2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Daha önce tüp bebek denemem oldu aslında. Rapor şartı için aşılama yaptryrm
bende her türlü sonuç için tüp bebek merkezi araştırıyorum. memorial şişli hastanesi avrupada 9. sırada geliyor ama memorialdan fiyat almadım. bahceci tüp bebek merkezinden fiyat aldım dün. sanırım 3 aşağı 5 yukarı hepsi birbirine yakın. raporla ne kadar bir indirim oluyor tahminen bir bilginiz var mı

bende her türlü sonuç için tüp bebek merkezi araştırıyorum. memorial şişli hastanesi avrupada 9. sırada geliyor ama memorialdan fiyat almadım. bahceci tüp bebek merkezinden fiyat aldım dün. sanırım 3 aşağı 5 yukarı hepsi birbirine yakın. raporla ne kadar bir indirim oluyor tahminen bir bilginiz var mı
Benim gittigim hastanede raporlu 49bin raporsuz 80 bin. Ilaclar da 40 bin tutabiliyormus. Rapor ilaclarin yarisinu karsiliyor.

Kızlar az önce bir başlıkta bi bilgiye denk geldim. Ne kadar doğrudur bilemem ama yapan kişi doğru sonuç almış. Eğer hamileyseniz ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş. Hani ilk günler Gebelik testi silik çıkıyor ya sanırım ondan. yani çokta gerekli mi anlayamadım ama paylaşmak istedim😂😂

Aynen aşağı yukarı bu fiyatlar ama ilaçlar daha düşük diye biliyorum geçen hafta raporsuz bı arkadaşım 25 bine falan aldı sanirim
Kisiden kisiye degisiyormus. Mesela yumurtalari hizli buyuyup gonal f e ihtiyaci kalmayab, hap ile bile tup bebek surecini devam ettirenler olabiliyormus. Bana ust sinir fiyati bu kendinizi buna gore ayarlayin ama ilac 15-20-30 da tutabilir yani dedi

Kızlar az önce bir başlıkta bi bilgiye denk geldim. Ne kadar doğrudur bilemem ama yapan kişi doğru sonuç almış. Eğer hamileyseniz ovülasyon testi pozitif çıkıyormuş. Hani ilk günler Gebelik testi silik çıkıyor ya sanırım ondan. yani çokta gerekli mi anlayamadım ama paylaşmak istedim😂😂
maalesef benim bir ay adet gunumde hem de gecikmisken ovulasyonum kopkoyu pozitid cikmisti ama ertesi gun regl oldum, o da yaniltici olabiliyor :KK43:

Kisiden kisiye degisiyormus. Mesela yumurtalari hizli buyuyup gonal f e ihtiyaci kalmayab, hap ile bile tup bebek surecini devam ettirenler olabiliyormus. Bana ust sinir fiyati bu kendinizi buna gore ayarlayin ama ilac 15-20-30 da tutabilir yani dedi
Haklısınız kişinin tedavisine göre degisiyordur

Birşey sormak isityorum tüp bebek raporu çıktıktan sonra her deneme için ayrı ayrı mı rapor çıkıyor yine ? daha önce denemem oldu demişsiniz ekrardan aşılama yaptırdıgınız için soruyorum
Daha önceki asilamam ve tüp bebek denemen özel hastanede olmuştu. Bundan dolayı devlette rapor çıkartıyorum . Ve evet her seferinde farklı farklı çıkarmanız gerekiyor . Zaten tüp bebekde 1 defa raporu kullanabiliyoruz bı daha yapamıyoruz diye biliyorum

Daha önceki asilamam ve tüp bebek denemen özel hastanede olmuştu. Bundan dolayı devlette rapor çıkartıyorum . Ve evet her seferinde farklı farklı çıkarmanız gerekiyor . Zaten tüp bebekde 1 defa raporu kullanabiliyoruz bı daha yapamıyoruz diye biliyorum
Anladım. Ay ne kadar zor her seferinde yeni yeni belge teslim etmek gerekecek.

Evet öyle doğrusu ama aşılamada zaten çok birşey istemiyorlar. Tüp bebek tedavisinde istiyorlar 6-7 madde kadar bişi topladım hazirladim ben zaten ama aşılama şartı olduğu için onu bekliyorum
Ben aşılamada da evrak verdim eşimin ve benim nüfus kayıt, sgk, evlilik cüz, kimlik, foto vs. Tüp bebekte daha mı farklı acaba? Umarım ona kalmadan hamile kalabiliriz..

Ben aşılamada da evrak verdim eşimin ve benim nüfus kayıt, sgk, evlilik cüz, kimlik, foto vs. Tüp bebekte daha mı farklı acaba? Umarım ona kalmadan hamile kalabiliriz..
Aşılamada istenilmesi benim ama belki tüp bebek için topladıklarıma bakıldı o yüzdendir. 900 gün prim günü falan isteniliyor. İnşallah kalırız. Artık çok yoruldum

Aşılamada istenilmesi benim ama belki tüp bebek için topladıklarıma bakıldı o yüzdendir. 900 gün prim günü falan isteniliyor. İnşallah kalırız. Artık çok yoruldum
Bende aşılamada da baktılar onlara ya. 5 yıl sigortalılık ve 900 gün prim vs. Siz ne zamandır deniyorsunuz?

Merhaba, ben boyle birsey yasamadim. Sadece sperm enjekte ettikleri zamandan itibaren 30 dk kadar adet sancisi gibi yumurtaliklarim agridi. Doktorunuza ulasma sansiniz var ise bir baktirin komplikasyon olmasin.
Canım doktorum beni de ocak ayında bekliyor aşılama ya da tüp bebeğe karar verecek. Aşılama için regl döneminde mi gitmek gerekiyor? Yoksa öncesinde gitmek gerekir mi

X