Benimde bacaklarıma böyle agrılar girer romatizmal sıkıntı var bende o yuzden senin neden bilemedm amaYok yok ben gebelik olmadığına çok eminim. Ama sorun şu ki kasıklarımdan bacaklarıma yayılan bir ağrı var. Yani bu bir sağlık sorunu mu, enfeksiyon tarzı bişey mi. Ondan endişelendim açıkçası.
Neyse en azından olmadığını biliyorum belirsizlikten iyidirAy eğer hamile değilsen hemen sökülsün İnşallah canım ya böyle de çok kötü beklemek
Kaç çıkacak bakalım
Oldunmu regl anlayamadm ben kızNeyse en azından olmadığını biliyorum belirsizlikten iyidir
Aynen canımNeyse en azından olmadığını biliyorum belirsizlikten iyidir
Eve giderken test alayım diyordun aldın mı kız test? Sabah mı yapacan? Sabaha dayanamazsın belki diye düşündümOldunmu regl anlayamadm ben kız
Oldum sanırım hafif bişey oldu gibi başladı bence bu kadar sancı zaten belliydi neyse geç olmasınOldunmu regl anlayamadm ben kız
Alamadım canım geç olunca kapanmıştı eczaneler mecbur yarın kargom ne zaman gelirse işyerinde yapıcamEve giderken test alayım diyordun aldın mı kız test? Sabah mı yapacan? Sabaha dayanamazsın belki diye düşündüm
Hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versinOldum sanırım hafif bişey oldu gibi başladı bence bu kadar sancı zaten belliydi neyse geç olmasın
Ay hadi hayırlısıAlamadım canım geç olunca kapanmıştı eczaneler mecbur yarın kargom ne zaman gelirse işyerinde yapıcam
Hadi bekliyorum sonucu hemen yaz bizedeBen dayanamadım yine kan vermeye geldim
Kasım diyor muyuz o zaman?Evet bence oldum artık beni silebilirsiniz
Ben kullanıyorum canım coraspirin doktorum verdiKızlar merhabalar kan sulandirici kullanan var mii
Ay eğer hamile değilsen hemen sökülsün İnşallah canım ya böyle de çok kötü beklemek
Kaç çıkacak bakalım
İçimde kötü bir his var .. tırsıyorum pazartesi sabah beta 204tü , şuan en az 600 fln olmalı diye düşünüyorumHadi bekliyorum sonucu hemen yaz bizede
Bana da ecopirin verdi sat 9 Ekim daha önceden 2 düşüğüm oldu 1 ay beklesem mi acaba gebelik varmı sizdeBen kullanıyorum canım coraspirin doktorum verdi
Ben kullanıyorum canım coraspirin doktorum verdi
Kaygilaniyorsun haliyle inşallah çok güzel artmıştır beyanİçimde kötü bir his var .. tırsıyorum pazartesi sabah beta 204tü , şuan en az 600 fln olmalı diye düşünüyorum
İnşallah cnm her saniye sayfayı yeniliyorum bir saat olduKaygilaniyorsun haliyle inşallah çok güzel artmıştır beyan
TebriklerÇok şükür kızlar sonucum çıktııı 1315 beta
Tebrik ederim cnm benimÇok şükür kızlar sonucum çıktııı 1315 beta
Sağol bebeğim teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim cnm benim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bnce oğlun olacak içime doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?