- 22 Aralık 2023
- 154
- 45
valla ovitrelleyi aramakla uğraşacağıma bunu alırım daha iyi390 tl tanesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ovitrelleyi aramakla uğraşacağıma bunu alırım daha iyi390 tl tanesi
Üzülüp stres yapmayın pazartesiye kadar büyür muhtemelenKlomen kullandım 5 gün. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım böyle olunca şaşırdım ve üzüldüm biraz
Hiç üzülmeyin lütfen , benimkinde çok olgunlaştı diye olmadı.. iğnenin dozu 75ti ve hiç azaltmadılar bana çok geldi…Kızlar bugun kontrole gittim ama yumurtalarda olgunlaşma olmamış çok bilgi vermiyolar Kan testinde sıkıntı yok diyo ama büyümemiş anladığım kadarıyla dominant folikül yok dedi. Pazartesi tekrar bakıcaz belki büyür dedi bakalım.
İnşallah çok teşekkür ederimÜzülüp stres yapmayın pazartesiye kadar büyür muhtemelen
Geçen sene özelde yaptırdığımda 25di benim sizin şuan kaç olduğunda yapmadılarHiç üzülmeyin lütfen , benimkinde çok olgunlaştı diye olmadı.. iğnenin dozu 75ti ve hiç azaltmadılar bana çok geldi…
Selam canım seninle aşılamamız aynı gündü diye hatırlıyorum. Kasıklarımda bi huzursuzluk bi hareketlilik var. Ama ağrı sancı gibi değil. Ara arada belimde sızı gibi. Gögüslerimde hiçbirşey yok. Sende var mı böyle bir şeylerbenimde bugün aşılamada 3. günümdü, tahmini adet günüm 29 aralık ama sanırım bu ilaçlardan dolayı adet gecikebiliyormuş. ama sadece pozitif düşünüyorum her şey allahtandır diyorum
Merhaba, bende 16 aralıkta aşılama oldum ilk aşılamam benim o yüzden çok bilgisizim bu konuda. Şuan kasıklarımda bir huzursuzluk bir hareketlilik var. Gögüslerimde hiç birşey yok. Sizde de var mı böyle kasıklarınızda bir hareketlilik acaba ?Merhaba bende tüp bebek yaptrmak için 2. Aşılama surecindeyim . 16 aralikda aşılama oldu inşallah güzel sonuclar alırız
Merhaba canım ilk birkaç gün çok kasık be karın agrisi oluyor belirti zannetmeyin hemen belirti vermiyor çünkü. Aşırı gaz problemi var bende sanırım fitilin yan etkisi. Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin . Umarım hayırlı olur senin içinMerhaba, bende 16 aralıkta aşılama oldum ilk aşılamam benim o yüzden çok bilgisizim bu konuda. Şuan kasıklarımda bir huzursuzluk bir hareketlilik var. Gögüslerimde hiç birşey yok. Sizde de var mı böyle kasıklarınızda bir hareketlilik acaba ?
Ayyy evet bende de aşırı gaz var amin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız haberleşelim lütfenMerhaba canım ilk birkaç gün çok kasık be karın agrisi oluyor belirti zannetmeyin hemen belirti vermiyor çünkü. Aşırı gaz problemi var bende sanırım fitilin yan etkisi. Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin . Umarım hayırlı olur senin için
Ayyy evet bende de aşırı gaz var amin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız haberleşelim lütfen
İnşallah canımAyyy evet bende de aşırı gaz var amin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız haberleşelim lütfen
Şöyle bişey yanlışta biliyo olabilirim tabi ben aşılama zamanında ovitrella alicagin zamn eczacıya raporla almak istesem nasıl alabilirim diye sorduğumda bence bu iğne için rapor çıkarma 3 defa rapor cikarabilme hakkın var belki ilerde daha önemli bişey olur ozam hakkını kulan demişti doğruluk payı nekadardir bilmiyorum amaTüm testlerim var aslında elimde ama hepsi özelde yapıldı. Rahim filminden sonraki 4. ayım doktorum 5. ayda gel tüp bebek mi aşılama mı karar verelim dedi. Malesef hsg de unicorn uterus çıktı. Sağ tüpüm doğuştan yokmuş :/ işlemler özelde devam edecek ama ben acaba iğneler için rapor gerekiyor mu o zaman daha mı indirimli oluyor diye merak etmiştim.
İlk aşılamada oldu bunda olmadıBenimde ara ara oluyor biraz kanamamda oldu sizde var mı
Anladım bende hiç belirti yok ağrım falan hiç bişeyim yok sizin var mıİlk aşılamada oldu bunda olmadı
Hmm olabilir canım öyle bir şey bakalım bi şu yılbaşı geçsin de artık tüp mü yapacak doktor aşılama mı bi karar verelim çok sıkıldım artık bu süreçlerden her regl oluşumda umudum iyice gidiyor..Şöyle bişey yanlışta biliyo olabilirim tabi ben aşılama zamanında ovitrella alicagin zamn eczacıya raporla almak istesem nasıl alabilirim diye sorduğumda bence bu iğne için rapor çıkarma 3 defa rapor cikarabilme hakkın var belki ilerde daha önemli bişey olur ozam hakkını kulan demişti doğruluk payı nekadardir bilmiyorum ama