- 12 Mart 2019
- 14.327
- 33.658
Erkek faktörü varmı canm bana embriyolog 3. Günden sonra erkek faktörü ortaya cıkar gelişimi duranlar ondan kaynaklı demiştiÇok sağolunbiraz korkuyorum çünkü ilk denememde de döllenme olmuştu ama 3.günden sonra yavaşlamışlardı. İnşallah artık olur iyi kalite.
Sabah arayacaklar diye gözüme uyku girmedi 7de ayağa dikildim, rüyamda da saçmasapan şeyler gördüm. İnstagramda takip ettiğim bi embriyolog vardı, güya onunla komedyen Gökhan Ünver tüp bebekle ilgili konuşup kavga ediyolar. Ben de Gökhan Ünver’e sizi takibi bırakıyorum bilmediğiniz konularda konumşayın diyorumay gerçekten iyi değiliz artık
Genelde veriliyor canım transfer gününden önce progestan iğne ve fitil başlatılıyor.Yumurta toplama sırasında çok ilaç kullandım gonalf 900 menopur vs vs. Yumurtalar toplandı sadece antibiyotik kullandım enfeksiyon olmasın diye. sonrası hiçbir şey kullanmadım 2 ay dinlendim gerçekten çok iyi geldi vicudum rahatladı kötü hormonları attı şişliği indi. 2 ay sonra adetin 2. Gunj gittim estrofeme başladim 5 gündür kullanıyorum işte Çarşamba belli olacak transfer günü falan. başka ilaç vercekmi yoksa böyle mi devam edeceğim bilmiyorum
Eşimin sperm sonuçları çok aman aman parlak değil ama majör bi sorun yok sanırım. Doktoruma ilk gittiğimizde eşimin önceki sonuçlarına baktı ve bir daha eşimle ilgili ekstra bir test istemedi. E vitamini verdi sadece ona. Şimdi embriyolarım embriyoskopa konmuş, belki orda izlenince ortaya çıkar sıkıntının hangi aşamada meydana geldiği.Erkek faktörü varmı canm bana embriyolog 3. Günden sonra erkek faktörü ortaya cıkar gelişimi duranlar ondan kaynaklı demişti
Olabilir canım.Eşimin sperm sonuçları çok aman aman parlak değil ama majör bi sorun yok sanırım. Doktoruma ilk gittiğimizde eşimin önceki sonuçlarına baktı ve bir daha eşimle ilgili ekstra bir test istemedi. E vitamini verdi sadece ona. Şimdi embriyolarım embriyoskopa konmuş, belki orda izlenince ortaya çıkar sıkıntının hangi aşamada meydana geldiği.
Gorucez bakalım ne olacak cnm bebişimiz gelsin de elimizden geleni yapacağızGenelde veriliyor canım transfer gününden önce progestan iğne ve fitil başlatılıyor.
Aynen öyle o iğneler cok can yakıcı ama tuttuktan sonra canın yansada o acı gülümsetiyorGorucez bakalım ne olacak cnm bebişimiz gelsin de elimizden geleni yapacağız
Evet ben de hep öyle okudum burda, belki de doktorum sperm seçerken picsi yöntemini o olasılığı elemek için kullanmıştır diye düşündüm. Bakalım bu sefer de 3 günden sonra yavaşlayacaklar mı.Olabilir canım.
Bizde azospermi var tamamen erkek faktörü yani 3. Günde yarı yarıya düşüyordu döllenen embriyo sayısı. Bu denememde 3. Gün için kritik süreç başladı erkek faktöründe 3. Gün sonrası önemli demişti.
Evet canım ne yazıkki 6. DenememEvet ben de hep öyle okudum burda, belki de doktorum sperm seçerken picsi yöntemini o olasılığı elemek için kullanmıştır diye düşündüm. Bakalım bu sefer de 3 günden sonra yavaşlayacaklar mı.
Sen de sanırım çok denemiş ama sonunda sağlıklı embriyolar bulmuşsun konuyu okudum, inşallah transferde tutunur
Benim her denemede embriyom gelişti ama ya tutmadı ya gebelik devam etmedi sadece 1 kez 15 yumurtadan sıfır embriyo olunca cok kötü olmuştu tabi.Evet ben de hep öyle okudum burda, belki de doktorum sperm seçerken picsi yöntemini o olasılığı elemek için kullanmıştır diye düşündüm. Bakalım bu sefer de 3 günden sonra yavaşlayacaklar mı.
Sen de sanırım çok denemiş ama sonunda sağlıklı embriyolar bulmuşsun konuyu okudum, inşallah transferde tutunur
Kaybın için çook geçmiş olsunEvet canım ne yazıkki 6. Denemem
3 aylıkken bebegimi kaybettim gebelik sürecim oldu az cok ordan da bilgim var.
2 sene önceki hiç embriyo gelişmedi kötü bi tecrübe yaşadım ordanda bilgim var yani tüp bebek meselesinde yaşanacak kötü ne varsa yaşadım rabbim dahasını göstermesin
Amin canım inşallah cok teşekkür ederimKaybın için çook geçmiş olsunbu seferki kaliteli embriyolarının birinden biri mutlaka tutar diye düşünüyorum inşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın.
Ah keşke maddi olarak bu kadar fazla tutmasa da inatla defalarca denesek. Gördüğüm o ki eninde sonunda çoğu kişinin oluyor geç de olsa, ama cidden yoruyor her manada. Hepimize güç diliyorum karşılığını alırız umarım daha da fazla uğraşmadan.
Haklısın aklımızda hep bu tedavi sürecimiz olduğundan psikolojimiz çok etkileniyor,aklımız fikrimiz burda oluyor,inşallah bugünler geçecek ve Allahın izniyle bebelerimize kavuşuruzÇok sağolunbiraz korkuyorum çünkü ilk denememde de döllenme olmuştu ama 3.günden sonra yavaşlamışlardı. İnşallah artık olur iyi kalite.
Sabah arayacaklar diye gözüme uyku girmedi 7de ayağa dikildim, rüyamda da saçmasapan şeyler gördüm. İnstagramda takip ettiğim bi embriyolog vardı, güya onunla komedyen Gökhan Ünver tüp bebekle ilgili konuşup kavga ediyolar. Ben de Gökhan Ünver’e sizi takibi bırakıyorum bilmediğiniz konularda konumşayın diyorumay gerçekten iyi değiliz artık
İnşallah canım ekim ayı hepimize uğur şans getirsin inşallah,buraya hepimiz mutlu haberleri verelimBen de geçen adetimde başlamıştım ama rahim çok kalinlasti transfer yapamadı bir de çok ağır grip geçirdim aksilik oldu .şimdi yeniden başladık salı kontrolüm var inşallah herşey güzel giderse ben de Ekim'de transfer olurum
Ben kullanıyorumDoktor verdiyse vardır bir bildiği demekki kullanılıyor
Hadi bakalım bol bol embriyon gelsin 5. GüneBugün opu oldum ben de 22 tane yumurtam çıktı bakalım ilk adetten sonra bekliyorum
İnsallah canim heyecanla bekliyorumHadi bakalım bol bol embriyon gelsin 5. Güne
Hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıklı embriyolar oluşur cnmBugün opu oldum ben de 22 tane yumurtam çıktı bakalım ilk adetten sonra bekliyorum
Çok teşekkür ederim canim amin insallahHayırlısı olsun cnm inşallah sağlıklı embriyolar oluşur cnm