Evet diğer gruptan biliyorum sizi umarım en kısa zamanda pozitifi görürsünüz sıkmayın canınızıBugün Çatlatma iğnesinin 17.günü regl oldummalesef
Ahhh ahhh hemde nasıl zor heleki benimle aynı anda evlenenler 2.yi doğurdu bile. Bende çok kolay olacağını sanardım ama öyle olmuyormuş. Bizimde sınavımız bu Rabbimden gelene razıyımAllah en kısa zamanda baya belirgin pozitifler görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın benim 4ay dediğime bakmayın 1.5senedir bir düşük bir kimyasal bir ameliyat derken çok tempolu geçti hayat yorgun hissediyorum kendimi allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor bir süreçmiş hiç böyle olacağını düşünmezdim birlikte olanlar hemen hamile kalır sanardımne safmışım
Ben de ikinci cizgiyi gordum, kanda daha cabuk belli oluyor ya, bu testler neredeyse 1 hafta geriden geliyo, ondan silik cikmistir.Kızlar çizgi varmı sizce çatlatma iğnesi 14.gün Eki Görüntüle 3493242
Teşekkür ederim regl iki gün var gelmezse kan testi vercemBen de ikinci cizgiyi gordum, kanda daha cabuk belli oluyor ya, bu testler neredeyse 1 hafta geriden geliyo, ondan silik cikmistir.
Evet ilk 5 dk için de çıktıYeni gördüm evet hafif bir çizgi görünüyor sanki ilk 5 dk da mı çıktı acaba
İnşallag gebelikten dir o ağrılar benim de ağrılarım oluyor kısa süreliSizin testte gözle görünüyor mu çizgi
Herkesin zaman çizgisi farklı ilerliyor canım senin hayatın sana özgü boşverelim diğerlerini hiç canını sıkmaAhhh ahhh hemde nasıl zor heleki benimle aynı anda evlenenler 2.yi doğurdu bile. Bende çok kolay olacağını sanardım ama öyle olmuyormuş. Bizimde sınavımız bu Rabbimden gelene razıyım
Candcim sanki bende hayalet bir çizgi görüyorum inşallah koyulaşır her günAy erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Teşekkür ederim canım inşallah bende senden yana umutluyum çizgilerimiz benzer sankiHerkesin zaman çizgisi farklı ilerliyor canım senin hayatın sana özgü boşverelim diğerlerini hiç canını sıkmaAllah gönlüne göre bebişler versin sana ben bu ay umutlandım senin için
Amin amin inşallah canım akşama doğru bir tane daha yapmayı düşünüyorum bakalımCandcim sanki bende hayalet bir çizgi görüyorum inşallah koyulaşır her gün
Ben bugün femaraya başladım kuzum
Ay erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Kuzum emeğine sağlık yaa çokça
Kuzum ben ortada bir gölge görüyorum sanki ya
Canım sendede çizgi var
Bide testm biraz kayık gibi değişik sanki sağa doğruu yapalım bence akşama da ya yarın sabah bidaha çiftleri görene kadarKızlar yaaa heyecanlandım akşama idrarı tutup tekrar mı yapsam ya
Benimde bugün yumurtlama günüm hayırlısı bakalımAmin amin inşallah canım akşama doğru bir tane daha yapmayı düşünüyorum bakalım
Tekrar atmayı deneyim bazen hata veriyor sistem.Foto yüklüyorum hata veriyor
Hiç görünmüyor fotodaTekrar atmayı deneyim bazen hata veriyor sistem.
Tamam akşam da yapalım ozamanKuzum emeğine sağlık yaa çokça
Bide testm biraz kayık gibi değişik sanki sağa doğruu yapalım bence akşama da ya yarın sabah bidaha çiftleri görene kadarCandy7777
GörünüyorHiç görünmüyor fotoda
Hayırlısı kuzumBenimde bugün yumurtlama günüm hayırlısı bakalım
Ben görüyorumKızlar bu artımed ya çok hassas ya da çok yalancı güvenemediğim için gidip predictor aldım sabah test yaptım bakar mısınız sonuca
Gölge şeklinde silik çizgi yok mu sankiBata kaldı 5
Negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?