tedavim ne durumda merak ettim
Kuzum ilaç kullanmadım dikkat ettim ama maalesef negatif aldım benCanım meraba duzeldin mi sürecin nasıl ilerliyor mu ?Tedavin nasıl geçiyor
Yaa çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahKuzum ilaç kullanmadım dikkat ettim ama maalesef negatif aldım ben
Yaaa üzüldümMerhaba canım transfer oldum maalesef negatif sonuçlandı 3-4 ay dinlenme süresi verdi doktorum yılbaşından sonra tekrar deneyeceğiz
Yaaa insalalhMaalesef transfer bile yapamadık. 1 yumurtam vardı o da döllenmedi. Tekrar başladık. Pergoveris 4 kez yaptım yarın kontrol var. En son sağda 3 yumurta görmüştük, solda yoktu. Bakalım 3 yumurtam ilaca tepki verip büyüyor mu göreceğiz
İnşallah canımYaaa üzüldümhayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sana da nasıp olsun canım emriyon var sanırım dimi İnslalah bu sefer olur
Ay inşallah çok teşekkür ederim gerçekten moral oldu banaYaaa insalalhbu sefer olur canım en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbim Umarım çok güzel sonuçlar alırsın bol bol emriyon olur
Aaa süper çok sevindimİnşallah canımevet 5 tane daha var 5. Gün embriyosu o yüzden biraz rahatım açıkçası herşey baştan başlamıcak en azından
Tabiki canım. Moral bozma hiç rabbim nasip edicektir mutlaka doğru zamanda hiç üzülme stres olma bol bol olucak inşallahAy inşallah çok teşekkür ederim gerçekten moral oldu bana
Canım aonucun nasıl geçti transfer oldun mu
Kübra Gül benCanım aonucun nasıl geçti transfer oldun mu
Kız unutmuşum senin buradaki ismini hahahaKübra Gül ben
Çok iyi değeriniz maşallahKızlar merhaba 5 ekim de tüp bebek için transferim gerçekleşti pazartesi ve Salı günü kaset test yaptım erken gebelik testi değil silik çift çizgi çıktı bugünde kan verdim transfer günümü saymasak 11 günümdeyim değerim 465 çıktı sizce nasıl doktoruma gönderdim tekrardan kan vermeme gerek yok denildi 10 güne kese için çağırdı sizce değerim iyi mi
Cok iyi canım merhaba hayırlı olsunKızlar merhaba 5 ekim de tüp bebek için transferim gerçekleşti pazartesi ve Salı günü kaset test yaptım erken gebelik testi değil silik çift çizgi çıktı bugünde kan verdim transfer günümü saymasak 11 günümdeyim değerim 465 çıktı sizce nasıl doktoruma gönderdim tekrardan kan vermeme gerek yok denildi 10 güne kese için çağırdı sizce değerim iyi mi
Evet ilk denemem ama hiç bir belirtim vs yok normal bir durum mu acabaÇok iyi değeriniz maşallahilk denemeniz mi?
Sizinde hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahımCok iyi canım merhaba hayırlı olsunçok sevindim senin adına bende 24 Eylül'de oldum transfer 1 adet bende 11 günde test verdim 381.81 çıktı çok iyi 2 .testi verdim 3 gün sonra 1259 kusur çıktı yani çok iyi bir değer ilk teste göre bu arada ilk idrarımı 6 günde yapmıştım bende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Beni de kanda ciktiktan 2 hafta sonra çağırdı ve hala daha gidemedim kontrole salı günü kontrolüm vardı sanırım yarın yada pazartesi gidicem
Benimde yoktu canım 2 aya kadar olur bazen olmayadabilir merak etme normalEvet ilk denemem ama hiç bir belirtim vs yok normal bir durum mu acaba