Hayırlı olsun bence var :) acaba hangi günleri değerlendirmiştiniz tam yumurtlama zamanını biliyor muydunuzKızlar var dimi
Teşekkür ederim teste gidicem bugünHayırlı olsun bence var :) acaba hangi günleri değerlendirmiştiniz tam yumurtlama zamanını biliyor muydunuz
Ayyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin merakla bekliyorum sonucuTeşekkür ederim teste gidicem bugüninşallah kanda da cıkar Ben adet bitiminden itibaren tüm haftayı değerlendirdim son yumurtlama günü de 3 gün boyunca her gün değerlendirdik
Amin inşallah bakalım kanda ne cıkcak daha tam sevinemiyorum şoktayımAyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin merakla bekliyorum sonucuadetinize kaç gün var şuan?
Bencede var canım kandada çıkarsa ne mutlu sana hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım bende ayın 16 da regl olmam lazım beklemedeyim ama regl belirtileri dün basladi sanki göğüs bel sırt ve bacak ağrım var bir ümitle ayın 16 bekliyorumAmin inşallah bakalım kanda ne cıkcak daha tam sevinemiyorum şoktayım3 gün var
Bu bahsettiğin belirtiler bende regl den 1 hafta once başladı resmen erken regl olcam sandım. Teşekkür ederim canım benim inşallah kanda da pozitif görürüm daha regl 3 gün varBencede var canım kandada çıkarsa ne mutlu sana hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım bende ayın 16 da regl olmam lazım beklemedeyim ama regl belirtileri dün basladi sanki göğüs bel sırt ve bacak ağrım var bir ümitle ayın 16 bekliyorum
Ben ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştim hayalet çizgiyle hatta aman bu negatif diyip kenara koydum elimi yıkıyordum tam atacakken bu çizgiyi görmüştümKızlar var dimi
Ben de ilk dakikalarda cıkınca cok heyecanlandım gidip gelip çizgiye bakıyorum var dimi duruyo dimi diyeBen ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştim hayalet çizgiyle hatta aman bu negatif diyip kenara koydum elimi yıkıyordum tam atacakken bu çizgiyi görmüştüm
Ay ne güzel olur kız
Bi de bi şey sorcam bebek tutunmadan test pozitif cıkmaz dimi yani aşırı cahilim. Bu kimyasal gebelik diye bi şey varmış test pozitif cıkıyomus ama bebek tutunmuyomuş. Varsa da erken öğrenmek beni gerecek gibiBen ilk gebeliğimi böyle öğrenmiştim hayalet çizgiyle hatta aman bu negatif diyip kenara koydum elimi yıkıyordum tam atacakken bu çizgiyi görmüştüm
Yok canım implantasyondan sonra HCG artmaya başlar.Bi de bi şey sorcam bebek tutunmadan test pozitif cıkmaz dimi yani aşırı cahilim. Bu kimyasal gebelik diye bi şey varmış test pozitif cıkıyomus ama bebek tutunmuyomuş. Varsa da erken öğrenmek beni gerecek gibi
Ay hamileyim galibaaaaaa rahimde kasılma hissediyorum ara ara ya da idrar sıkıştım bilmiyorum cok karışık su an ne zaman kan versemYok canım implantasyondan sonra HCG artmaya başlar.
Ay çok sevindim gözün aydın.
Herşey meme elektriklenmesinden sonra başladı ben diyorummm size bu elektriklenme gerçek bir belirtiiiAy hamileyim galibaaaaaa rahimde kasılma hissediyorum ara ara ya da idrar sıkıştım bilmiyorum cok karışık su an ne zaman kan versem
Yaaaa cidden sen demesen ben bu kadar erken test yapmayacaktımHerşey meme elektriklenmesinden sonra başladı ben diyorummm size bu elektriklenme gerçek bir belirtiiitebrikler balımmmm
Güzel haberle gelYaaaa cidden sen demesen ben bu kadar erken test yapmayacaktımAy cok garip bi heyecan var içimde. Gün içinde kan vermeye gidicem
Çok bekleme şimdi gitsen bile kan alirlar valla çok heyecanlandım bende meme elektiiklenmesi bı kaç gün önce vardı ama şu an ağrıya bıraktı kendini ucu agrimiyo gogsumun çevresi agriyo dokununcaYaaaa cidden sen demesen ben bu kadar erken test yapmayacaktımAy cok garip bi heyecan var içimde. Gün içinde kan vermeye gidicem
Ve ayrıca mesela ben her ay 2yada 3 gün önce olurum regl o yüzden bu ay ayın 17 diyorum geçen ay 20 de olmuştum kullandığım programda 17 gosteriyo simi hangi tarihi baz alayım 17 mi yoksa 20 miYaaaa cidden sen demesen ben bu kadar erken test yapmayacaktımAy cok garip bi heyecan var içimde. Gün içinde kan vermeye gidicem
Ay çen annemi olcan çen tebrik ederim seni canımKızlar var dimi
benim dokununca dolgunluk ve hafif ağrımsı oluyo ama uçları elektrik çarpması gibi oldu dün iki kere bi de ondan onceki gün olduÇok bekleme şimdi gitsen bile kan alirlar valla çok heyecanlandım bende meme elektiiklenmesi bı kaç gün önce vardı ama şu an ağrıya bıraktı kendini ucu agrimiyo gogsumun çevresi agriyo dokununca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?