- 14 Temmuz 2023
- 2.960
- 3.069
- 53
- 22
Canim naptin sen.. adet oldunmuO zaman beni de ekle canım sat 8 eylül bat 4 ekim bugün aşılama yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim naptin sen.. adet oldunmuO zaman beni de ekle canım sat 8 eylül bat 4 ekim bugün aşılama yapıldı
Âmin canım inşallah isteyen herkeseAy ay çok güzel çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucagina İnşallah bizede nasip olsun böyle sevinmek
Ben kullanmıştım oksaparKızlar merhabalar kan sulandirici kullanan var mii
Benim de daha önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ardından 6 7 haftalık bebek oluşmadan düşük oldu. İkinci düşükte oksapar kullanıyordum. Göbekten iğne şeklinde. Çok fazla doktor gezdim ve artık son yayınlanan makalelere göre kan sulandırıcı dite bir tedavi biçimin olmadığını söyledi doktorlar ama nerden tutarsan kardır diye düşünerek böylr bir tedavi benimseyen hekimler hala var tabi dedi doktorum. Ama ben şimdi bu gebeliğimde kullanmayacağım. Takdir Allahın ol derse olur ama ben faydasını görmediğim için içim rahat. Bu sefer tevekkül ediyorum olacak hissediyorum. Siz daha önceki düşüklerinizde kan sulandırıcı kullanmış mydınız.Bana da ecopirin verdi sat 9 Ekim daha önceden 2 düşüğüm oldu 1 ay beklesem mi acaba gebelik varmı sizde
Hahah yok ben daha denemem bu stres bana yeterKasım diyor muyuz o zaman?
Ben de elenirim bu gece bence, yarın haber vercem.
Kasım listesine rica olunur.
Oldum galiba lekelenme gibi pembe gibi devamı henüz yok yarina sokulur bugün ki sancidan anladım olacağım kesin devamı gelirAdt oldunmu
İnşallah isteyen herkesin bebisleri olurAynen canım şimdi artık yeni bir döngü yeni bir şans
Kiz nerelerdesin az önce seni etiketleyim diyordum. Yanlış hatirlamiyorsam ikimizinde bat aynı gün. Naptin bu ay ümit var mıBenim de daha önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ardından 6 7 haftalık bebek oluşmadan düşük oldu. İkinci düşükte oksapar kullanıyordum. Göbekten iğne şeklinde. Çok fazla doktor gezdim ve artık son yayınlanan makalelere göre kan sulandırıcı dite bir tedavi biçimin olmadığını söyledi doktorlar ama nerden tutarsan kardır diye düşünerek böylr bir tedavi benimseyen hekimler hala var tabi dedi doktorum. Ama ben şimdi bu gebeliğimde kullanmayacağım. Takdir Allahın ol derse olur ama ben faydasını görmediğim için içim rahat. Bu sefer tevekkül ediyorum olacak hissediyorum. Siz daha önceki düşüklerinizde kan sulandırıcı kullanmış mydınız.
Ahh o sanci var ya o sanci bende de olur o sancıOldum galiba lekelenme gibi pembe gibi devamı henüz yok yarina sokulur bugün ki sancidan anladım olacağım kesin devamı gelir
Şuan beklemedeyim femara+otrivelle kullandım hiç gebelik olmadı 10 aydır deniyoruzBana da ecopirin verdi sat 9 Ekim daha önceden 2 düşüğüm oldu 1 ay beklesem mi acaba gebelik varmı sizde
Bende oluyor çoğunlukla nadiren ağrım olmazAhh o sanci var ya o sanci bende de olur o sancı
Ümit var gibi duruyor beklemedeyim senin durum neKiz nerelerdesin az önce seni etiketleyim diyordum. Yanlış hatirlamiyorsam ikimizinde bat aynı gün. Naptin bu ay ümit var mı
Başladım cinko magnezyuma folık asitte kullanıyom d vitamini de daha yeni kullanmıştımKızlar nette okudum da cinko magnezyum eksikliği:
Hem yumurtanın gelişip çatlamasına
Hemde düşüğe sebep oluyormuş
Bide d vitamini eksikliği gebe kalmayı engelleyebilirmiş
Eh işte bizde tahmini yumurtlama günlerini değerlendirdik. Ama hemen sonrasında kestik 5 gündür olmuyor şuan eşimde uyanık gidip sarılasım var ama kalbimi kırdı ve özür bile dilemediÜmit var gibi duruyor beklemedeyim senin durum ne
Cnm benimde erken başlamıştı kasıkda ağrıArkadaşlar selam benim sat 23.09.24 bat 19.10.24 diye tahmin ediyorum 2-3-4-7-9 ekimi değerlendirdik ahdjdjdjd sol kasığım ara ara ağrıyor bu 2 gündür var ama yumurtlama dönemim değil sanki akıntım yok oldu da dış gebelik falan mı diye korkuyorum bi gerildim birliktelikten 6-7 gün sonra bu ağrı olması normal mi ya geçen sene de kasımda gebe kalıp aralıkta düşük yapmıştım atlatamadım hala