2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Kızlar benim özel hastane sonucum neden beta hcg değer normal diyor dün verdiğim sonuç 17 ydi ya onu diyorum

Referans dışı yazması gerekiyor mu diye sormak istedim aslında niye yazmıyor aaba

Bu arada ili gündür 17 diyorum ahdhhshs doktor 17 diye hep söylediği için yoksa ilk değer bu ikincisini yarın yapıcam

Eklentiler

• 1000017783.jpg
    1000017783.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 23
Bu arada ili gündür 17 diyorum ahdhhshs doktor 17 diye hep söylediği için yoksa ilk değer bu ikincisini yarın yapıcam
Bazı hastaneler sanırım 1 ve 20 arasını normal değer yazıyor 20 den büyük referans dışı yazıyor çok yeni olduğu için düşük çıktı ama yarın muhtemelen yüksek çıkar

Kızçeler bende cumartesi aşılama olacağım Allah'ın izniyle ☺️ kaç gün perhiz uygulamak gerekiyor sperm testi vermeden önce
Çarşamba çatlatma iğnesini yaptığımda ilişki kesinlikle olucak dedi iğneden sonra perşembe boş cuma aşılama dedi sana bişey söylemediler mi

Kızlar biraz önce aşılama yaptırdım rahim ağzım çok darmış zor geçirdiler enjektör plastiğini böyle bişey yaşayan var mı

Benim duphaston ilacım bitti sana verdiler mi ondan bana bitince buraya geleceksin dedi acaba almam gerekiyo mu bidaha
Bana progestan verdiler cuma gününe yeticek kadar var elimde yrn kan testi verdikten sonra doktora gorunucem tekrar kulanip kulanmamam gerektigini sorucam bildiğim kadarı ilen 3 ay kulanmam gerekiyor ama

Kızçeler bende cumartesi aşılama olacağım Allah'ın izniyle ☺️ kaç gün perhiz uygulamak gerekiyor sperm testi vermeden önce
Doktordan doktora değişiyor bence biz 3 gün beklemistik en son ilişki çatlatma iğnesinden 1 gün önce oldu bazı doktorlar ise çatlatma iğnesinin yapıldığı günde ilişki öneriyor doktor sana bişey demedimi

X