💞 2024 EKİM AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰🏼🤲🐣💞

Bana uzun prokol uyguladı,amh düşük diye belki ondan dolayı 9 yumurta oluştu,ama 1 tanesi olgunlaştı diğerleri var iki tane daha biri 12 biri 9 cm ama onlar opuya yetişmiyor dedi

Bende uzun protokol olacak ama hiç toplamaya gidemedim daha tek yumurtam varmış bu ay bilmiyorum ne olacak yarın ilaç kullanmaya başlayacağım bakalım. Senin iyi cnm bence yine de ama labaratuvar mi kötü acaba o kadar yumurta ziyan olmuş

Uzun protokolden dolayı 9 yumurta oluştu ama 1 tanesi büyüdü sadece opu da 1 tane alındı oda boş çıktı,diğer gelişmeyenler alınmadı canim

kızlar ben bugün dayanamadım transferin 9. günü olmasına rağmen gebelik testi yaptim. erken testlerden vardı bende. önce ilk cizgi sonrada hemen saniyeler içinde 2. cizgi çıktı. hemşire akrabalar var. onlara sordum. birisi ilk idrarin olmadığı ve ac karnina olmadigin icin inanma. aldatıcı olabilir dedi. sabah ilk idrarın ile dene dedi 2. yakınım da hemen kan testi yaptir, hayırlı olsun cok sevindim dedi. bende hastanemi aradım. hemşire bana o testlere inanma şuan dedi. çünkü cift doz progestan kullaniyorsun. bu da hamile gösterebilir dedi 12. gün salı günü bile erken aslında dedi. moralimi bozdular.

Progestanın yalancı pozitif cikarttigini ilk defa duyuyorum 2 negatif denemem var hic progestandan dolayi silik cizgi olusmadi bu son denememde pozitif gördüm sadece bence kan ver 5.gün embriyosu 9.günde belli olur hemen hemen

Olumsuz düşünmeyin ayrıca 9. Gün az değil ki 5. Gün embriyosu ise hele. Testte varsa gidip kan verin bence.

Progestanın yalancı pozitif cikarttigini ilk defa duyuyorum 2 negatif denemem var hic progestandan dolayi silik cizgi olusmadi bu son denememde pozitif gördüm sadece bence kan ver 5.gün embriyosu 9.günde belli olur hemen hemen
Aynen ben de ilk defa duyuyorum

Yahu ne alaka progestanın testleri yanılttığı nerede görülmüş bthcg içermiyor ki.
Ayrıca idrar testi yapmak için aç karnına olmaya da gerek yok sabah ilk idrarla yapılması en güvenilir olanı. 5 deneme yaptım ben tutan transferlerde beşinci gün ilk idrarla silik çizgiyi gördüm tutmayanlar da hiçbir şekilde görünmedi.
Modunu düşürme büyük ihtimalle Hamilesin otur sevin
Yarın sabah ilk idrarla bir daha test yap yine silik çıkarsa tamamdır bu iş

Benim hastahanem 9. Gün kan istiyor 5. Gün embriyosunu 2020 yılında ilk çocuğumda da 9. Gün istemişti doktorum değerim 160 çıkmıştı bencede gidip kan ver

O hemşireler uydurma cevap vermiş. Progestanla bthcg alakası yok. Hadi çatlatma iğnesi dese neyse. İkinci çizgi varsa hamilesğn ama en güvenilir olanı tabiki de kan testi. 9. Gün zaten çıkar kanda bence yaptır bu stresle duracağına. Benim doktorum ilk transferde 10. Gün istemişti ama 9. Gün yapmıştım

toplu cevap vereyim. 5. gün embriyosu hemde 2 tane konmuştu. 4aa ve 4ab. ilk testi yaptığımda tek cizgi gördüm amman negatif alışkınım sorun yok dedim kendi kendime. erken belkide dedim. 10 saniye ya da 20. saniye belkide 2. cizgi görünmeye başladı. ben sasirdim. aliskin degilim. 9 yil icinde 40-50 test belkide daha fazla yapmisimdir. 1. dakika netlesti. 7-8 dakika sonra falan ilk cizgi ile ayni koyuluktaydu. herkese çok teşekkür ederim, hemşirelere ve zaten günümüz doktorlarına güvenim kalmadı. (yanlış yere saframi almak isteyen doktor mu dersin, kansere sivilce diyen mi, görümcem hamileyken eksik bilgi sonucu erken doğum vs vs) tecrübe yaşayan insanlar daha bilgili bu konuda eminim. biraz daha heyecanlandim şimdi testi de ekledim. iyiki buraya yazmışım kendi kendimize ilk cizgiyi görünce bu kadar erken bu test normal degil, acaba yoksa ikiz mi ki bu kadar yuksek görünürde çıktı dedik görümcemin ilk halaligi olacak nasipse bende gelecem dedi. bugun bu testte de yanımdaydı. gitti, salı geleceğim gidelim beraber demişti iyiki varsınız

Eklentiler

• IMG-20241026-WA0005.jpeg
    82,4 KB · Görüntüleme: 20
Canım şimdiden tebrik ederim bu testin yanılma ihtimali pek yok cünkü baya baya çizgi var silik filan değil
Yarın ilk idrarla bitane daha yaparsan ozaman daha emin olur rahatca beklersin bence yap

Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah moral inanç çok önemli

Yaaa baya baya net .inşallah hamilesinizdir ve evladinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza

Yok canım niye kızayım burdan birbirimizden çok fikir alıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz.ben devler hastanesinde raporlu tedaviye başladım ilk denememdi bu amh düşük 0.48.başka dr yok şuan tek o yüzden ona gidiyorum.ozele gidecek gücüm yok şuan maalesef.40 yaşın içindeyim rapordan faydalanmak için 10 aylık surem var o yüzden ara vermek de istemiyorum.tek yumurta büyüdü onu aldı dr boş çıktı regl ile birlikte gel arkadan gelen yumurtalara bakalım dedi tedaviye başlayacak mi bilmiyorum,Allah isteyen herkese versin çok zor bir süreç

22 Ekim transfer günüm 31 Ekim'de kan testi yapalım dedi doktorum

bende raporluyum özele gidiyorum ama SGK destekli. sgk destekli özelleri mutlaka tavsiye ederim. yakinimiz olan hemşire çalıştı bir dönem şehir hastanesinde. ben hastane arastirirken sakin buraya gelme dedi. çapa bana dedi çok yoğunluk var. 6-7 ay sonra arayacağız seni dediler. ama hoca ilgilensin, biraz daha erken olsun istersen +44bin tl hoca farki vermen gerekecek dediler. inanki gittiğim özelde tedaviye (temmuz ayında, simdi zamlandi) 44 bin istediler devletten daha ucuzdu. ilaca da 7bin verdim. capada 28bin tedavi + ilac + 44bin hoca farkı istediler.
Rabbim çabalarını boşa cikartmasin inşallah, herseyin hakkında hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…