- 21 Haziran 2022
- 711
- 835
- 34
Hahahahhaa benimde yemek yiyemediğim dönemlerde benimki dışardan sipariş veriyordu. Et dışında birşey söylersem kabul etmiyordu. Et ye et diyordu ay valla cok seviyorum iyi ki kocam. Bugunde duygusalım düşündükce duygulanıyorum bugun instadaAyyy yüklensin duygusal akşamları bişi yemezsem küsüyor bizimki. Aç değilim diyorum sen değilsin oğluş aç diyor
yaaaa 1 yasından sonra normal yemege gectiğini bilmiyordum. Benim arkadasım cok uzun süre ayrı hazırladı hep. Organik vs ürünler alıp. Belkide o çok abartmış olabilir bilemiyorum. Benimde ek gıda ve sonrası hakkında cok bilgim yok zamanı gelince öğrenceğiz ama bende çatalla ezme kısmını mantıklı buluyorum dokusunu hissetsin bakalım o zamana kadar öğreniriz o kısımlarıda Kuş kadar yedikler için hemen bunda hazırlarım gibi düşünmüştüm bende uzun süreBence pratik bir şey zaten, ama 1 yaşından sonra sizin yediğiniz yemekleri yesin diyorlar ya o yüzden sebze haşlamak kısa süreli olur gibi geldi bana, genelde öyle duydum. Bir de ben püre vermeyi düşünmediğim için ürünü yarım yamalak kullanırım, alt hazneyi çevirince de blender yapıyordu sanırım. Bütün vermeyi düşünüyorum en fazla çatalla ezerim