Yarın yaptır sende test canım umarım vardır gğzel haberler alırsın5. gün embriyosu 12. gün test ver dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yaptır sende test canım umarım vardır gğzel haberler alırsın5. gün embriyosu 12. gün test ver dediler
inşallahh hepimizzYarın yaptır sende test canım umarım vardır gğzel haberler alırsın
hayırlısı olsun canım,zamanı geldiğinde olacak inşallah.embriyon varmıydı devam edecekmisin tedaviye tekrar1.29 çıktı benim sonucum, olmadı(
sizlerden güzel haberler alırız inşallah
Hangi iğneyi kullandın canım bide kaç günBende bugün kontrole gittim 9 yumurtam vardı sadece 1 tanesi büyümüş çarşamba günü alacaklar inşallah embriyo olur.hic böyle düşünmemiştim çok üzüldüm.digerleri buyümemiş
Daha çok erken canım çıkmaz hemendondurulmuş 5. gün embriyosu, bugün transferin 6. Günü negatif pozitife döner mi ?
Eki Görüntüle 3493042
Ama transfer hariç 6. Günüm bugünDaha çok erken canım çıkmaz hemen
Tamam ama hcg önce kana karışıyor kan için bile en erken 10. Gün diyorlar belli bi değerden sonra idrar testinde çıkıyor hemen ümitsizliğe kapılma canım daha erkenAma transfer hariç 6. Günüm bugün
Canım çıkmaya da bilir sakın üzülme benimde yarın 5. Günüm yine de yapacan test ama toparlan bırakma kendini üzülmeAma transfer hariç 6. Günüm bugün
Kan testim cuma günü ama çok üzüldüm, buradakilerin çoğu 5. Günü çift çizgi görmüşTamam ama hcg önce kana karışıyor kan için bile en erken 10. Gün diyorlar belli bi değerden sonra idrar testinde çıkıyor hemen ümitsizliğe kapılma canım daha erken
Çok yıpratıcı süreç Allah hepimize sabır versinCanım çıkmaya da bilir sakın üzülme benimde yarın 5. Günüm yine de yapacan test ama toparlan bırakma kendini üzülme
Malesef sonu güzel olsunÇok yıpratıcı süreç Allah hepimize sabır versin
Ben regl olacakmışım gibi ara ara sancım oluyor reelimde yaklaştı sende durum nasıl onun haricinde hiç belirti yokÇok yıpratıcı süreç Allah hepimize sabır versin
Herkesin aynı olmuyor ki canım bende iki gün negatifi gördüm ama bugün hep yerleşme kanamam varKan testim cuma günü ama çok üzüldüm, buradakilerin çoğu 5. Günü çift çizgi görmüş
Benim alt karın kısmında hafif ağrı ve gaz var, benim regl günüm perşembeBen regl olacakmışım gibi ara ara sancım oluyor reelimde yaklaştı sende durum nasıl onun haricinde hiç belirti yok
Hangi günler negatif gördün canım?Herkesin aynı olmuyor ki canım bende iki gün negatifi gördüm ama bugün hep yerleşme kanamam var
Bende bugün kan verdim tranfer sonrası 9. Günüm 5. Gün embriyo transferi yapıldı sonuç 178 çıktı inşallah herkesin kucağı dolar bende şimdi sonucunda artışları bekliyorumKızlar başka pozitif olan yok mu umut olun