Aynen cnm benim arkamda Baska embriyo yok bu ilk ve son şansım inşallah altın yumurtayi buluruzÖyle tabi nasip olduktan sonra herşey oluyor inşallah nasibimiz bu transferlerdedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm benim arkamda Baska embriyo yok bu ilk ve son şansım inşallah altın yumurtayi buluruzÖyle tabi nasip olduktan sonra herşey oluyor inşallah nasibimiz bu transferlerdedir
Canım transfer neredeyse 2 dk falan suruyor alt cıkarılıp amelıyat onlugunu gıydırdıler ustumu hıc cıkartmadımTransfer kaç dk sürüyor yine aynı şekilde hastane kıyafeti mi giyiliyor bilgi verir misiniz?
Canım benimde 17 toplamdı haziran ayında sadece iki tane 6. Gün oluştu. Tek transfer oldum tuttu ama maalesef benim kromozom sıkıntım varmış bilmiyordum bebekte engelli olmuş. Yoksa 6. Gün bebekleri tutumu bırakmaz. Sadece rahmin çok iyi hazırlanmalı. Benim sağlıksız olmasına rağmen tuttuBaşına gelen yok mu acaba arkadaşlar 6. Günde yumurtası gelişim gösteren oldu mu
Sormak istediğim tam buydu opu gibi tamamen çıkarıp önlük mü olacak diyordum bende üst çamaşırı çıkarmayı düşünmüyordum.Canım transfer neredeyse 2 dk falan suruyor alt cıkarılıp amelıyat onlugunu gıydırdıler ustumu hıc cıkartmadım
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorumAynen cnm benim arkamda Baska embriyo yok bu ilk ve son şansım inşallah altın yumurtayi buluruz
İnşallah cnm Sana progestan iğne verdi mi doktor ne kadar verdi kaç günlükİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Opu da anestezi alındıgı ıcın cıkarılır anestezi etkısı ıle anı bır durum oldugunda hızlı mudahale edebılmek için bunda anestezi de yok ya sıfır acı transfer surecı tek gıcık an transfer ıcın sıra beklenmesiSormak istediğim tam buydu opu gibi tamamen çıkarıp önlük mü olacak diyordum bende üst çamaşırı çıkarmayı düşünmüyordum.
Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama, her seferinde bu şekilde olacak diye bir şey yok üzülmeyin. Benim ilk opumda 14 toplandı, 5. günde hiçbiri istenen kaliteye gelmedi, 6. günde 2 tane oldu biri orta biri kötü kalite. Transfer yapmadık.Arkadaslar az önce haber geldi sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum 1 tane embriyo istenilen kaliteye gelmiş dondurmuşlar. Geride 5 tane daha var yarın 6. Gün olacak takip devam edecek dendi. 22 yumurtadan da 1 tane bana çok az geldi Allah hayırlara çıkarsın insallah.
Sanırım bende bekleyeceğim yarın kan testi vermeye gideceğim lab arayacak Salı günü için. Transfer günü sıvı kontrolü yapılacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Herşey uygunsa o gün embriyo çözdürülecekmiş. İşlem sırasında göbekten mi ultrason ile takip ediliyorOpu da anestezi alındıgı ıcın cıkarılır anestezi etkısı ıle anı bır durum oldugunda hızlı mudahale edebılmek için bunda anestezi de yok ya sıfır acı transfer surecı tek gıcık an transfer ıcın sıra beklenmesi
Canım teşekkür ederim öncelikle verdiğin bilgiler için. İlk denemem ve insallah son olur o yüzden çok fazla bilgim yok burada sorarak sizlerden öğreniyorum. Dün dondurulan 4ab blast dediler. Bugün de iyi bi haber geldi 3 tane daha dondurmuşlar istediğimiz kaliteye geldi dediler ama kalitesini öğrenemedim doktorumdan öğreniyorum. Hayırlısı bakalım toplamda 4 embriyom donduruldu çok şükür.Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama, her seferinde bu şekilde olacak diye bir şey yok üzülmeyin. Benim ilk opumda 14 toplandı, 5. günde hiçbiri istenen kaliteye gelmedi, 6. günde 2 tane oldu biri orta biri kötü kalite. Transfer yapmadık.
Sonra doktor ilaçları değiştirdi. İkinci opumda 6 yumurta toplandı. 5. günde 1 tane 5aa 1 tane 5ab oldu donduruldu, 6. günde de 1 tane 4ab, 2 tane 4bb. Şimdi genetik bekliyoruz inşallah kötü gelmez.
Yani 14’ten elimde nerdeyse hiçbir şey kalmamıştı, ama ikincide 6 yumurtadan tam 5 tane blast oldu. Bence senin de 6.güne giden illa olacaktır, gitmezse de bir sonraki opuda inşallah olur. İlaçlar değişir yeni ilaçlar iyş gelebilir, sen de beslenmeni düzeltirsin takviyeler kullanırsın, arı sütü kullanmıştım ben belki de faydası oldu.
Şeninde umarım her şey yolunda gitsin genetiğe benim de yollayacaklar mı acaba neye göre oluyor oCanım teşekkür ederim öncelikle verdiğin bilgiler için. İlk denemem ve insallah son olur o yüzden çok fazla bilgim yok burada sorarak sizlerden öğreniyorum. Dün dondurulan 4ab blast dediler. Bugün de iyi bi haber geldi 3 tane daha dondurmuşlar istediğimiz kaliteye geldi dediler ama kalitesini öğrenemedim doktorumdan öğreniyorum. Hayırlısı bakalım toplamda 4 embriyom donduruldu çok şükür.
Çok şükür 6. Günden 3 tane daha donduruldu. Umarım bir dahakine onu yaşamazsın canım sağlıkla gelir bebislerimizCanım benimde 17 toplamdı haziran ayında sadece iki tane 6. Gün oluştu. Tek transfer oldum tuttu ama maalesef benim kromozom sıkıntım varmış bilmiyordum bebekte engelli olmuş. Yoksa 6. Gün bebekleri tutumu bırakmaz. Sadece rahmin çok iyi hazırlanmalı. Benim sağlıksız olmasına rağmen tuttu
Teşekkür ederim genetiğe yollayacak olsalardı bilgi verirlerdi sana, demek ki düşünmedi doktor. Neye göre oluyor dersen her doktorun tarzı farklı, kimi ilk denemede pek gerek duymaz. Benimki istedi.Şeninde umarım her şey yolunda gitsin genetiğe benim de yollayacaklar mı acaba neye göre oluyor o
Evet canım kasıktan usg ıle koyacakları yerı goruntuluyorlar dr dan rahıme goruntuye bakarak koyuyor hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah hayır da cumle ısteyenlere kucagına saglıkla almaktan yana olsun ınsaallahSanırım bende bekleyeceğim yarın kan testi vermeye gideceğim lab arayacak Salı günü için. Transfer günü sıvı kontrolü yapılacakmış nasıl oluyor bilmiyorum. Herşey uygunsa o gün embriyo çözdürülecekmiş. İşlem sırasında göbekten mi ultrason ile takip ediliyor
Ben daha kontrole gitmedim estrofem kullanıyorum suan dahaİnşallah cnm Sana progestan iğne verdi mi doktor ne kadar verdi kaç günlük
Kontrol e gitmeden transfer günü belli oluyormu ki cnm?Ben daha kontrole gitmedim estrofem kullanıyorum suan daha
Bana doktorum 9 unda kontrole gel bi sorun çıkmazsa 14 ü gibi de transferini planlarız dediKontrol e gitmeden transfer günü belli oluyormu ki cnm?
Anladım cnm hayırlısı olsun aynı gün güzel haberler vereceğiz kısmetseBana doktorum 9 unda kontrole gel bi sorun çıkmazsa 14 ü gibi de transferini planlarız dedi
İnşallah canım benim haberleşelim çok az kaldıAnladım cnm hayırlısı olsun aynı gün güzel haberler vereceğiz kısmetse