2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Hiç üzülmeyin lütfen , benimkinde çok olgunlaştı diye olmadı.. iğnenin dozu 75ti ve hiç azaltmadılar bana çok geldi…

benimde bugün aşılamada 3. günümdü, tahmini adet günüm 29 aralık ama sanırım bu ilaçlardan dolayı adet gecikebiliyormuş. ama sadece pozitif düşünüyorum her şey allahtandır diyorum
Selam canım seninle aşılamamız aynı gündü diye hatırlıyorum. Kasıklarımda bi huzursuzluk bi hareketlilik var. Ama ağrı sancı gibi değil. Ara arada belimde sızı gibi. Gögüslerimde hiçbirşey yok. Sende var mı böyle bir şeyler

Merhaba bende tüp bebek yaptrmak için 2. Aşılama surecindeyim . 16 aralikda aşılama oldu inşallah güzel sonuclar alırız
Merhaba, bende 16 aralıkta aşılama oldum ilk aşılamam benim o yüzden çok bilgisizim bu konuda. Şuan kasıklarımda bir huzursuzluk bir hareketlilik var. Gögüslerimde hiç birşey yok. Sizde de var mı böyle kasıklarınızda bir hareketlilik acaba ?

Merhaba canım ilk birkaç gün çok kasık be karın agrisi oluyor belirti zannetmeyin hemen belirti vermiyor çünkü. Aşırı gaz problemi var bende sanırım fitilin yan etkisi. Aklına takılan bişi olursa sorabilirsin . Umarım hayırlı olur senin için

Ayyy evet bende de aşırı gaz var amin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız haberleşelim lütfen

Şöyle bişey yanlışta biliyo olabilirim tabi ben aşılama zamanında ovitrella alicagin zamn eczacıya raporla almak istesem nasıl alabilirim diye sorduğumda bence bu iğne için rapor çıkarma 3 defa rapor cikarabilme hakkın var belki ilerde daha önemli bişey olur ozam hakkını kulan demişti doğruluk payı nekadardir bilmiyorum ama

Hmm olabilir canım öyle bir şey bakalım bi şu yılbaşı geçsin de artık tüp mü yapacak doktor aşılama mı bi karar verelim çok sıkıldım artık bu süreçlerden her regl oluşumda umudum iyice gidiyor..

selam canım evet 16 aralık aşılama günüm. ama bi hareketlilik yok galiba bende anlamadım. sadece dün sağ kasığımda kısa bi ağrı oldu o kadar. anlamadım bacım bu sefer saldım galiba

evet doğru o yüzden 2 raporlu aşılamadan sonra bi raporlu tüp bebek imkanı veriyorlar. Benim bu aşılamamda gonalF iğne verdi rapor yazdı ona doktor. ovitrelleyi yazdığı zaman ekstra rapor yazmadı rapor hakkı gitmesin diye. GonalF yazdığı rapora ovitrelle ekledi böylelikle tek aşılamada tek raporla hem gonalFi hemde ovitrelleyi aldım

Aşılama negatif çıktı ama adet olamıyorum sizce neden
inşallah bir dahaki ay pozitifi görürsün canımaşılama sürecinde kullandığımız ilaçlar etkiliyormuş. Ben ilk aşılamamda klomen hap kullanmıştım ondan mı bilmiyorum hiç gecikmedi günümde oldum. Bakalım bu sefer gonalF kullandım onun etkisi olacak mı

Bende gonalf iğne uyguladım ama okuduğum kadarıyla Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet oluyormuş benim daha 12 gün

selam canım evet 16 aralık aşılama günüm. ama bi hareketlilik yok galiba bende anlamadım. sadece dün sağ kasığımda kısa bi ağrı oldu o kadar. anlamadım bacım bu sefer saldım galiba
Valla bende dünden beri o hareketlilik falanda bitti bazen aşılama olduğumu bile unutuyorum o derece fransızım artık Cumartesi günü erken kaset testi yapacağım. Çatlatmayın tam 14. Günü oluyor. Heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…