Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değer kaç yazıyorKızlar benim özel hastane sonucum neden beta hcg değer normal diyor dün verdiğim sonuç 17 ydi ya onu diyorum
Ha bugün yeniden verdiniz sandım tamam sorun yok ki
Ekran görüntüsü atabilir misin canımReferans dışı yazması gerekiyor mu diye sormak istedim aslında niye yazmıyor aaba
Bazı hastaneler sanırım 1 ve 20 arasını normal değer yazıyor 20 den büyük referans dışı yazıyor çok yeni olduğu için düşük çıktı ama yarın muhtemelen yüksek çıkarBu arada ili gündür 17 diyorum ahdhhshs doktor 17 diye hep söylediği için yoksa ilk değer bu ikincisini yarın yapıcam
Yaklaşık olarak iki katı çıkması gerekir diye biliyorum 30 la 40 arası bir değer çıkabilirYani bir sorun yok deme ben erken öğrendim sadece bide yarın kaç çıkması gerekir
Çarşamba çatlatma iğnesini yaptığımda ilişki kesinlikle olucak dedi iğneden sonra perşembe boş cuma aşılama dedi sana bişey söylemediler miKızçeler bende cumartesi aşılama olacağım Allah'ın izniyle kaç gün perhiz uygulamak gerekiyor sperm testi vermeden önce
Bana progestan verdiler cuma gününe yeticek kadar var elimde yrn kan testi verdikten sonra doktora gorunucem tekrar kulanip kulanmamam gerektigini sorucam bildiğim kadarı ilen 3 ay kulanmam gerekiyor amaBenim duphaston ilacım bitti sana verdiler mi ondan bana bitince buraya geleceksin dedi acaba almam gerekiyo mu bidaha
Evet erken öğrendiğin için 17cikmis bugün tahmini iki katı çıkarYani bir sorun yok deme ben erken öğrendim sadece bide yarın kaç çıkması gerekir
Off çok heyecanlıymış her evresi değil miiEvet erken öğrendiğin için 17cikmis bugün tahmini iki katı çıkar
Doktordan doktora değişiyor bence biz 3 gün beklemistik en son ilişki çatlatma iğnesinden 1 gün önce oldu bazı doktorlar ise çatlatma iğnesinin yapıldığı günde ilişki öneriyor doktor sana bişey demedimiKızçeler bende cumartesi aşılama olacağım Allah'ın izniyle kaç gün perhiz uygulamak gerekiyor sperm testi vermeden önce