Yok yapmadım bu ay ovulasyon o beni çok stres yaptırıyordu sadece 14. Gün yapmıştım döngünün silikti muhtemelen 13. Gün falan çatladı genelde oyle oluyor dongumde 27-28 gün pazar sabahı gene yapacagim sizinle beraberCanım sen yumurtlama takibi yapmış mıydın? Yoksa takvime göre mi degerlendirdiniz?
Umarım hüsran olmaz hafta sonu yapacağım inşallahAlıp yapmalısın benceumarım güzel sonuçlar gelir
Bende yarin olmam gerek. Bu gün yaptim negatifYa kızkar benim de bugün kasık ağrım var sanki leğen kemiklerim ağrıyor zor tutuyorum kendimi test almamak için bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu
Yaa sonradan pozitifmi oldu sizin kaç gün kala negatifti benim pazartesi salı bat günümDur üzülme benim de tertemiz negatifti hatta buraya bile yazmadım kac gundur o kadar üzüldüm ki
Bilgi için teşekkürlerpazar günü test yapacak arkadaşlar umarım gonlunuzdeki en hayırlı şekilde sizi bulur benim daha bugün adetin 10.gunu bende ovu ile takip ediyorum şu an sizlere test konusunda hassas iki test söylemek istiyorum bir vula 2 surelab 3 laboquick bu testler bende 10 mg HCG yi bile algıladı gözle görülür şekilde bulursanız bu testlerden yapın
Umarım olmaz dualarım sizinleUmarım hüsran olmaz hafta sonu yapacağım inşallah
laboquick ovudada çok net pozitifi gosteriyo ben innovita da kullandım ama laboquick daha başaralı bence ben reglin 9 günü başladım dün yani birazdan ikinci testimi yapicamBilgi için teşekkürlerBende laboquick aldım gelmesini bekliyorum , çok araştıramadan almıştım sevindim şuan ilk defa takip edicem , reglden kaçıncı gün sonra başlamalıyım ?
Yemeseydim kötü hissederdim. İnşallah bakalımAaa çok garip yiyip iyi yapmışsın. Inşallah dediği gibi Vasile olur
Sat 20 siydi canımYaa P papatyamm13 çok sevindim tarihlerimiz aynıydı dimi19 u muydu senin de ben de bugün yarın test yapıcam inşallah darısı bana
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun insAllahSat 20 siydi canımçok teşekkür ederim inşallah senin de pozitif olur
Yaaa bariz ikinci çizgi var çok tebrik ederimm kan ver benceee
P papatyamm13 ay canıım hamileymişsin simdi görüyoruuuummm çokkk tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Kızlar çok teşekkür ederimP papatyamm13 canim çok sevindim inşallah saglikla gelir. Maşallah maşallah
İnşallah çok teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun insAllah
reglin kaçıncı günü başladınız yapmaya13 ekimden beri ovu testi yapıyorum bir türlü pik olmadı delireceğim. Acaba yumurtlama oldu da ben mi fark edemedim testte mi birşeyler var anlamıyorum. Eylül ayında 4 gün gecikme ile yalancı pozitif görmüştüm gördüğüm günde regli olmuştum. Bu yüzden erken mi yumurtladım acaba ? Bana yardımcı olur musunuz. Ne zaman yazsam cevap verilmiyor .
Eki Görüntüle 3491895
Pik bu bariz ya T çizgisi daha koyu Cden hatta pikin de pikiEki Görüntüle 3491906 Bu sizce pik midir dün baya silikti buna göre, yarını değerlendiremicez
5 günüm daha var ozamana yetişir testlerlaboquick ovudada çok net pozitifi gosteriyo ben innovita da kullandım ama laboquick daha başaralı bence ben reglin 9 günü başladım dün yani birazdan ikinci testimi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?