- 29 Kasım 2024
- 39
- 13
- 27
-
- Konu Sahibi tekrdag5905
Merhaba ben de çorluda yasiyorum. Bu ay son asilamam da negatif geldi. Doktorum corluda tup bebek yapan yer yok demisti Kemal beyi reyaptan duymustum ama devam ettigini bilmiyordum. Ben asilama oldugum icin ilac raporu alma hakkim var Kemal beyde sgk ilac destegi karsilaniyor mu acaba bilginiz var mi?
Hii o yuzden doktorum soylemedi heralde. Peki islemler corluda mi olacak istanbula mi git gel yapacaksiniz?
Transfer oldunuz mu süreci anlatır mısınızCanım yumurta toplama ve transfer İstanbul’da Bahçelievler memorialda olacak dendiOrayla anlaşmalıymış eltimde sağlıkçı memorial için çok güzel bir hastane iyi bir seçim dedi içim daha rahatladı yumurta toplama işlemim gerçekleşti zaten şuan transfer için bekliyoruz
Transfer olmadım şuan rahim dinlendiyoruzTransfer oldunuz mu süreci anlatır mısınız
Yaşınız kaç acaba? maşallah güzel yumurta toplanmışTransfer olmadım şuan rahim dinlendiyoruz
Yaşım 27Yaşınız kaç acaba? maşallah güzel yumurta toplanmış
Merhaba bende Tekirdağ da yaşıyorum Bahçelievler Memorial Hastanesine gidiyorum 23 kasım da toplama oldu adet olmayı bekledim 2 hafta sonra adet oldum ilaca başlattılar salı günü muayneye gidicem ve transfer günü belli olucak aynı zamanda bende de pkos var hangi doktordu sizin kiMerhaba arkadaşlar
Sizlere tüp bebek sürecimde yaşadığım endişelerden,durumlardan bahsetmek istiyorum en azından yeni başlayacak olanların bilgisi olur diye yazmak istedim çünkü benim bu süreçte etrafımda bu konuyla ilgili bilgisi olan yoktu ve bir anda sürecin içinde buldum kendimi..
Öncelikle Tekirdağ’da yaşıyorum ve süreç sürekli gel gitli olduğu için doktorumu yakından tercih ettim ve çorluda Op.Dr.Kemal Yıldızı bulduk ve görüştük. Görüşmemiz olumlu geçti ve sürecimiz başladı. 5 ekimde gittik ilk ve o gün bizden bulaşıcı hastalıklar için vs kan tahlili alındı daha sonrasında adet olmam için bana tarlusal verdi ve gönderdi (pcos hastasıyım düzenli adet göremiyorum) adetimi oldum ve tüp bebek tedavisine tam anlamıyla başladık. Benim zaten hastalığımdan kaynaklı çok yumurtam vardı ve amh değerim 8 çıktı yüksekti. O gün bana gonal-F 450 başladı 3 kutu aldık ve vurmaya başladım 225 mg vurdum bir iğne 2 gün gitti 3 kutuyu bitirdim(iğneler acıtmıyor çok korkmuştum) ve gittik her iki taraftada çok yumurtam oluşmuş ve olgunlaşmıştı gittiğimizde pazartesiydi çarşamba yine çağırdı ve muayene etti cuma yumurta toplamı işlemin yapılacak dedi. Çok heyecan yapmıştım çünkü anestezili olacaktı hiç anestezi almamıştım korkuyordum da bir taraftan. Cuma günü İstanbul Bahçelievler memorial’de toplama işlemim yapıldı. Bir ağrım sızım olmadı korkmanıza gerek yok ben kendimi çok korkutmuşum okuduklarım etkilemiş olsa gerekBenden 45 yumurta toplamış cumartesi aradı doktorum 30 tanesi olgun çıktı 28 tanesi döllendi dedi ve bu süreç 6 gün sürdü 5inci gün aradılar 5.inci gün embriyosu 6 tane doldurduk dediler ertesi gün 6.ıncı gün embriyosu 9 tane dondurduk toplamda 15 embriyonuz var dediler çok sevindim Embriyoların kalitesi de çok iyiymiş Şuanda 2 adet dönemini bekleyeceğiz ve transfer olacağım inşallah ilk transferde tutar buraya olunca güncelleme yapacağım olumlu olumsuz diye
Pkoslarda zaten sayı çok oluyor benim de 42 toplandı sonrası çok sıkıntılı geçti toplamadan sonra baya ağrı oldu çorap bile giyemiyordumYaşınız kaç acaba? maşallah güzel yumurta toplanmış
Tekirdağda nerede oturuyorsunMerhaba bende Tekirdağ da yaşıyorum Bahçelievler Memorial Hastanesine gidiyorum 23 kasım da toplama oldu adet olmayı bekledim 2 hafta sonra adet oldum ilaca başlattılar salı günü muayneye gidicem ve transfer günü belli olucak aynı zamanda bende de pkos var hangi doktordu sizin ki
Benim toplama işleminden sonra hiç ağrım sızım olmadı çok şükürPkoslarda zaten sayı çok oluyor benim de 42 toplandı sonrası çok sıkıntılı geçti toplamadan sonra baya ağrı oldu çorap bile giyemiyordum
Merhabalar. Opu öncesi e2 değeriniz kaçtı acaba:) masallah.Merhaba arkadaşlar
Sizlere tüp bebek sürecimde yaşadığım endişelerden,durumlardan bahsetmek istiyorum en azından yeni başlayacak olanların bilgisi olur diye yazmak istedim çünkü benim bu süreçte etrafımda bu konuyla ilgili bilgisi olan yoktu ve bir anda sürecin içinde buldum kendimi..
Öncelikle Tekirdağ’da yaşıyorum ve süreç sürekli gel gitli olduğu için doktorumu yakından tercih ettim ve çorluda Op.Dr.Kemal Yıldızı bulduk ve görüştük. Görüşmemiz olumlu geçti ve sürecimiz başladı. 5 ekimde gittik ilk ve o gün bizden bulaşıcı hastalıklar için vs kan tahlili alındı daha sonrasında adet olmam için bana tarlusal verdi ve gönderdi (pcos hastasıyım düzenli adet göremiyorum) adetimi oldum ve tüp bebek tedavisine tam anlamıyla başladık. Benim zaten hastalığımdan kaynaklı çok yumurtam vardı ve amh değerim 8 çıktı yüksekti. O gün bana gonal-F 450 başladı 3 kutu aldık ve vurmaya başladım 225 mg vurdum bir iğne 2 gün gitti 3 kutuyu bitirdim(iğneler acıtmıyor çok korkmuştum) ve gittik her iki taraftada çok yumurtam oluşmuş ve olgunlaşmıştı gittiğimizde pazartesiydi çarşamba yine çağırdı ve muayene etti cuma yumurta toplamı işlemin yapılacak dedi. Çok heyecan yapmıştım çünkü anestezili olacaktı hiç anestezi almamıştım korkuyordum da bir taraftan. Cuma günü İstanbul Bahçelievler memorial’de toplama işlemim yapıldı. Bir ağrım sızım olmadı korkmanıza gerek yok ben kendimi çok korkutmuşum okuduklarım etkilemiş olsa gerekBenden 45 yumurta toplamış cumartesi aradı doktorum 30 tanesi olgun çıktı 28 tanesi döllendi dedi ve bu süreç 6 gün sürdü 5inci gün aradılar 5.inci gün embriyosu 6 tane doldurduk dediler ertesi gün 6.ıncı gün embriyosu 9 tane dondurduk toplamda 15 embriyonuz var dediler çok sevindim Embriyoların kalitesi de çok iyiymiş Şuanda 2 adet dönemini bekleyeceğiz ve transfer olacağım inşallah ilk transferde tutar buraya olunca güncelleme yapacağım olumlu olumsuz diye
Merhaba benim opu öncesi E2 değerim 8106ydıMerhabalar. Opu öncesi e2 değeriniz kaçtı acaba:) masallah.