2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canim tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bizede nasip olsun. Bence sen yarin bir acile gidip kan ver
Şuan hastanenin dibindeyim çok korkuyorum gidemedim.
4 gün var regle . Her yerde bu markanın yalancı pıtizit verdiğini okudum moralim bozuldu. Şuan evde değilim evde Prodictor var

Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?

Eklentiler

• IMG_2393.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 34
Git işte kiz niye korkuyorsun
Şuan hastanenin dibindeyim çok korkuyorum gidemedim.
4 gün var regle . Her yerde bu markanın yalancı pıtizit verdiğini okudum moralim bozuldu. Şuan evde değilim evde Prodictor var

Kiz sende tam adamına sordun ha ben Türkiyede değildim ya. O yüzden test markalarını vs bilmiyorum sadece burda duyduklarimin ismini aklımda kalmış. Oda prodoktor mu neydii baska biseyde bilmiyom
Önerebilecegin gebelik testi var mı sipariş vereyim canım

Önerebilecegin gebelik testi var mı sipariş vereyim canım
Canım burdan gördüklerime dayanarak söylüyorum testlerin hepsi arada bozu yalancı pozitif çıkaran oluyor. Ama bunların arasında en güvenilir predictor bir de laboquik. Haa bide bu aralar yeni görmeye başladım sente lady var

Kiz sende tam adamına sordun ha ben Türkiyede değildim ya. O yüzden test markalarını vs bilmiyorum sadece burda duyduklarimin ismini aklımda kalmış. Oda prodoktor mu neydii baska biseyde bilmiyom
Kız benim adetim bitmiyor hala lekelenmeli olarak devam ediyor

Bu günde kesilecek gibi değil mi
Arada kırmızı arada kahverengi yoğun değil sadece peçeye geliyor. Bitti diyorum bir bakıyorum yine biraz gelmiş. Kocamda kaç gündür peşimde bitmedi mi diye poofff

Unutmuşum canım ya bu aralar kafam yerinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…