Bende bendeben de çatlama günleri 27-28-29 eylül bacakları havaya diktm esneme hareketleri yaptım belime yastık koydum
zaten bebiş 5-6 günde tutunuyormuş. ilişkiden 10-12 gün sonra da kan veya hassas testlerde cıkıyormuş varsaBende bendeama adetim 1inde bitti bugun 11i sizce de erken degil mi bilemedim ya
Neyse artik 14.45 te gelip bakacagim sonucunuza cok merak ettimzaten bebiş 5-6 günde tutunuyormuş. ilişkiden 10-12 gün sonra da kan veya hassas testlerde cıkıyormuş varsa
Ay cok heyecanlııııııNeyse artik 14.45 te gelip bakacagim sonucunuza cok merak ettim
bu gazla çifter çifter doğurtcan sen bizeGelsin ikizler
Hepimizin ikiz olacak ikiz olacak
Canım var gibi ama tekrarla bence yarın sabah ya da bir sonraki günEki Görüntüle 3489256 Ya bende de bu şekilde çıktı bir bakabilir misinizz
teşekkür ederim pzt kan vereceğim yarın da tekrar test yaparımCanım var gibi ama tekrarla bence yarın sabah ya da bir sonraki gün
Ben de yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenmiştim oğlumu. Gece 4te uyku tutmadı kalktım test yaptım ama negatif gibi geldi. Sonra takip ettiğim uygulamaya yukledim o pozitif negatif otomatik isaretliyordu o zaman şimdi ne yazık ki o özelliğini kaldırdılar. Pozitif yazdı. Dedim uygulama sapıttı herhalde orda otomatik pozitif görünce elim ayağım titremisti. Sonra bi baktim baya hayalet bir çizgi. Ay o anki mutluluğum heyecanım hala aklımda
Sen yap bakalım 20sindesende bir şeyler cokarsa kesin gaza gelip ben de yaparım
Ay hayırlı sonuçlar görürsün inşallah yateşekkür ederim pzt kan vereceğim yarın da tekrar test yaparım
Ay hep böyle hayırlı feda etmelerimiz olsun yaO gün gelsin de kendimi feda edebilirim ilk test için
Canım senin beklenen adet tarihin geçmiş görünüyor test yapmadın mı?Lioo Merhaba, SAT 07.09.24 BAT 06.10.24 ekler misiniz
2-3 tane testim kaldı bir kaç gün yapmamayı düşünüyorum bakalım bişey hissedersem yaparımKamerada çıkmıyor olabilir daha regl gunu de gelmemiş teste devam et bence
Yumurtlama zamanını. Biliyor musun takip etmiş miydin?Bende bendeama adetim 1inde bitti bugun 11i sizce de erken degil mi bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?