evet eğer tekrar aşılama gerekirse doktora diyeceğim. muadil falan varsa onu yazsın istanbula gitma imkanım olmasaydı mecbur aşılama iptal olacaktı yaniAman aman o ne oyle yaa . Ben sanirim muadili olan gonapetyl alacagim ugrasamicam gercekten yani olmayan seyi neden yaziyorlar anlamiyorum
selamlar hangi hastane ve doktor acabaBenim gittigim hastanede raporlu 49bin raporsuz 80 bin. Ilaclar da 40 bin tutabiliyormus. Rapor ilaclarin yarisinu karsiliyor.
Hangi ilacı kullanmıştınız yumurta hızlı büyüyor pztsi inşallah büyüyen yumurta olacakKızlar bugun kontrole gittim ama yumurtalarda olgunlaşma olmamış çok bilgi vermiyolarKan testinde sıkıntı yok diyo ama büyümemiş anladığım kadarıyla dominant folikül yok dedi. Pazartesi tekrar bakıcaz belki büyür dedi bakalım.
Klomen kullandım 5 gün. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım böyle olunca şaşırdım ve üzüldüm birazHangi ilacı kullanmıştınız yumurta hızlı büyüyor pztsi inşallah büyüyen yumurta olacak
Kocaeli Konak hastanesiselamlar hangi hastane ve doktor acaba
Doktor bana muadili gonapeptyl yazmisti 2 tane ondan aldim ama sgk karsilmiyor bunu parayla aldim ben. 15 ocak a kadar ovitrelle dagitimi olmayacakmis bugun bi eczaci dedi anlamadim bu isi vallaevet eğer tekrar aşılama gerekirse doktora diyeceğim. muadil falan varsa onu yazsın istanbula gitma imkanım olmasaydı mecbur aşılama iptal olacaktı yani
Aynı gün olmuşuz 2.aşılamamızı inşallah tutar siz nasılsınızBenimde bugün 20 Aralık ta 2. Aşılamam oldu
2. Aşılama olanlar pozitif gören var mı
ne kadar şuan ki fiyatı gonapeptyl'inDoktor bana muadili gonapeptyl yazmisti 2 tane ondan aldim ama sgk karsilmiyor bunu parayla aldim ben. 15 ocak a kadar ovitrelle dagitimi olmayacakmis bugun bi eczaci dedi anlamadim bu isi valla
Hafif kasık ağrım var sizAynı gün olmuşuz 2.aşılamamızı inşallah tutar siz nasılsınız
Benimde ara ara oluyor biraz kanamamda oldu sizde var mıHafif kasık ağrım var siz
390 tl tanesine kadar şuan ki fiyatı gonapeptyl'in
Merhaba benimde çok kasık ağrım var kanamam olmadı ama gaz sancısı çekiyorum çok. İnşallah yerleşme kanamasidir sizinkiBenimde ara ara oluyor biraz kanamamda oldu sizde var mı
Merhaba benimde çok kasık ağrım var kanamam olmadı ama gaz sancısı çekiyorum çok. İnşallah yerleşme kanamasidir
Merhaba
Bugün oldu aşılamam biraz hassas heralde benim vucüt ilkinde de olmuştu kanamaMerhaba benimde çok kasık ağrım var kanamam olmadı ama gaz sancısı çekiyorum çok. İnşallah yerleşme kanamasidir sizinki
Himm o zaman yerleşme kanaması için çok erken. 4 gün oldu benim ama karın ve kasık ağrısı ilk 2-3 gün çok olmuştuBugün oldu aşılamam biraz hassas heralde benim vucüt ilkinde de olmuştu kanama
İlk aşılamada bende kasın ağrısı çektim ilkine göre daha iyiyim sizinde ilk mi 2.miHimm o zaman yerleşme kanaması için çok erken. 4 gün oldu benim ama karın ve kasık ağrısı ilk 2-3 gün çok olmuştu
Benim ikinci asilamam ama birde tüp bebek denemesi varİlk aşılamada bende kasın ağrısı çektim ilkine göre daha iyiyim sizinde ilk mi 2.mi
Umarım gönlümüzce olur herşey bizde severiz evlatlarımızıBenim ikinci asilamam ama birde tüp bebek denemesi var
AminUmarım gönlümüzce olur herşey bizde severiz evlatlarımızı