Ben yurt dışındayım canım şimdi sipariş etsem 1 hafta 10 günden önce gelmiyor. Ben en iyisi biraz bekliyim iki gün sonra tekrarlarımCanım hafif gölgemsi bişey görüyor gibiyim ama daha regline varsa erken gebelik testi yap canın sıkılmasın boşuna ya , şuan predoctor indirmde trendyolda 5 tane 180₺ öyle bişey
Yarin ilk idrarla test yapin negatif cikarsa adeti bekleyin benceMrb hanimlar bu ay 9zunda iliski 10da yumurtlama 11de kasik sirt ve bel agrisi oldu devam etti 4gun once gogus agrimda basladi 21de test yaptim negatif bu sabah kalktim bel agrisiyla 2saat sonra kasik agrisi basladi 1saat sonra oda gitti 3saat bisey yoktu simdi ara ara batmalqr var sag kasikta yarin adet günüm
Gözün aydın cnm14üncü günden merhaba kizlarsilik cizgilerinizi gördüm hele Candy7777 sende kesin var gibi duruyo ve insallah 2 gün sonra kop koyu görürsün. benim BAT 3-4 gecikcek cünkü pikim bu ay 3-4 gün gecikti ve cok tuhaf bi sekilde gecen sene ekimdede gecikmis, cok tuhafima gitti Bu ekim ayin özelligi ne acaba az önce test yaptim ve pik göremesemde yarin 100% pik var haberini aldim cok sükür
Teşekkür ederim sagolun yorumunuz icin zaten yarin adet günüm normelde hep birgun erken gelir yada günüdeYarin ilk idrarla test yapin negatif cikarsa adeti bekleyin bence
Hala olmadım ilaç içiyorum bakalm ne zaman gelceksecanım bende çok özledim sizi yaa girip bakıyorum arada napyonuz ne ediyorsunuz diye. Senin reglin geldimi en son regl bekliyordun doktora gitmiştin . Umarım bulantım geçer hapla geçmezse bırakcam hapı
Yok canim hafif koyu cikmis 11 kesin pik senin sonrada catlamistirkızlar 11-12 ovulasyonda pik gördüm 13-14 silindi bugün 15 günüm son bitane daha yapayım dedim ovu ama koyu çıktı geneçatlamadımıki acaba 15 yazanı gündüz yaptım altındakini 1 saat önce
Yok canim tam değil test cizgisi normalde daha koyu cikiyorGözün aydın cnm
Sanki pik olmuş bu
inşAllah çatlamış olsun teşekkür ederimYok canim hafif koyu cikmis 11 kesin pik senin sonrada catlamistir
Benimde c ye doğru kırmızı cizgim kaymış hemde iki test yaptım aynı oldu başka böyle olan var mıKizlar bozuk testler beni buluyor galiba dayanamadım test aldım yaptım ilk gölge gibi gördüm ama bir saat sonra böyle oldu ama yanlış yerde ve nasıl bu kadar koyu oldu anlamadimEki Görüntüle 3493848
Bunda görünüyorBilmiyorum fotoda belli oluyor muEki Görüntüle 3493897
Hayırlısı bakalımYok canim tam değil test cizgisi normalde daha koyu cikiyoryarin sabah ki teste bakcaz
Mevsim geçişinden etkileniyorsundur canım14üncü günden merhaba kizlarsilik cizgilerinizi gördüm hele Candy7777 sende kesin var gibi duruyo ve insallah 2 gün sonra kop koyu görürsün. benim BAT 3-4 gecikcek cünkü pikim bu ay 3-4 gün gecikti ve cok tuhaf bi sekilde gecen sene ekimdede gecikmis, cok tuhafima gitti Bu ekim ayin özelligi ne acaba az önce test yaptim ve pik göremesemde yarin 100% pik var haberini aldim cok sükür
GünaydınMevsim geçişinden etkileniyorsundur canımhadi bakalım inşallah
GünaydınGünaydınbugün test yapacak mısın
Yok canım ben de yapmam sanırım. Yaparsam buraya atarım zaten sen de at.Önümüzdeki haftaya da doktor randevusu aldım. Bi kontrole gideyim.Günaydınyok canım ya yapmıycam. Sen
Tamam canım yaparsam atarım. Sen bilirsin ama acele etme daha bir aydır deniyorsunYok canım ben de yapmam sanırım. Yaparsam buraya atarım zaten sen de at.Önümüzdeki haftaya da doktor randevusu aldım. Bi kontrole gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?