- 22 Aralık 2023
- 157
- 45
ben üniversite hastanesinin ücretli kısmında doç.dr.a yaptırdım. Ama benden bu belgelerin hiçbrini istemediler. Siz özel hastanede mi yaptırdınız ondan mı istendi acaba merakımdan sordumBen aşılamada da evrak verdim eşimin ve benim nüfus kayıt, sgk, evlilik cüz, kimlik, foto vs. Tüp bebekte daha mı farklı acaba? Umarım ona kalmadan hamile kalabiliriz..
adetin 2. günü gitmek en iyisi. Bazı doktorlar 1. gün çağırırken bazı doktorlar 3. gün çağırıyor. O yüzden en garantisi 2. gün gitmekCanım doktorum beni de ocak ayında bekliyor aşılama ya da tüp bebeğe karar verecek. Aşılama için regl döneminde mi gitmek gerekiyor? Yoksa öncesinde gitmek gerekir mi
Benim de genelde 2.3 gün yoğun canım. Ya belki de tüpe başlayacak onu da bilmiyorum ne zaman geleyim diyeceğim bakalım :) bizim doktor özel. Aşılama iğneleri için rapor çıkarmaktan falan bahsediyorlar ama bir tek devlette mi çıkıyor bunlar kafam karıştı :/adetin 2. günü gitmek en iyisi. Bazı doktorlar 1. gün çağırırken bazı doktorlar 3. gün çağırıyor. O yüzden en garantisi 2. gün gitmekAma sizin birinci gün yoğun geçiyorsa 1. günüde tercih edebilirsiniz. benim ilk gün çok yoğun olmadığı için 2-3. günler gidiyorum
raporu devletten istiyorlar evet. En mantıklısı doktorunuza sormak tabi. iğnenin raporu basit 5 dk reçete yazar gibi yazıyor doktor. sen her ihtimale karşı kendi doktoruna gideceğin güne devletten randevu al istersen iğne raporunu yazdırmak için. Bazı hastaneler yazmıyorda raporu. Ben bu aşılamamı yaptırmaya gittiğim doktoruma anlattım önce böyle böyle oldu vs diye. benden rapor istiyosan biz rapor yazmıyoruz demişti. şaşırmıştımBenim de genelde 2.3 gün yoğun canım. Ya belki de tüpe başlayacak onu da bilmiyorum ne zaman geleyim diyeceğim bakalım :) bizim doktor özel. Aşılama iğneleri için rapor çıkarmaktan falan bahsediyorlar ama bir tek devlette mi çıkıyor bunlar kafam karıştı :/
Regl 3. Gunu gitmeniz lazim. Ilac baslaniyor rahim uygunsaCanım doktorum beni de ocak ayında bekliyor aşılama ya da tüp bebeğe karar verecek. Aşılama için regl döneminde mi gitmek gerekiyor? Yoksa öncesinde gitmek gerekir mi
Rapor arastirma hastanelerinde cikiyor benim bildigim.Benim de genelde 2.3 gün yoğun canım. Ya belki de tüpe başlayacak onu da bilmiyorum ne zaman geleyim diyeceğim bakalım :) bizim doktor özel. Aşılama iğneleri için rapor çıkarmaktan falan bahsediyorlar ama bir tek devlette mi çıkıyor bunlar kafam karıştı :/
Yok universite hastanesinde yaptirdim ama randevum ucretsizdi. Belki hastaneden hastaneye degisiyordurben üniversite hastanesinin ücretli kısmında doç.dr.a yaptırdım. Ama benden bu belgelerin hiçbrini istemediler. Siz özel hastanede mi yaptırdınız ondan mı istendi acaba merakımdan sordum
Doktora göre değişiyor bazısı önce kan tahlili ne bakıyor adetin 2. Yada 3. Günü ilaç başlanıyor o yüzden bence önceden gidin ki sizden istenilecek evrak varsa kan sonucu hsg vs birşey varsa temin edip gitmiş olursunuz çünkü adetliyken geldiniz diye hemen baslanilmiyor, oncelikle hormanlara bakılıyor rahim filmine falan bakiliyorCanım doktorum beni de ocak ayında bekliyor aşılama ya da tüp bebeğe karar verecek. Aşılama için regl döneminde mi gitmek gerekiyor? Yoksa öncesinde gitmek gerekir mi
Tüm testlerim var aslında elimde ama hepsi özelde yapıldı. Rahim filminden sonraki 4. ayım doktorum 5. ayda gel tüp bebek mi aşılama mı karar verelim dedi. Malesef hsg de unicorn uterus çıktı. Sağ tüpüm doğuştan yokmuş :/ işlemler özelde devam edecek ama ben acaba iğneler için rapor gerekiyor mu o zaman daha mı indirimli oluyor diye merak etmiştim.Doktora göre değişiyor bazısı önce kan tahlili ne bakıyor adetin 2. Yada 3. Günü ilaç başlanıyor o yüzden bence önceden gidin ki sizden istenilecek evrak varsa kan sonucu hsg vs birşey varsa temin edip gitmiş olursunuz çünkü adetliyken geldiniz diye hemen baslanilmiyor, oncelikle hormanlara bakılıyor rahim filmine falan bakiliyor
her şeyin bir çaresi var şuan canım hiç sıkıntı etmeye kafaya takmaya gerek yok. bu arada evet raporlu indirimli oluyor. cumartesi raporlu ovitrelle aldım. 136tl ödedim normal fiyatını bilmiyorumTüm testlerim var aslında elimde ama hepsi özelde yapıldı. Rahim filminden sonraki 4. ayım doktorum 5. ayda gel tüp bebek mi aşılama mı karar verelim dedi. Malesef hsg de unicorn uterus çıktı. Sağ tüpüm doğuştan yokmuş :/ işlemler özelde devam edecek ama ben acaba iğneler için rapor gerekiyor mu o zaman daha mı indirimli oluyor diye merak etmiştim.
Nereden temin ettiniz ovitrelle acaba ben hicbir yerde bulamadim.her şeyin bir çaresi var şuan canım hiç sıkıntı etmeye kafaya takmaya gerek yok. bu arada evet raporlu indirimli oluyor. cumartesi raporlu ovitrelle aldım. 136tl ödedim normal fiyatını bilmiyorum
Teşekkürler inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeHakkinizda hayirlisi olsun. Raporsuz cok pahali gercekten bir de yeni yilda zam da gelecek. Ben zamma kalmadan rapor cikarmaya calisiyorum bakalim..
Özelde rapor çikmiyor diye biliyorum canım. Devlet hastanesi olması gerekiyor. Çok geçmiş olsun herkesin farklı bı derdi var benimde eşimle bende kistik fibrozis taşıyıcısı çıktık . Aslında genetik tüp bebek yapilmasi gerekiyor ama ona gücümüz kalmadığı için devlette devam ediyoruzTüm testlerim var aslında elimde ama hepsi özelde yapıldı. Rahim filminden sonraki 4. ayım doktorum 5. ayda gel tüp bebek mi aşılama mı karar verelim dedi. Malesef hsg de unicorn uterus çıktı. Sağ tüpüm doğuştan yokmuş :/ işlemler özelde devam edecek ama ben acaba iğneler için rapor gerekiyor mu o zaman daha mı indirimli oluyor diye merak etmiştim.
Ben aşılama raporlu için gonal f , ovitrelle ve progestan için 2300 TL odedimTüm testlerim var aslında elimde ama hepsi özelde yapıldı. Rahim filminden sonraki 4. ayım doktorum 5. ayda gel tüp bebek mi aşılama mı karar verelim dedi. Malesef hsg de unicorn uterus çıktı. Sağ tüpüm doğuştan yokmuş :/ işlemler özelde devam edecek ama ben acaba iğneler için rapor gerekiyor mu o zaman daha mı indirimli oluyor diye merak etmiştim.
Hayirlisi olsun canim uzulme. Bir sonrakinde olur belki. Umut kaybetmek yokAşılama 16. Gün regl oldum kızlar bekliyordum zaten negatifti testim
sorma ya doktor yazdı hastanenin yanındaki eczanelere baktım zor bulursunuz dediler. ben zonguldaktayım. zongulda bulamadım hiçbir ilçesinde hemde. düzceye baktım yok. izmitte yok. sakaryada yok. ankaraya baktım yok. en son istanbulda nöbetçi eczaneleri aramaya başladım saat geçmişti artık. istanbul kadıköyde bi aczanede ellerinde bi tane kalmış. hemen kalktık yola çıktık geceydi aldık döndük. gonalFtede biraz zor buldum ama onu zonguldakta bulabildim. yahu bu iğne madem bu kadar kullanılıyor muadili yok. niye temin edilmez. sinir krizi geçirmiştimNereden temin ettiniz ovitrelle acaba ben hicbir yerde bulamadim.
inşallah bir dahaki pozitifi görürsün canım bizim imtihanımız böyleymiş rabbim hayırlısıyla tez vakitte istediğimizi versin inşallahAşılama 16. Gün regl oldum kızlar bekliyordum zaten negatifti testim
Aman aman o ne oyle yaa . Ben sanirim muadili olan gonapetyl alacagim ugrasamicam gercekten yani olmayan seyi neden yaziyorlar anlamiyorumsorma ya doktor yazdı hastanenin yanındaki eczanelere baktım zor bulursunuz dediler. ben zonguldaktayım. zongulda bulamadım hiçbir ilçesinde hemde. düzceye baktım yok. izmitte yok. sakaryada yok. ankaraya baktım yok. en son istanbulda nöbetçi eczaneleri aramaya başladım saat geçmişti artık. istanbul kadıköyde bi aczanede ellerinde bi tane kalmış. hemen kalktık yola çıktık geceydi aldık döndük. gonalFtede biraz zor buldum ama onu zonguldakta bulabildim. yahu bu iğne madem bu kadar kullanılıyor muadili yok. niye temin edilmez. sinir krizi geçirmiştim