-
- Konu Sahibi tekrdag5905
Çerkez tarafındayım ve transferim oldu benim şuan 3. Gündeyim ocağın 3’üne kadar beklemedeyim teste gidicemTekirdağda nerede oturuyorsunBana iki adet dönemi bekleyeceğiz dedi Doktorum Kemal Yıldız
Aaa çok yakınız bende kapaklıdayımÇerkez tarafındayım ve transferim oldu benim şuan 3. Gündeyim ocağın 3’üne kadar beklemedeyim teste gidicem
Memorialde arzu hanım çok ilgili bi doktor transfer çok basitti ağrı sızı yoktuAaa çok yakınız bende kapaklıdayımSenin doktorun kim ve transferin nasıl geçti ben biraz korkuyorum
Benimde Bahçelievler memorialde olacakMemorialde arzu hanım çok ilgili bi doktor transfer çok basitti ağrı sızı yoktu
Beni de o konu geriyordu ama dayanabiliyorsun heyecandan zaten aklına bile gelmiyor işlem sonrası utrasonu verdiklerinde bütün herşeyi unutuyorsun 3 gündür beraberiz bebeğimle inşallah güzel haber vericek bana kendileri heyecanla onu bekliyoruzBenimde Bahçelievler memorialde olacakİdrara sıkışık olacak olmak biraz geriyor beni
Sizin de mi işlemi arzu hanım yapıyorBenimde Bahçelievler memorialde olacakİdrara sıkışık olacak olmak biraz geriyor beni
ki ben tuvaleti tutan biri değilim geldiği gibi gitmem gerek çok öok da çıkarkm ama o an olmadı yokda benzinliğe girdim erkendi diye gidene kadar zaten sıkıştım yine işlem birdeydi erken gittğim için boşluk olduğu için ve sıkışık olduğum işin erken aldılar beni işlemeleBeni de o konu geriyordu ama dayanabiliyorsun heyecandan zaten aklına bile gelmiyor işlem sonrası utrasonu verdiklerinde bütün herşeyi unutuyorsun 3 gündür beraberiz bebeğimle inşallah güzel haber vericek bana kendileri heyecanla onu bekliyoruz
Yaaa inşallah bebişin seninledirBeni de o konu geriyordu ama dayanabiliyorsun heyecandan zaten aklına bile gelmiyor işlem sonrası utrasonu verdiklerinde bütün herşeyi unutuyorsun 3 gündür beraberiz bebeğimle inşallah güzel haber vericek bana kendileri heyecanla onu bekliyoruz
Yaaa mesajını okurken duygulandım senin adına çok sevindim bebişini sağ Salim kucağına alıp büyüt inşallahCanım için rahat olsun Tevekkül et Allah'a sığın. Tutucak inşallah
Benimde 2 sene bebeğim olmadı adet döngüm düzensizdi.
Eşimin ailesi doğulu olduğu için kaynanam değilde akrabaları çok sorardı bebiş yokmu diye Allah var çok da dua ederlerdi ama sordukları zaman ister istemez bir
hüzün dolardı içime hep dua ederdim allahım versende razıyım vermesende ama nimetin çok banada sağlıkla afiyetle bebiş nasip et diye 2. Deneme girmeme 2 ay kala tesadüf eseri bebişimi öğrendim 1 buçuk aylıkken. Şu anda 8 aylık oldu ellerinden öper allahın mucizeleri çok sen bittim dersin Allah yettim derdilerim herşey güzel gönlünce olsun.
Yaaa mesajını okurken duygulandım senin adına çok sevindim bebişini sağ Salim kucağına alıp büyüt inşallahAllahtan umudumu hiç kaybetmedim inanıyorum ki banada annelik duygusunu tattıracak ve isteyen herkese
Teyzesi doğdu büyüdü 8 aylık diş çıkarıyorYaaa mesajını okurken duygulandım senin adına çok sevindim bebişini sağ Salim kucağına alıp büyüt inşallahAllahtan umudumu hiç kaybetmedim inanıyorum ki banada annelik duygusunu tattıracak ve isteyen herkese
Ayyy bende 8 aylık oldu deyince hamilesin sandım yahuu çok güldüm şuandaTeyzesi doğdu büyüdü 8 aylık diş çıkarıyor
Amin inşallah canım benimAllah razı olsun canım bende çok güldüm inankiRabbim tez zamanda afiyetle nasip etsin sana
Allah analı babalı büyütsün inşallah kucaklarımız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun hepimizeeCanım için rahat olsun Tevekkül et Allah'a sığın. Tutucak inşallah
Benimde 2 sene bebeğim olmadı adet döngüm düzensizdi.
Eşimin ailesi doğulu olduğu için kaynanam değilde akrabaları çok sorardı bebiş yokmu diye Allah var çok da dua ederlerdi ama sordukları zaman ister istemez bir
hüzün dolardı içime hep dua ederdim allahım versende razıyım vermesende ama nimetin çok banada sağlıkla afiyetle bebiş nasip et diye 2. Deneme girmeme 2 ay kala tesadüf eseri bebişimi öğrendim 1 buçuk aylıkken. Şu anda 8 aylık oldu ellerinden öper allahın mucizeleri çok sen bittim dersin Allah yettim derdilerim herşey güzel gönlünce olsun.
İnşallah hayırlı haberler alırızz çok heyecanlı bi bekleyiş buuYaaa inşallah bebişin seninledirBende çok merak ediyorum o anı İşlemimi Kemal bey yapacak
Gerçekten çok heyecanlıİnşallah hayırlı haberler alırızz çok heyecanlı bi bekleyiş buu
Hemde çok güzel bi yıl bizi bekliyorGerçekten çok heyecanlıAnne olmayı hakediyoruz
AmiiiiinAllah analı babalı büyütsün inşallah kucaklarımız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun hepimizee
Hemde çok güzel bi yıl bizi bekliyor
Bebişlerimizle birlikte buluşuruz belkideHemde çok güzel bi yıl bizi bekliyor