Aaayyynen öyle bacım
içeride gerine gerine baba oldum diyip tebrikleri kabul edip sohbet falan edeceğini sanıyor safım benim
salmıyoruz yanımızdan, bir adım öteye gitmicek.
Özellikle ekstra salmicam ben, benim haspam kv geçen bayram eşime demiş ki arkamdan, benden için, "karın sana çok bağımlı olmuş, hep seni yanında istiyor, sensiz bişey yapamıyor, sana bişey olsa napıcak tek başına, yazık böyle olmaz, kendi birşeyler yapmaya çalışsın" falan demiş hadsiz pislik. Benim ana kuzusu eşim de annesi öyle diyince aklı sıra birden bana mesafe koymaya, beni yalnız bırakmaya kalktı. Farkettim bişey var. Yalnız kalınca sordum annesinin dediğini anlattı, annem haklı bana çok bağımlısın ama sen de bağımlı olmakta haklısın ben seni hiç salmadım falan dedi. Dedim HAMİLEYİM BEN TABİ Kİ SANA BAĞIMLI OLUCAM. Ayrıca dedim ikimizin ilişkisi annen dahil kimseyi ilgilendirmez. Kimse yorum da yapamaz fikrini kendine saklasın dedim. Diyo ki ANNEM SENİN İYİLİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN SÖYLEDİ
neymiş Allah korusun eşimin başına bişey gelse ben bebekle bir başıma ne yapacakmışım. Dedim ailem var benim yalnız kalmam. Hadi ailem de olmasa Allah bana o gücü verir merak etme sen bunları düşünme dedim. Ya arkadaşlar siz bütün bu olanlarda iyi niyet görebiliyor musunuz? Ben göremiyorum hiç
velhasıl sırf o lafını o kadının boğazına sokmak için özellikle kocamı dizimin dibinden ayırmicam, kudursun kv kişisi