Bir tane yumurta yetiyormuş doktorum öyle dediSlm aleykym canlar Ben tedavi goruyorum ve gobekten iynelerim bitti ve pazar catlatma iynesi yapildi bu arada catlatma iyne vurulmadan cuma doktora gittim ve bana dediki Sol tarafta yumurtan olismus dedi tek 1 tane bunla hamile kalabilrmiyim acaba asilama oldum 2 gun kana geldi bida olmadi ama acaba iynedenmi goguslerim cok agriyor adet olacak gibi baska kasik agrim falanda yok 1 gun dinlendim ve normal isime donmdum sizce nasil okuyup ban fikir verirmiziniz birde biz esimle sakli yaptirdik hani tutmazssa kimse ay olmadi mi niye boyle oldu laflari duymayalim diye sonra kayin pederim acid kalp amalayati oldu ve bende kaliyor Ben ona bakiyorum kendimi yormuyorum ama ister istemez yoruluyorum kaynanamda var ama esim bildigi icin cok yardim ediyor banana dua edin kizlar install biraz uzun old ama hakkiniz helal edin
Kızlar bişey sormak istiyorum size benim karnım çok şişti böyle taş gibi çok sert nefes alamıyor gibiyim 2/3 saattir böyle daha öncede böyle olurdu ama en fazla 1 saat sürerdi sizdede böyle bişey oldumu hiç
Aynısını dün gece yaşadım uyuyamadım karın şişliğinden ve ayaklarımın altı yanıyordu
Sizin kaçıncı gününüzdu hiç test yaptınız mıAynısını dün gece yaşadım uyuyamadım karın şişliğinden ve ayaklarımın altı yanıyordu
CumartesiSizin kaçıncı gününüzdu hiç test yaptınız mı
İlk idrardı ve ilk 5 6 dakikada pembeleştiEvet ikincisinde silik bi çizgi var
ilk idrarmiydi kaçıncı dakikada çıktı
Dizinde bugün 11.gununuz degilmiİlk idrardı ve ilk 5 6 dakikada pembeleşti
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bebisiniz sizinledirİlk idrardı ve ilk 5 6 dakikada pembeleşti
Kan verdim dayanamayıp
Benim iğnenin 13n cü günüBende biraz önce test yaptım ama iğne etkisi mıdır diye korkmuyor değilim hani
Dizinde bugün 11.gununuz degilmi
İnşallah ikimizinkiside bizimledirrÇok sevindim sizin adınıza inşallah bebisiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?