2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım ben hamileyim güncelleme yapılıyorsa benide guncellersin

Kızlar afedersiniz ama bu soruyu sormak zorundayım çünkü sorabilevegim kimse yok bnden beyaz sümüksü akıntı geliyor bu ay 5 6 defa gelmiştir 9 Kasım'da rahatsızlandm beta ya da bakılmış 0.6 çıkmış fakat hasta olmadım hâla beyaz sümüksü akıntı gelio arada ve kasıklarımda ve karnimda batmalar hissediyorum beyaz kremsi akıntım oluyor böyle başına gelip de hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba sonradan yükselme şansı olabilir mi

Regle 3 gün var. Ovulasyon testi bu artımed marka. Koyulasmaya başladı. Bu sefer regle kadar yapayım diye düşündüm iniş çıkışları görmek için bugün koyulasma olmuş. Eğer 3 gün sonra regl olursam demek ki regle yakın yükseliyormuş. Var mı başka bu marka ile ikinci artış gören?

Biri Roll biri , laboquik tatlım çok silik birşey var gözle zor görülüyor 4 gün kaldı reglime bugün 10. Gün
Her gün mü yapıyorsun. İstersen bir ara ver daha fazla stres oluyorsan. Mesela 2 günde 1 yapabilirsin. Yada bekleyebilirsen adete 1 gün kala falan.

Her gün mü yapıyorsun. İstersen bir ara ver daha fazla stres oluyorsan. Mesela 2 günde 1 yapabilirsin. Yada bekleyebilirsen adete 1 gün kala falan.
Hiç yapmak istemiyorum aslında. Stres oldum iyice 4 gün kaldı olursam regli olurum ev taşıyorum birde temizlik yapıyorum şuqn

Biri Roll biri , laboquik tatlım çok silik birşey var gözle zor görülüyor 4 gün kaldı reglime bugün 10. Gün
İki günde bir yaparsan koyulasmayı görebilirsin her gün yapıp kendini strese koyma canım misal yarın yapma pazartesi tekrarla

Hiç yapmak istemiyorum aslında. Stres oldum iyice 4 gün kaldı olursam regli olurum ev taşıyorum birde temizlik yapıyorum şuqn
Ha işte. Boyle yaptıkça boşuna stres oluyorsun. Zaten eğer varsa seninledir. Regl günü belli olacaktır şimdi erkenden böyle test yapmamız sadece zararımıza oluyor. Acaba var mı yok mu diye diye.

Ha işte. Boyle yaptıkça boşuna stres oluyorsun. Zaten eğer varsa seninledir. Regl günü belli olacaktır şimdi erkenden böyle test yapmamız sadece zararımıza oluyor. Acaba var mı yok mu diye diye.
Farkındayım canım da işte tutamıyor insan kendini :)

Kızlar Days doctor ile yaptım yanılma payı varmıdır?
İlk idrar değil.

Eklentiler

• IMG_7230.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_7231.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_7229.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar Days doctor ile yaptım yanılma payı varmıdır?
İlk idrar değil.
Canim tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bizede nasip olsun. Bence sen yarin bir acile gidip kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…