- 5 Ağustos 2016
- 1.041
- 1.386
Hayırlı sonuçların olsun inşallah . İdrar testleri çok net sonuçlar vermiyor o yüzden kan sonucunu bekle canım . Benim de transferin 5. Günü bugün teste bugünü saymazsak 4 gün kaldı . Kendime söz verdim idrar testi yapmayacağım diye bakalımSelam kızlar,
Az önce kan verdim, saat 1 de doktorundan alıcam sonucu çok korkuyorum, tedirginim. Transferin 6.günü regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu gecesi kahverengi lekelenmem başlamıştı, 7.günü lekelenme devam edip akşamına kesilmişti. 9.gün idrar testi negatif, 10. Gün yine tek seferlik açık kahve lekelenme ve rwg ağrısı oldu. Bi tarafım umutsuz çok karmaşığım.
Aranızda benim gibi olan var mı
O zaman gönlüne göre olsun diyorum . Canını sıkma yumurtalar için birdahakine inşallah daha güzel sonuçlar alırsın . Allah dermansız dert vermesin . Bugün bir yakınımın kanser olduğu hem de yumurtalık kanseri olduğu haberini aldım . Tüm rahmi yumurtalar alınacak . Dua edip teslim olalım yine şansımız var çok şükürben aslında "yok ya hıc oyle duzensızlık falan olmaz kesın hamılesındır" cevabı arıyorum :)
İnşallah canım bence de yapma ben yaptığıma pişman oldum 1 günde benim tüm psikolojimi mahvettiHayırlı sonuçların olsun inşallah . İdrar testleri çok net sonuçlar vermiyor o yüzden kan sonucunu bekle canım . Benim de transferin 5. Günü bugün teste bugünü saymazsak 4 gün kaldı . Kendime söz verdim idrar testi yapmayacağım diye bakalım
Benim de geçen seneki transferde öyle oldu . 7. Gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim . Kanda da göründü . Sonra normal test tarihini bekledim tekrar kan verdim düzgün yükselmedi bi yükseldi bi düştü . Psikolojisi bozuluyor insanın .İnşallah canım bence de yapma ben yaptığıma pişman oldum 1 günde benim tüm psikolojimi mahvetti
Benim de geçen seneki transferde öyle oldu . 7. Gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim . Kanda da göründü . Sonra normal test tarihini bekledim tekrar kan verdim düzgün yükselmedi bi yükseldi bi düştü . Psikolojisi bozuluyor insanın .
Kaç kaç çıktı ki canımBenim de geçen seneki transferde öyle oldu . 7. Gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim . Kanda da göründü . Sonra normal test tarihini bekledim tekrar kan verdim düzgün yükselmedi bi yükseldi bi düştü . Psikolojisi bozuluyor insanın .
Önce 50 li bir değer 7. Gün sonra 80 lere yükseldi geri düştü.Kaç kaç çıktı ki canım
Canım benimde şenimle aynıydı ben pozitif aldım bugün sonucun belli oldu mı22 Ekim transfer günüm 31 Ekim'de kan testi yapalım dedi doktorum
Allah'ım tamamına erdirsin sağlıklı gebelik sağlıklı büyütmek nasip etsin ben inşallah akşam teste gidicem eşimin işten çıkmasını bekliyoruzCanım benimde şenimle aynıydı ben pozitif aldım bugün sonucun belli oldu mı
Canım benimde şenimle aynıydı ben pozitif aldım bugün sonucun belli oldu
Teşekkür ederim amin inşallah sende güzel haberler alırsın Antalya Ivf hastahanesiAllah'ım tamamına erdirsin sağlıklı gebelik sağlıklı büyütmek nasip etsin ben inşallah akşam teste gidicem eşimin işten çıkmasını bekliyoruz