Çıktı mı sonucun canım inşallah yükselmiştirGünaydın merhaba kan sonucunu bekliyorum çok korkuyorum Allahım yükselmiştir değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı mı sonucun canım inşallah yükselmiştirGünaydın merhaba kan sonucunu bekliyorum çok korkuyorum Allahım yükselmiştir değil mi?
Üçüncü günde bir belirti olmaz ki ha sancısı falan olan oluyor ama o da iğneden kaynaklı yani gebelik belirtisi için çok erkenSelam kızlar benimde aşılamada 3. Günüm ve hiçbir belirtim yok. Acaba sizlerde de böylemiydi ?
Evet askım çıktı yükselmiş 69Çıktı mı sonucun canım inşallah yükselmiştir
Benim ilk defa da o yüzden merak ediyorum acaba oluyor mu olmuyor mu diyeÜçüncü günde bir belirti olmaz ki ha sancısı falan olan oluyor ama o da iğneden kaynaklı yani gebelik belirtisi için çok erken
Evet adet olursanız maalesef tutmamış olur ama cuma günü adet olmazsınız Büyük ihtimal 14 gün sonra negatif olursa adet olursunuz olumsuz düşünmeyin İnşallah pozitif olur benden size küçük bir tavsiye bol bol dinlenin hiçbir şey yapmamaya çalısin İlk birkaç gün özellikle süpürge atmayın eve günde yarım avakado ceviz ve kabak çekirdeği tüketmeye çalışın ilk bir kaç gün çok faydası varmış ben de kullandım çok şükür faydasini gördüm16aralıkta aşılama oldu. Normal adet zamanım cuma günü. Cuma adet olursam aşılama tutmamış mı olacak
Çok iyi bak boşuna endişelenmişssin hayırlı sağlıklı olsun herşeyEvet askım çıktı yükselmiş 69
Rabbim sanada bu ay nasip etsin dualarımda olucaksın canım benim herşey Allah'tandırÇok iyi bak boşuna endişelenmişssin hayırlı sağlıklı olsun herşey
Çok teşekkür ederim inşallah ben de sizlere böyle güzel haberler verebilirmRabbim sanada bu ay nasip etsin dualarımda olucaksın canım benim herşey Allah'tandır
Evet tahmini 14 gün sonra regl tarihi deniyor ama değişebiliyor sanırım benim 16. Günüm daha regl olmadım umarım siz pozitifi görürsünüzbenimde bugün aşılamada 3. günümdü, tahmini adet günüm 29 aralık ama sanırım bu ilaçlardan dolayı adet gecikebiliyormuş. ama sadece pozitif düşünüyorum her şey allahtandır diyorum
Merhaba hayırlı oldun darısı anne olmak isteyen herkeseDoktordan doktora değişiyor bence biz 3 gün beklemistik en son ilişki çatlatma iğnesinden 1 gün önce oldu bazı doktorlar ise çatlatma iğnesinin yapıldığı günde ilişki öneriyor doktor sana bişey demedimi
Merhaba, ben boyle birsey yasamadim. Sadece sperm enjekte ettikleri zamandan itibaren 30 dk kadar adet sancisi gibi yumurtaliklarim agridi. Doktorunuza ulasma sansiniz var ise bir baktirin komplikasyon olmasin.Kızlar bişey soracağım aşılamadan 1 saat sonra karnımda şişlik sancı vs oldu canım çok acıyor dik yürüyemiyorum karnımın altına bastırdığımda acıyor. Sanki gaz sancısı gibi çok garip bişey gaz varmışta çıkaramıyormuşum gibi ve ayrıca belim de ağrımaya başladı. Yaşayan var mı çok kötü durumdayım
Siz aşılamanın kaçıncı günü regl oldunuzMerhaba, ben boyle birsey yasamadim. Sadece sperm enjekte ettikleri zamandan itibaren 30 dk kadar adet sancisi gibi yumurtaliklarim agridi. Doktorunuza ulasma sansiniz var ise bir baktirin komplikasyon olmasin.
16. gunuSiz aşılamanın kaçıncı günü regl oldunuz
benim de bugün 16. günüm sancım da var muhtemelen ben de bugün olurum16. gunu
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versinMerhaba hayırlı oldun darısı anne olmak isteyen herkese
Aşılama olduktan sonra neye dikkat ettiniz nasıl beslendiniz