2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

16aralıkta aşılama oldu. Normal adet zamanım cuma günü. Cuma adet olursam aşılama tutmamış mı olacak

16aralıkta aşılama oldu. Normal adet zamanım cuma günü. Cuma adet olursam aşılama tutmamış mı olacak
Evet adet olursanız maalesef tutmamış olur ama cuma günü adet olmazsınız Büyük ihtimal 14 gün sonra negatif olursa adet olursunuz olumsuz düşünmeyin İnşallah pozitif olur benden size küçük bir tavsiye bol bol dinlenin hiçbir şey yapmamaya çalısin İlk birkaç gün özellikle süpürge atmayın eve günde yarım avakado ceviz ve kabak çekirdeği tüketmeye çalışın ilk bir kaç gün çok faydası varmış ben de kullandım çok şükür faydasini gördüm

ayyyy inanmıyorum çok sevindim pozitif görenler hayırlı uğurlu olsun inşallah😍🥹 umarım bu süreç sizi zorlamaz sağlıkla huzurla bebişinizi kucağınıza alırsınız💕 hamişlerin duası kabul olurmuş biz bekleyenlerede dua edin💕

benimde bugün aşılamada 3. günümdü, tahmini adet günüm 29 aralık ama sanırım bu ilaçlardan dolayı adet gecikebiliyormuş. ama sadece pozitif düşünüyorum her şey allahtandır diyorum ❤️‍🩹🎈

Kızlar bişey soracağım aşılamadan 1 saat sonra karnımda şişlik sancı vs oldu canım çok acıyor dik yürüyemiyorum karnımın altına bastırdığımda acıyor. Sanki gaz sancısı gibi çok garip bişey gaz varmışta çıkaramıyormuşum gibi ve ayrıca belim de ağrımaya başladı. Yaşayan var mı çok kötü durumdayım

benimde bugün aşılamada 3. günümdü, tahmini adet günüm 29 aralık ama sanırım bu ilaçlardan dolayı adet gecikebiliyormuş. ama sadece pozitif düşünüyorum her şey allahtandır diyorum ❤️‍🩹🎈
Evet tahmini 14 gün sonra regl tarihi deniyor ama değişebiliyor sanırım benim 16. Günüm daha regl olmadım umarım siz pozitifi görürsünüz ♥️

Doktordan doktora değişiyor bence biz 3 gün beklemistik en son ilişki çatlatma iğnesinden 1 gün önce oldu bazı doktorlar ise çatlatma iğnesinin yapıldığı günde ilişki öneriyor doktor sana bişey demedimi
Merhaba hayırlı oldun darısı anne olmak isteyen herkese
Aşılama olduktan sonra neye dikkat ettiniz nasıl beslendiniz

Kızlar bişey soracağım aşılamadan 1 saat sonra karnımda şişlik sancı vs oldu canım çok acıyor dik yürüyemiyorum karnımın altına bastırdığımda acıyor. Sanki gaz sancısı gibi çok garip bişey gaz varmışta çıkaramıyormuşum gibi ve ayrıca belim de ağrımaya başladı. Yaşayan var mı çok kötü durumdayım
Merhaba, ben boyle birsey yasamadim. Sadece sperm enjekte ettikleri zamandan itibaren 30 dk kadar adet sancisi gibi yumurtaliklarim agridi. Doktorunuza ulasma sansiniz var ise bir baktirin komplikasyon olmasin.

Merhaba hayırlı oldun darısı anne olmak isteyen herkese
Aşılama olduktan sonra neye dikkat ettiniz nasıl beslendiniz
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin
aşılama günü dahil ilk 5 gün neredeyse önemli bir şey olmadan yatagimdan hiç kalkmadım yemek falan da yapmadım ev işi yapmadım her gün sabah kahvaltıda yarım avakado yemeği Özen gösterdim ceviz ve kabak çekirdeği tükettim ama avakado yemeye asilamadan Bir hafta önce başladı bence bunların da bir etkisi oldu

X