Benimde dün bu gun kasik ağrısı oldu. Ama yani bende geçen ayda olmuştu ama hamile degildim.Yeni belirtilerde bugün.Herkes yazıyordu kasık batması diye.Ben de ne batması yaaa diyodum.Şu an benim sol kasıgima bisey batıyor çıkıyor batıyor çıkıyor ve batıyor çıkıyor@Eldorin Lioo @kittenlyy tubaslk soguknevalee ve diğer kızlar yorumları alayim lütfen
Elektriklenme gibiŞimdii özellikle hamile olanlara veya hamilelik geçirmişlere bir sorum olacakyaşadığınız göğüs hassasiyeti ağrısı nasıldı ? Benim bugün başlayan bişey var ama hassasiyet değil ona eminim sadece koltuk altından göğüs yanlarına doğru bi ağrı oluyor ara ara. Birde dün sol göğsümde pır pır pır damar atması gibi değişik bişey oldu bir kaç kere. Bunlara belirti diyebilir miyiz ?
Evet değişik bişey pıt pıt pıt böyle bişey oldu. Hiç sütüm dolmadı onu bilmiyorumdaElektriklenme gibisüt dolar gibi oluyor
Ozaman hiç dikkate alma bu testi. Yarın yada öbür gün tekrarlarsınAslında evet bende çok güvenemiyorum. Çünkü 5 dakika sonra baktigimda ilk çizgi bile belirmemisti. 10 15 dakika sonra böyle oldu.
Ben 12 sinde yaptım canımKızlar Ekim ayında çatlatma iğnesi yapanlar var mı ben 8 ekimde yaptım
Umarım pozitifi görürüz ya size doktor çatlatma günü ilişki önerdi miBen 12 sinde yaptım canım
Şeffaf ıslak gibi mi benim bata 2 gün var çok akıntım varBenim de beyaz akıntım geliyordu şeffaf gibiiiiii bence test yap sabah idrarıyla herkes hamile kalsın amin
Ben 3 ünde oldumKızlar Ekim ayında çatlatma iğnesi yapanlar var mı ben 8 ekimde yaptım
Ben 3 ünde iğne oldum canım 4 ve 6 sı ilişki verdi iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyorUmarım pozitifi görürüz ya size doktor çatlatma günü ilişki önerdi mi
Sizin baya olmuş test yaptınız mı hiç genelde 13. 14. Gğn çıkıyorBen 3 ünde oldum
Evet biliyorum bazı doktorlar direkt 36 saat sonra ilişki öneriyor ki benim ki de öyle önerdi bazısı da iğne günü de ilişki öneriyorBen 3 ünde iğne oldum canım 4 ve 6 sı ilişki verdi iğneden 36 saat sonra yumurta çatlıyor
regl günümü bekliyorum gecikirsem yapıcam o negatif bana kendimi kötü hissettiriyorSizin baya olmuş test yaptınız mı hiç genelde 13. 14. Gğn çıkıyor
Evet anlıyorum inşallah hepimiz pozitifleri görürüzregl günümü bekliyorum gecikirsem yapıcam o negatif bana kendimi kötü hissettiriyor
Kist falan mı oluştu diye suphelendim.Birkac saat sonra tekrar batmalar oldu.İlginç bakalim neler oluyor vücudumda.Sonu güzel olur inşallah.Ya bilmiyorm benim cok batmam vardı regl olamadım işte ne desem boş belirti olarak
Ben de ilk defa oldu.Hatta birkaç saat sonra bi daha oldu.Önceki gebeliklerimde hiç hatırlamıyorum kasık batması.Kist falan mı oldu ki diye korktumBenimde dün bu gun kasik ağrısı oldu. Ama yani bende geçen ayda olmuştu ama hamile degildim.
Evet ama beyaz, gebelik ilerledikçe şeffaflaştı benimŞeffaf ıslak gibi mi benim bata 2 gün var çok akıntım var
Canım şöyle söyleyeyim benim yumurtlama dönemi dolgunluk ve hassasiyet olur.Regle yakın da hassasiyet ağrı dolgunluk olur.Gebeliklerimde farklı olarak süt iniyor gibi sizi oluyor canim.Damarlarını çekiştiriyor gibi.Ve yumurtlamadan adet dönemine kadar gün gün dolgunluk hassasiyet artıyor.Adet dönemi damarları iyice belirginlesiyor ve eğilip kalkarken bile acı veriyor.Şimdii özellikle hamile olanlara veya hamilelik geçirmişlere bir sorum olacakyaşadığınız göğüs hassasiyeti ağrısı nasıldı ? Benim bugün başlayan bişey var ama hassasiyet değil ona eminim sadece koltuk altından göğüs yanlarına doğru bi ağrı oluyor ara ara. Birde dün sol göğsümde pır pır pır damar atması gibi değişik bişey oldu bir kaç kere. Bunlara belirti diyebilir miyiz ?
Canım yaptım ve değişik şeyler oluyor şimdi yazıp Atacam tüm testlerimi size ve lütfen yorumlayıp beni aydınlatın kafam allak bullak olduBen femometer kullaniyorumtesti canlı çekersen akıllı teşhis de yapıyor ben ogkuma hamileyken testin pozitif olduğunu uygulamadan öğrendim
Kız adetin gecikmiş bence yap sen yine. Bak ben kolay kolay test yap demem.En son starkarya ya dedim ikinci çizgi çıktı
Sahi kız sen kayboldunstarkarya ne oldu yeniden test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?