- 7 Ekim 2021
- 804
- 369
- 53
- 32
Seninde az kldı vr mı belirtiDün bende kör oluyordum teste bakarken
Hep yazdım yakın tarihlilere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde az kldı vr mı belirtiDün bende kör oluyordum teste bakarken
Hayırlısı inşallah cnmKızlaaaaar yüksek gördüm ovülasyondaaaaa erken oldu 3 gün sonra bekliyordum bu gece inşallah o gecedir bakalım ne zaman düşecek şimdi sıra onu takip etmekte
Kuzum belirti filan yok normalde adet sancısı olması lazımdı olmadı sadece aşırı göğüs ağrısı var sütyen bile takamıyorum sende var mı bişeyCano sende varmı birsey belirti az kldı
Yapar yapmaz yax valla merak ettim. İnşallah gebeliktirAz az kasık ağrısı böyle elektrik çarpması gibi bişe ufacık. bde bulantı var ama ağır yedim ondandır
Yarın sabah test yapücüü bat günü oluyor
Kaset test mi yoksa erken gebelik testi mi yapacaksınız? İnşallah bebiş vardırAz az kasık ağrısı böyle elektrik çarpması gibi bişe ufacık. bde bulantı var ama ağır yedim ondandır
Erken yaparım ya varsa çıksın sonra kaset alıp pişman olmayım inşallah hayırlısıylaKaset test mi yoksa erken gebelik testi mi yapacaksınız? İnşallah bebiş vardır
Yapar yapmaz yax valla merak ettim. İnşallah gebeliktir
Tamam inşallah eğer gecikirse 22 si gibi falan yaparım en erken testi heralde çok erken öğrenince zaman geçmiyorBen test yaptıgımda buraya yazcam sen de yaz
Benim de sanki o aralar kasıklarım ağrıdı değerlendirdiğimi düşünüyorum ama nasip bekliycez bu ay ümitliyim nedense19 ekim olmam lazım 4 5 6 na yumurtlama gördüm
Ben de beklemeye karar verdim ya yok hcg yükselcek mi yok kimyasal mı cok stres yaşayan var. Zaten 14üne bişi kalmadı sabırsız biri olarak sabırla beklicem inşTamam inşallah eğer gecikirse 22 si gibi falan yaparım en erken testi heralde çok erken öğrenince zaman geçmiyor
İnşallah gebesindir cnm aminAz az kasık ağrısı böyle elektrik çarpması gibi bişe ufacık. bde bulantı var ama ağır yedim ondandır
Kuzum belirti filan yok normalde adet sancısı olması lazımdı olmadı sadece aşırı göğüs ağrısı var sütyen bile takamıyorum sende var mı bişey
Benin böyle cnmBende yazayım belirtileri
Şu beyaz akıntı hala var yumurtlamadan beri her gün hiç gitmedi bazen grımsi gibi oluyor, bazen yumurtanın beyaz yeri var ya öyle oluyor
Sol kasığımda agrı var yumurtalığımda bacağıma vuruyor
Sabit kaldı orda ağrı bugun sol taraftan yumurtlamıştım
Adet olcam hissi var oda korkudan galiba olursam diye
Valla bizimki saat 7 dedin mi açıyo gözlerini ben mecbur uyanıyom o saatte hemen girip bakcam haber var mı diyeYazarım kız sabah 7-7.30 gibi yaparım uyanık ol
Yarın 7 ay olucak teşekkürler teyzesiMaşallah bol bol öpün tatlı bebişi kaç aylık oldu
Kiz işte şuan nerdesin ve ya ne yapıyorsun. OAnlik nedir
Kız sen okadae kucuk cocukla iyi vakit buluyosun burayı yönetiyosn bide maşallahYarın 7 ay olucak teşekkürler teyzesi