Çok sabrettim durdum ama bilmiyorum, o kadar çok hamile olduğumun rüyasını gördüm ki bu ay o kadar çok seviniyordum ki madem olmayacak neden böyle gördüm diyorumDünyanın sonu değil biliyorum uzuluyorsun. Ama lutfen kendine gel. Ağlama
Canım ben de regl olacakmışım gibi hissediyorum sanki yarin olacak gibi. Bende de gaz çok var. Bir de ciddi bir mide bulantısı sabahtan beri ama bunlar regl belirtisi de olması lazımSizin belirti varmı benim bir iki gündür adet olacakmisim gibiyim afedersin gazda çok var ama usutmuste olabilirim belirti aramakta istemiyorum
Evet regl ile gebelik belirtileri aynı zaten bende bulantı yokta sadece geçen akşam gece markete gittik arabada midme bulanir gibi oldu ama normaldede bazen tuttuğu için araba onu pek saymadım. Böyle bir doluluk hissi var sanki heran olacakmisim gibi hissediyorum mevsim gecisindende olabilir burada hava birden çok soğuduCanım ben de regl olacakmışım gibi hissediyorum sanki yarin olacak gibi. Bende de gaz çok var. Bir de ciddi bir mide bulantısı sabahtan beri ama bunlar regl belirtisi de olması lazım
Benim de canım aynı doluluk hissi ovulasyondan sonra 5. günden beri var. Hatta buraya da yazmıştım sanırım. Normalde bende bu his olur ve ben sabahına bilemedin akşamına regl olurum. Oradan anlarim regl olacağımı. Ama tabi tamamen gebeliğe de yormak istemiyorum. Belki de psikolojiktir diyorum. Bakalım. En geç 23ünde anlarızEvet regl ile gebelik belirtileri aynı zaten bende bulantı yokta sadece geçen akşam gece markete gittik arabada midme bulanir gibi oldu ama normaldede bazen tuttuğu için araba onu pek saymadım. Böyle bir doluluk hissi var sanki heran olacakmisim gibi hissediyorum mevsim gecisindende olabilir burada hava birden çok soğudu
Yani yumurtlamadan 6 gün sonra mı?Mümkün değil gibi.Erken yumurtlamissin ve erken döllenme olmuş sanki.Hangi test 6.gunde çıkardı yaaa ben şokkkEvet 18.06 ama bence 1 haziran olur oğlum gibi
Amin cnm inşallah
27/09 yumurtlama, 03/10 ilk pozitif gördüm çok silik regledn 8 gün önce
Bak tavimde yumurtlama 27/09 test tarihi 03/10 yani 7 gün sonra bilmiyorum bana da erken geldi ama başka ilişkim olmadı imkansız yani ya 25/09 ya 26/09 ya 28/09 tuttu bilmiyorum yada 18/09 regleden bir gün sonraYani yumurtlamadan 6 gün sonra mı?Mümkün değil gibi.Erken yumurtlamissin ve erken döllenme olmuş sanki.Hangi test 6.gunde çıkardı yaaa ben şokkk
Bence erken yumurtlamışsın 25deki tutmuş onun dışındakiler imkansız. 18deki tutsaydı çizgi daha koyu olurdu. 25dekinden sonrakiler tutsaydı çizgi çıkması için çok erken. Geriye 25 kalıyorBak tavimde yumurtlama 27/09 test tarihi 03/10 yani 7 gün sonra bilmiyorum bana da erken geldi ama başka ilişkim olmadı imkansız yani ya 25/09 ya 26/09 ya 28/09 tuttu bilmiyorum yada 18/09 regleden bir gün sonra
Evet ondada 8/9 gün geçmiş oluyor ondada yine çizgi erken çıktı gibime geliyor bilmiyorum yaBence erken yumurtlamışsın 25deki tutmuş onun dışındakiler imkansız. 18deki tutsaydı çizgi daha koyu olurdu. 25dekinden sonrakiler tutsaydı çizgi çıkması için çok erken. Geriye 25 kalıyor
Bak tavimde yumurtlama 27/09 test tarihi 03/10 yani 7 gün sonra bilmiyorum bana da erken geldi ama başka ilişkim olmadı imkansız yani ya 25/09 ya 26/09 ya 28/09 tuttu bilmiyorum yada 18/09 regleden bir gün sonra
Bence erken yumurtlamışsın 25deki tutmuş onun dışındakiler imkansız. 18deki tutsaydı çizgi daha koyu olurdu. 25dekinden sonrakiler tutsaydı çizgi çıkması için çok erken. Geriye 25 kalıyor
Yok kız unutur muyum farkettim zaten
18 ile 25 arasında tutmuş sanki.Bir hafta sonra kan testinde çıkar da idrarda ilk defa duydum imkansız gibi.Bak tavimde yumurtlama 27/09 test tarihi 03/10 yani 7 gün sonra bilmiyorum bana da erken geldi ama başka ilişkim olmadı imkansız yani ya 25/09 ya 26/09 ya 28/09 tuttu bilmiyorum yada 18/09 regleden bir gün sonra
Unutma tabiiiiYok kız unutur muyum farkettim zaten
Gözün aydın sağ Salim kucağına alırsın inşallahKuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Olabilir evet yani erkenden yapmasaydım kaçırmıştım18 ile 25 arasında tutmuş sanki.Bir hafta sonra kan testinde çıkar da idrarda ilk defa duydum imkansız gibi.
Yaaaa canım benim çok teşekkür ederimUnutma tabiiiiMesajlarındaki insanlara yaklasimin çok hoş canim.Şahsen tanimadan ısındım sana.Ki çok zor isinirim insanlara oğlak burcuyum
Muhtemelen, takvimden takip etmek o yüzden riskli. Mesela ben de test yapmasaydim kaçırma riskim vardı. O yüzden adet bittikten bir iki gün sonra gün aşırı ilişki bir hafta, bence kaçırma riskini baya düşürüyorOlabilir evet yani erkenden yapmasaydım kaçırmıştım
Katılıyorum cok sempatiksinUnutma tabiiiiMesajlarındaki insanlara yaklasimin çok hoş canim.Şahsen tanimadan ısındım sana.Ki çok zor isinirim insanlara oğlak burcuyum
İstesemde kopamıyorum sizdeyim bendeAy kızlar bugün şımardım biraz sayenizde
Ben de sizlerle sohbet etmeyi çok sevdim vallakittenlyy sen de bizi terk etme seni takipteyim hamilelik haberini alana kadar ensendeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?