yenidoğan bezler çok büyük kalıyor bizim için ama senin bebiş daha büyük belki yenidoğanlar da olabilir. yine de molfixin 30lu prematüre paketlerinden iki paket falan al istersen ne olur ne olmaz. fiyatı da uygundu. süt sağma makinasını lansinohun elektrikli tekli olanlardan aldım. daha uzun vaktim olsa internetten bebebao alırdım, kullananlar memnun. ama eczanede sadece lansinoh vardı. lansinohun süt saklama poşetleri de var, makineye direkt uyumlu oluyor. biberondan dökerek hijyenini tehlikeye atmıyorsun, tavsiye ediyorum. ama ilk gün zaten süt ancak şırıngayla çekecek kadar gelmişti. 2 ml falan
inşallah senin daha çok gelir. ben kaşık biberon almıştım ne olur ne olmaz diye ama hiç kullanılmadı. emme refleksi olmadığı için direkt hortumla veriyorlar sütü. ama senin bebiş için belki farklı olur, istersen kaşık biberon al yine. benim göğüs ucu yaram olmadı ama olmaya yüz tuttu. kendi sütümle ıslaklığı korumak için eczaneden herhangi bir markanın göğüs kalkanını aldım, çok memnunum. meme ucumu nemli tutuyor ve sağarken acımıyor böylece. krem de almıştım ama kreme bile gerek kalmıyor şimdi çok şükür. başka sormak istediğin bir şey olursa çekinmeden yazarsın canım. benim aklımda çok soru olmuştu çünkü
bu arada bebek hemşireleri de her şeye yardımcı oluyor endişelenme hiç