Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah bekleyen herkesiBenim adetim 2 gün erken geldi pazartesi kan verip transfer hazırlığına baslıyoruz. Muhtemelen carsamba veya perşembe de histeroskopi oluyorum. Heyecanlandım gerildim strese girdim açıkçası bir tuhaf oldum. Çok fazla duyguyu biran da yaşıyorum şuan. Allahim yardimcimiz olsun elimizi boşa çıkarmasın insallah.
2 ay önce yaptım şimdi 2 haftaya transfer olacak galibaBen mayis gibi aşılama yaptım tutmadı,şimdi de ekimde tüp bebeğe başlanacak,sen ne zaman başladın
Hahirlisi canmm insallah bu sefer tutarSevindim canım,inşallah herşey yolunda gitsin.bende 4 ekimde başlayacağım zaman geçmiyor
.,Opu için soruyorsan kişiye göre değişiyor cnm. Amh durumuna göre vs. Vs. Ben gonalf 900 kullandım ve menopur diye bir iğne daha var onu kullandım her gün 225 doz iki ilaç toplam olarak. 10 gün kullanılıyor. Şimdi estrofem kullanıyorum transfer hazırlığı olduğu için cnm 1 hafta sonra iğne verceklermis yine
Hayırlısı olsun cnm benimde 4 Ekim'de kontrol var o gün belli olacak transfer günü yakınız cnmKızlar bende bugün başladım hazırlığa
Estrofem ve coraspin kullanıcam ayın 9 una kadar tahmini transfer günü de 14 Ekim dedi doktorumsizler ne dırumlardasınız bana yakın olanınız varmı birlikte takip edelim
Sizinde çok az kalmış aramızda 5 gün var o zaman ortalama :) sizin ilk deneme miHayırlısı olsun cnm benimde 4 Ekim'de kontrol var o gün belli olacak transfer günü yakınız cnm
Evet canım tatlı telâşlarHahirlisi canmm insallah bu sefer tutarbenim ignelerden karnim cok sisti bide hafif agrim var aksam pek uyuyamadm ama bunlar tatli telaslarr
İnşallah canımm2 ay önce yaptım şimdi 2 haftaya transfer olacak galiba
Evet canım embriyo oluşsun acele etmem,hepimize bol dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizdenAmin inşallah embriyo oluşsunda zaman önemli değil
Canım genelde çift donduruyorlar,rahim durumuna göre çift yada tek koyuyorlar,yaşı daha genç olanlara genelde tek koyuyorlar.size sorarlar yadaMerhabalar 11 eylülde iğnelere başladım 21 eylülde opu oldum 15 yumurtam toplandı 10u olgundu 9 tanesi döllendi 2 tane 3. Gün embriyom 2 tane 5. Gün embriyom 2 tane de 6. Gün embriyom donduruldu. 25eylülde adet oldum diğer adetimde transfer sürecine başlıcaz. Daha önce bir başarısız aşılamam var. Size sorum embriyolarım ikili donduruldular ve çözülen tekrar dondurulmuyormuş ama 35yaş altına iki embriyo transfer edilmiyor diye biliyorum daha önce yapılan oldu mu acaba özelde sanki gözardı edilebilir bişeymiş gibi geliyor ama bilemedim
Allah rast getirsin inşallah canım,pozitif haberlerini bekliyoruz tez zamandaKızlar bende bugün başladım hazırlığa
Estrofem ve coraspin kullanıcam ayın 9 una kadar tahmini transfer günü de 14 Ekim dedi doktorumsizler ne dırumlardasınız bana yakın olanınız varmı birlikte takip edelim
Sen sağlıklı beslenmeye başla bu süreçte ben cok dikkat etmedim ama etsen cok iyi olur senin içinEvet canım embriyo oluşsun acele etmem,hepimize bol dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Hayırlı olsun inşallah şimdidenKızlar bende bugün başladım hazırlığa
Ayy inşallah canım benim hepimiz görelim o pozitifi tek dileğimAllah rast getirsin inşallah canım,pozitif haberlerini bekliyoruz tez zamanda
İEvet canım embriyo oluşsun acele etmem,hepimize bol dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Evet canım embriyo oluşsun acele etmem,hepimize bol dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah şimdiden
Bana verdi doktorumTransfer öncesi coraspirin kullananlar var mı acaba