- 14 Temmuz 2023
- 2.954
- 3.050
- 53
- 22
Kimin gözleri yeşil senin mi babasının mıÇocukken hep istediğim göz rengi yeşildi şükür kızımda oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin gözleri yeşil senin mi babasının mıÇocukken hep istediğim göz rengi yeşildi şükür kızımda oldu
İşte ben de mesela daha 3 gün sonra bekliyordum pik meğer vücudum bana küçük sürprizler hazırlamışHadi hayırlısı hakkinizda.Ben henüz kopkoyu göremedim ovulasyonda.3 gündür aynı gibi.
İkimizde kahve ama onunda benimde ailede renkli göz geni var onda yeşil benim ailede mavi varKimin gözleri yeşil senin mi babasının mı
Çoktan bitti tabi ki başladıCandy7777 reglin bitiimi fik fike devam mı
Bıraaaak hemen bırak bebişin büyüyor hergün testin koyulaşıyorAnlık bir yanda folik asit bi yanda zıkkımın kökü inşşşallah bırakırım ..
Hayır gecikmenin 2. günü bakalım yarın sabah yapacağım test sonuç ne yeter beklediğim belirti sayılmaz klasik kasık sancıları gogsumde sadece anlık girip çıkan ağrı gibi çok arada, kasık ağrılarıda yumurtlama benzeri yoklayıp kayboluyorCano var mı belirti birsey
i mom omega folik asit ilk gebeligimdede kullandim aynen devam ediyorum, kan degerlerin yerindeyse normal folbiol da kullanabilirsin doktorun öneriyor zaten tatlımKazılar folik asit öneriniz var mı ? Kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi markayı aldınız? Benim midem hassas takviyeler konusunda.
Maşallah benimde sol yumurtalıkda kaldı ağrı sabahtan beriBıraaaak hemen bırak bebişin büyüyor hergün testin koyulaşıyor
Hayır gecikmenin 2. günü bakalım yarın sabah yapacağım test sonuç ne yeter beklediğim belirti sayılmaz klasik kasık sancıları gogsumde sadece anlık girip çıkan ağrı gibi çok arada, kasık ağrılarıda yumurtlama benzeri yoklayıp kayboluyor
Sende yarın sabah yapacaksın degil mi test insallah guzel haberlerle yazarız burayaMaşallah benimde sol yumurtalıkda kaldı ağrı sabahtan beri
33-34 TL aralığında olması lazımPeraeylem Türkiye de 1 dolar kaç lira
Hiç bir bilgim yok bu konuda fakat testin için erken degil mi 4. Gün belki testin bozuktur ve yükselmeye sen kan testi verdikten sonra yeni yeni baslıyor olabilir, umut verip yıkılmasını istemem ama tevekkülunü güçlü tut lütfen illa başına gelen biri vardır sana yazacak1 ekimde bahçecide 3.gün embriyo 2 adet transferim oldu .transferin 4.günü dayanamayıp normal kasetle test yaptım silik çizgi çıktı uçtum tabi …dün yani 6.gün kan verdim 0,85 çıktı çok mutsuzum o konudan o konuya atlayıp başına gelen oldu mu diye yazıp duruyorum .13 Ekim test günü ama hemşire belki tutunmaya çalışıp sonra gerilemiş olabilir diyince daha da çöktüm sanki …
UmarımHiç bir bilgim yok bu konuda fakat testin için erken degil mi 4. Gün belki testin bozuktur ve yükselmeye sen kan testi verdikten sonra yeni yeni baslıyor olabilir, umut verip yıkılmasını istemem ama tevekkülunü güçlü tut lütfen illa başına gelen biri vardır sana yazacak
İki hamileliğimdede bıraktım bundada bırakırım şüphem yok ama bulantıların yoğunlaşması lazım daha 3+4Bıraaaak hemen bırak bebişin büyüyor hergün testin koyulaşıyor
Hayır gecikmenin 2. günü bakalım yarın sabah yapacağım test sonuç ne yeter beklediğim belirti sayılmaz klasik kasık sancıları gogsumde sadece anlık girip çıkan ağrı gibi çok arada, kasık ağrılarıda yumurtlama benzeri yoklayıp kayboluyor
Bırakırsın inş şuan oluşum döneminde oldugu için ne kadar erken bırakırsan okadr iyi anomali olmaması için Allah korusunİki hamileliğimdede bıraktım bundada bırakırım şüphem yok ama bulantıların yoğunlaşması lazım daha 3+4
Bende de çıkmadı dün öğleden sonra yaptım kan verdim bugün yarın gorucem sonucuEldorin e ben eve gelirken testi aldım evden girince dayanamadm yaptım hiçbişe çıkmadı sabahı bekleyemedim kız
Benimle bat aynı olanlar napıyonuz bende bişe ckmadı yarın veya perşembe regl günüm olsa çıkardı erken test bide