Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sabah saatlerinde tahmin ettigim gibi kirmizilar geldiNaptınız kızlar benim bat arkadaşları
meltqueen @Merve3553
Kız sen kan verdin mi bdaha ne zmaan vereceksin nasılsın tubaslk
Canım ben geçen ay resmen gebe gibi kasık ağrısı saplama yerleşme kanaması bile yaşadım. Biz bunu takip ediyoruz ya ondan olıyor bu belirtiler. Kafamızı takıyor ya da takip ediyoruz o yüzden bence psikolojik hatta ben regl olunca da düşük gibi semptomlar yaşadım daha önce de düşük yaptığım için o yüzden kafanı yorma kendini rahat bırakBu bacak ağrısı canımı çok sıktı yani.
Kesin regl olcam ama bu ilk kez oldu. Normalde öncesi belim ağrırdı, bu bacak ağrısı korkutmaya başladı. Normal midir?
Yok yok ben gebelik olmadığına çok eminim. Ama sorun şu ki kasıklarımdan bacaklarıma yayılan bir ağrı var. Yani bu bir sağlık sorunu mu, enfeksiyon tarzı bişey mi. Ondan endişelendim açıkçası.Canım ben geçen ay resmen gebe gibi kasık ağrısı saplama yerleşme kanaması bile yaşadım. Biz bunu takip ediyoruz ya ondan olıyor bu belirtiler. Kafamızı takıyor ya da takip ediyoruz o yüzden bence psikolojik hatta ben regl olunca da düşük gibi semptomlar yaşadım daha önce de düşük yaptığım için o yüzden kafanı yorma kendini rahat bırak
Benim de sol yumurtalığım çok ağrıdı hiç gitmedi iki gün bnde hamilelik var sandımBu bacak ağrısı canımı çok sıktı yani.
Kesin regl olcam ama bu ilk kez oldu. Normalde öncesi belim ağrırdı, bu bacak ağrısı korkutmaya başladı. Normal midir?
Valla ben hiç anlamadım. Bacak ağrım kasık ağrımı bastırıyor. Ağrı kesici alırsam regl başlamadan kayar diye xüşünüyorum. Ay bilmiyorum napsam.Benim de sol yumurtalığım çok ağrıdı hiç gitmedi iki gün bnde hamilelik var sandım
Bugun adetim yoğunlaştığı halde yine ağrıdı artık agrı kesici yuttum
Kist mi oldu ne oldu anlamadım
Bu ayda aynı sey olursa doktora randevu alcam
Adet yaklaştı ya adet ağrısı bacaklara da vururmuş seninde öyledir blki cnmValla ben hiç anlamadım. Bacak ağrım kasık ağrımı bastırıyor. Ağrı kesici alırsam regl başlamadan kayar diye xüşünüyorum. Ay bilmiyorum napsam.
Ben dün aksam oldum kahve leke gldi bugünde söküldümBenim sabah saatlerinde tahmin ettigim gibi kirmizilar geldi
Yok yok hiç akıntım yok.Adet yaklaştı ya adet ağrısı bacaklara da vururmuş seninde öyledir blki cnm
Enfeksiyon olduğunu sanmam
Akıntı falan var mı enfeksiyona işaret eden
Hıı inşallah değildir o zamaaanYok yok ben gebelik olmadığına çok eminim. Ama sorun şu ki kasıklarımdan bacaklarıma yayılan bir ağrı var. Yani bu bir sağlık sorunu mu, enfeksiyon tarzı bişey mi. Ondan endişelendim açıkçası.
Heh aynı benim öyle. Sökülemedi galiba. Ağrı kesici attım valla olamadan. Dayanamadım. Karın ağrısından değil ama bacak ağrısından.Benimde kasıklarım ağrıyor bazen çok sonra geçiyor yine ağrım oldu akıntı geldi gidip baktım oldu sandım değilmiş ama regl olacak gibi şuan ara ara ağrılar oluyor sokulemedi zaar ne Olacaksa olsun üstümde ki sinirlilik hali gider belki
Ben dayanamadım yine kan vermeye geldimNaptınız kızlar benim bat arkadaşları
meltqueen @Merve3553
Kız sen kan verdin mi bdaha ne zmaan vereceksin nasılsın tubaslk
Ay eğer hamile değilsen hemen sökülsün İnşallah canım ya böyle de çok kötü beklemekBenimde kasıklarım ağrıyor bazen çok sonra geçiyor yine ağrım oldu akıntı geldi gidip baktım oldu sandım değilmiş ama regl olacak gibi şuan ara ara ağrılar oluyor sokulemedi zaar ne Olacaksa olsun üstümde ki sinirlilik hali gider belki
Kaç çıkacak bakalımBen dayanamadım yine kan vermeye geldim