2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Kızlar bugün 23:30 da çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba aşılama yapılacak çok heyecanlıyım. 21,20,20,19 toplam 4 yumurtam var.. 3 tane de geriden geliyor 16 boylarında 😂😂 ohss olacakmışım az kalsın son anda kurtulmuşum 😅 inşallah tutarsa kedi gibi yavrulamam o kadar yumurtaya 😄 2 taneye okeyim ama daha fazlasını bilemedim 😅
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kizlar sonucum pozitif çok şükür rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Eklentiler

• Screenshot_20241217-120452.png
    Screenshot_20241217-120452.png
    71,2 KB · Görüntüleme: 15
Yaaaaaa çok güzel çok sevindim bende yarın bidaha kan vercem korkuyorum hala ya bugün verseydim bu değer çıkardı heralde gözünaydın canım 🤲🤲
Teşekkür ederim cnm sağol bende Perşembe günü tekrar kan vericem bakalım hakkımızda hayırlısi olsun inşallah

Benim duphaston ilacım bitti sana verdiler mi ondan bana bitince buraya geleceksin dedi acaba almam gerekiyo mu bidaha

Merhaba arkadaslar, asilamada yumurta boyutlarinin ne olmasi gerektigi ile ilgili bilgisi olan var mi? Benim 21 mm tek yumurtam varken asilama oldum. Gerekenden buyuk bir yumurta mi acaba?

Merhaba arkadaslar, asilamada yumurta boyutlarinin ne olmasi gerektigi ile ilgili bilgisi olan var mi? Benim 21 mm tek yumurtam varken asilama oldum. Gerekenden buyuk bir yumurta mi acaba?
Hayır bence iyi büyüklüğü genelde 18 25 mm aralığında oluyor çatlama benim de 22 mm idi

Kızçeler bende cumartesi aşılama olacağım Allah'ın izniyle ☺️ kaç gün perhiz uygulamak gerekiyor sperm testi vermeden önce

X