Şuan hastanenin dibindeyim çok korkuyorum gidemedim.Canim tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bizede nasip olsun. Bence sen yarin bir acile gidip kan ver
Kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyor canımLioo galiba benim yine kimyasal oldu. 20 Kasım 27 Aralık sat bat
Şuan hastanenin dibindeyim çok korkuyorum gidemedim.
4 gün var regle . Her yerde bu markanın yalancı pıtizit verdiğini okudum moralim bozuldu. Şuan evde değilim evde Prodictor var
Napyim cnm bol bulantılı geçiyor, bugün gittik 10+4 tek bebek kesin
Maşallah subhanallah cnmNapyim cnm bol bulantılı geçiyor, bugün gittik 10+4 tek bebek kesin
darısı isteyen herkese inşallah
Size bir pıtırcık bırakıyorum
Önerebilecegin gebelik testi var mı sipariş vereyim canım
İyiyim canım nasıl olsun şu adet bitmek bilmedi bugün 7.gün hala devam ediyor normalde en en fazla 5.güne biterdi. Hem erken geldi hem bitmek bilmediCandy7777 Canım iyi misin aklım sende kaldı yoksun
Canım burdan gördüklerime dayanarak söylüyorum testlerin hepsi arada bozu yalancı pozitif çıkaran oluyor. Ama bunların arasında en güvenilir predictor bir de laboquik. Haa bide bu aralar yeni görmeye başladım sente lady varÖnerebilecegin gebelik testi var mı sipariş vereyim canım
Kız benim adetim bitmiyor hala lekelenmeli olarak devam ediyorKiz sende tam adamına sordun haben Türkiyede değildim ya. O yüzden test markalarını vs bilmiyorum sadece burda duyduklarimin ismini aklımda kalmış. Oda prodoktor mu neydii baska biseyde bilmiyom
İlaç kullanıyormusun ondan mı acabaKız benim adetim bitmiyor hala lekelenmeli olarak devam ediyor
Yoo hiçbir şey kullanmıyorum8lac
İlaç kullanıyormusun ondan mı acaba
Bu günde kesilecek gibi değil miYoo hiçbir şey kullanmıyorum
Arada kırmızı arada kahverengi yoğun değil sadece peçeye geliyor. Bitti diyorum bir bakıyorum yine biraz gelmiş. Kocamda kaç gündür peşimde bitmedi mi diyeBu günde kesilecek gibi değil mi
Unutmuşum canım ya bu aralar kafam yerinde değilKiz sende tam adamına sordun haben Türkiyede değildim ya. O yüzden test markalarını vs bilmiyorum sadece burda duyduklarimin ismini aklımda kalmış. Oda prodoktor mu neydii baska biseyde bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?