💞 2024 EKİM AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 🤰🏼🤲🐣💞

Hayırlı sonuçların olsun inşallah . İdrar testleri çok net sonuçlar vermiyor o yüzden kan sonucunu bekle canım . Benim de transferin 5. Günü bugün teste bugünü saymazsak 4 gün kaldı . Kendime söz verdim idrar testi yapmayacağım diye bakalım

ben aslında "yok ya hıc oyle duzensızlık falan olmaz kesın hamılesındır" cevabı arıyorum :)
O zaman gönlüne göre olsun diyorum . Canını sıkma yumurtalar için birdahakine inşallah daha güzel sonuçlar alırsın . Allah dermansız dert vermesin . Bugün bir yakınımın kanser olduğu hem de yumurtalık kanseri olduğu haberini aldım . Tüm rahmi yumurtalar alınacak . Dua edip teslim olalım yine şansımız var çok şükür

İnşallah canım bence de yapma ben yaptığıma pişman oldum 1 günde benim tüm psikolojimi mahvetti

İnşallah canım bence de yapma ben yaptığıma pişman oldum 1 günde benim tüm psikolojimi mahvetti
Benim de geçen seneki transferde öyle oldu . 7. Gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim . Kanda da göründü . Sonra normal test tarihini bekledim tekrar kan verdim düzgün yükselmedi bi yükseldi bi düştü . Psikolojisi bozuluyor insanın .

Kaç kaç çıktı ki canım

Kızlar bende cuma günü opu olucam çok şükür 18 olgun yumurta görünüyor doktorum ilk 9 demiştik olgunlara bugün 18 dedi yapışıklıktan dolayı görünmüyordu :) inşallah güzel olur. Bende kromozom sıkıntısı olduğu için Ngs yapılacak çok embriyo olması lazım düşük ihtimal çünkü sağlıklı olması

Canım benimde şenimle aynıydı ben pozitif aldım bugün sonucun belli oldu mı
Allah'ım tamamına erdirsin sağlıklı gebelik sağlıklı büyütmek nasip etsin ben inşallah akşam teste gidicem eşimin işten çıkmasını bekliyoruz

Allah'ım tamamına erdirsin sağlıklı gebelik sağlıklı büyütmek nasip etsin ben inşallah akşam teste gidicem eşimin işten çıkmasını bekliyoruz
Teşekkür ederim amin inşallah sende güzel haberler alırsın Antalya Ivf hastahanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…