Teşekkür ederim canim. Benimde bi tane bebeğim varHayırlı olsun yeni topic hanımlarhepimize bebiş getirsin isteyene ikiz getirsin ben kendimi toparladım kısmetse sizlerle birlikte 2025 e ikinci kez anne olarak gireceğim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı ömürler nasip etsin
Sat 10 eylül
Bat 7 ekim
Daha bu gun adet oldumKızlar belirtileriniz var mı ne durumdasınız
Son adet olsun dilerim sonra bebis haberi alalımDaha bu gun adet oldum
Senin Daha once kürtaj oldum dedin mi.Son adet olsun dilerim sonra bebis haberi alalım
Evet 10 haziranda maalesef sağlıksız gebelik yaşadım iki regl dönemi bekledim bu ay yeniden denemeye başladık bakalımSenin Daha once kürtaj oldum dedin mi.
Şükür ki hamile kalabiliyoruz. Benimde oğlum var daha 6.5 aylık. Olursa olur olmazsa zamanla olur kafasindayiz. Zatn kolay hamile kalamiyorum. Kalsamda ya kimyasal ya dusukle sonuclaniyor. Benimde 2 düşüğüm. 3 4 kerede kimyasalim var.Evet 10 haziranda maalesef sağlıksız gebelik yaşadım iki regl dönemi bekledim bu ay yeniden denemeye başladık bakalım
Gerçekten insanı çok yıpratıyor süreçler ne güzel bebisiniz var Allahım ikinciyi de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin n dilediğiniz gibiŞükür ki hamile kalabiliyoruz. Benimde oğlum var daha 6.5 aylık. Olursa olur olmazsa zamanla olur kafasindayiz. Zatn kolay hamile kalamiyorum. Kalsamda ya kimyasal ya dusukle sonuclaniyor. Benimde 2 düşüğüm. 3 4 kerede kimyasalim var.
Bide yeni dogmuş 2 günlük bebek kaybım varŞükür ki hamile kalabiliyoruz. Benimde oğlum var daha 6.5 aylık. Olursa olur olmazsa zamanla olur kafasindayiz. Zatn kolay hamile kalamiyorum. Kalsamda ya kimyasal ya dusukle sonuclaniyor. Benimde 2 düşüğüm. 3 4 kerede kimyasalim var.
Evet malesef. Yıprandik çok.Gerçekten insanı çok yıpratıyor süreçler ne güzel bebisiniz var Allahım ikinciyi de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin n dilediğiniz gibi
İnşallah hepimiz kısa sürede yavrularımızı kucağımıza alırız benim regli belirtilerim başladı bile maleseff bu ay da olmadı
Erken olurum belki heryerim sivilce şuan ve hiç hamilelik belirtim yokIyide daha 8 9 günün var
19 Eylül son adet tarihim beklenen de 17-18 EkimSon adet tarihi ve beklenen ad tarihi ne zman. Senide ekleyim.
Inşallah olur canım.
Evet, temmuzda denemiştik ama olumsuz oldu embriyolar gelişemedi maalesef bu ay tekrar deniyoruz inşallahTüp bebek mi yapılcak canım sana
benide eklermisiniz listeye 19 eylul regli tarihimMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Eylül grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok
isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim.
Son bahar her isteyene nasip olsun
Isim Sat Bat Lioo 21.09.2024 19.10.2024 @Candy7777 04.09.2024 02.10.2024 CloudCloud 08.09.2024 04.10.2024 @Senab34 21.09.2024 20.10.2024 myrainbowbaby 19.08.2024 30.09.2024 L Layylaylomm 02.09.2024 30.09.2024 @kurabik 10.09.2024 07.10.2024 Sipser 19.09.2024 19.10.2024
Yaa canım benim inşallah bu ay tutar kaç embriyo transfer edilcekEvet, temmuzda denemiştik ama olumsuz oldu embriyolar gelişemedi maalesef bu ay tekrar deniyoruz inşallah
Beklenen adet tarihinide yazarmisin canım.benide eklermisiniz listeye 19 eylul regli tarihim
Ben hiç adet olcagim zaman sivilce olmuyor. Bir ara ergenlikte olmuştu az dönemErken olurum belki heryerim sivilce şuan ve hiç hamilelik belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?