Allah gönlüne göre versin canım stres kötü etkiliyor kafan rahat olsun sabırla bekle nasipte varsa gelir yoksa ne yapsak boş hakkimizda hayirlisiİnşallah dediğin gibi olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlüne göre versin canım stres kötü etkiliyor kafan rahat olsun sabırla bekle nasipte varsa gelir yoksa ne yapsak boş hakkimizda hayirlisiİnşallah dediğin gibi olur canım
Çok teşekkür ederim desteğin için.oyle tabi hepimizin ayrı ayrı sorunları oluyor,inşallah sağlıklı yumurtalarımız olsun hepimizin,nasip ne zamansa o zaman olacak Allah izin verirseÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Kötü düşünme hepimizin farklı sıkıntıları çıkıyor. Bende bugün 2. Kez baştan tedaviye başladım eşimde sprem yok denilecek kadar az ve kalitesiz. 7-8 tane çıkıyor. İlk bebeği kaybedince genetik test yaptık eşimle benim kromozom sıkıntım var babamdan bana geçen. Şimdide sağlıklı bulunsun diye dua ediyorum. Allahtan umut hiç bir zaman kesilmez. Herşeyin zamanı var çok emek var inşallah er yada geç güzel haberler alırsın alırız
Merhabalar, hayırlı olsun inşallah. Ben de 300 kullanıyordum gona-f'iMerhabalar, ben de tedaviye başlamış bulunuyorum. Şuan için tek yaptığım günlük 225lik gonal f kullanmak. Burada dozajları okuyunca benimki fazla göründü gözüme :) Dört gündür kullanıyorum, yarın kontrol için gideceğim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
korkutma kendını stres yapma belkı de yerlesme kanamasıdırTup bebek ilaçlarını kullandığımız sürece adet göremiyoruz dimi hanimlar. Dondurulmuş 5.gun transferinin 8.gunundeyim tamda adet günüm peçeteye minik minik 3 5 tane kahve leke geldi ama nokta nokt. Adet mi olucam yerleşmemidir acaba içim cekildi görünce içim bi tuhaf oldu çok kötü hissediyorum kan gününe kadar da test yapmayacaktim test gününden önce adet olunur mu ilaçlara devam ederken.
İnşallah çok tuhaf oldumkorkutma kendını stres yapma belkı de yerlesme kanamasıdır
Kızlar 9 yumurtadan 1 tanesi olgunlaştı bugün onu alacaklardı yazmıştım sizede,bugün aldılar yumurtayı maalesef boş çıktı 4 ekimden bu yana okadar çok iğne kullandım ki olmadı maalesef,regl ile tekrar başlayacağım tedaviye
Canım zaten dondurulmuş embriyo transferi ilk âdetinde değil ikinci âdetinle başlayan hazırlık sürecinde oluyor.Arkadaşlar bir sorum olacak, şimdi benim bir çok yumurta aynı anda büyümeye başlayınca doktorum aynı ay transfer ihtimalinin zor olacağını belirtti, bu durumda olup bir sonraki reglde transfer yaptıran var mı acaba? Genelde burada iki ay sonra yapıldığını okudum çünkü :)
Canım ben kendim yapıyodum kan sulandırıcıyı ve progestano göbekten bazen morarma bazen kanama oluyor. Havasını alıyorsun. Kan sulandırıcı bakınca havası yok gibi görünüyor ama öyle değil eğip bi kaç saniye bekleyince havasını görüyorsun. Havasını al ve iğneyi hızlıca boşalt. Ardında sadece bir dakiaka baştır ama ovma. Bazen morarması sert girmesi normal çünkü vücut iğneleri bi süre sonra kabul etmeye biliyor :)kan sulandırıcı iğnesi için bir sey fark ettim. özel hastanede vuruluyordum hele ta geçen hafta ctesi günü nasıl vurdu ise adam hala karadelik gibi göbeğim. progestani vurdururken oksapari da vurdurttum hemşirelere. 4 gündür benim aile hekimine gidiyorum. hemşirenin vurdugu yer asla morarmadı. çok ilgincime gitti. sadece iğne deliği kırmızısı var. etrafinda asla morluk yok. şırıngadan hava boşalttığını fark ettim. yarın tekrar soracağım, ekstra farklı bir şey yapıyor musunuz diye. özel hastanedeki hemşireler çok umursamazlar. progestani bile vurduktan sonra göbeğimi acmak icin oturduğumda sedye kan içinde kaldı. adamlar igneyi saplıyor peşinden pamuk koymak bastirmak yok. insana dokunurlarsa ölürler. igneden sonra yarabandi yapistirip gönderdiler.... aile hekimi hemşiresi ise pamukla iyice bastirip oyle bantladi. ne acı var ne morluk. tavsiyem aile hekiminiz yakinsa oraya gidin iğneler için:))
Benim 17 yumurtam olgundu toplandılar 5 gün sonra afet oldum transfer hazırlığı yaptım adetin 17. Günü transfer olmuştumArkadaşlar bir sorum olacak, şimdi benim bir çok yumurta aynı anda büyümeye başlayınca doktorum aynı ay transfer ihtimalinin zor olacağını belirtti, bu durumda olup bir sonraki reglde transfer yaptıran var mı acaba? Genelde burada iki ay sonra yapıldığını okudum çünkü :)
Canım benim de 2 gün adet sancısı başlamıştı ama hamileydim. Sıtma gelmesi ve adet belirtisi bende de vardı. Endişe etme hersekin belirtisi farklı olumsuz da düşünmeArkadaşlar bugün transferin 2. Günü adet olucak gibi ağrılarım var belim çok ağrıyor özellikle başımı kaldıramıyorum ağrıdan dün gece birden bi titreme geldi çok üşüdüm heralde tutmadı benim
Selam cnm senin düşük amh miydi öyle kalmış aklımda. Eğer öyleyse 9 yumurta çok şaşırttı beni gerçekten ama 1tanesi olgunlaştı ve boş cıktı diyorsun neden öyle olmuş acaba doktor bişey dedi miKızlar 9 yumurtadan 1 tanesi olgunlaştı bugün onu alacaklardı yazmıştım sizede,bugün aldılar yumurtayı maalesef boş çıktı 4 ekimden bu yana okadar çok iğne kullandım ki olmadı maalesef,regl ile tekrar başlayacağım tedaviye
Bana uzun prokol uyguladı,amh düşük diye belki ondan dolayı 9 yumurta oluştu,ama 1 tanesi olgunlaştı diğerleri var iki tane daha biri 12 biri 9 cm ama onlar opuya yetişmiyor dediSelam cnm senin düşük amh miydi öyle kalmış aklımda. Eğer öyleyse 9 yumurta çok şaşırttı beni gerçekten ama 1tanesi olgunlaştı ve boş cıktı diyorsun neden öyle olmuş acaba doktor bişey dedi mi
İnşallah canım teşekkür ederimCanım benim de 2 gün adet sancısı başlamıştı ama hamileydim. Sıtma gelmesi ve adet belirtisi bende de vardı. Endişe etme hersekin belirtisi farklı olumsuz da düşünme
Teşekkür ederim cevabınız için tam olarak bunu merak ediyordum ben de. Doktorun konuşmasından böyle yapacağını anladım ama genelde ikinci adette yapıldığını okuyunca ben mi yanlış anladım acaba diye düşündümBenim 17 yumurtam olgundu toplandılar 5 gün sonra afet oldum transfer hazırlığı yaptım adetin 17. Günü transfer olmuştum
Herkesin değişiyor bazen rahim su toplayabiliyor yada farklı şeyler oluyor o zaman rahim dinlendirmek doğru oluyor ama bazen de sorun yoksa ilk adetle başlanıyorTeşekkür ederim cevabınız için tam olarak bunu merak ediyordum ben de. Doktorun konuşmasından böyle yapacağını anladım ama genelde ikinci adette yapıldığını okuyunca ben mi yanlış anladım acaba diye düşündüm