Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar haklısın ki, kontrol muayenesini kullanmak farzdır sjfkskdkd kaç haftalıksın sen çiçekYa bence yok. Tam bebeği gördüğü yerde baskı var bebekten mi dedim burası mesane dedi. Mesanemde kafa mı var benim bebek işte mesanenin üstündeydi bence ondan öyle hissettim. 253 grmış hareketliydi eli hep yüzünde tam 9.günde gidicem çünkü niye gitmiyim ldldşd
O kadar haklısın ki, kontrol muayenesini kullanmak farzdır sjfkskdkd kaç haftalıksın sen çiçek
Ayaklarımın altı değil de çok fazla topuk ağrım oluyor benimKizlar bise sorcam yurudukden sonra ayaklarinin alti agriyan varmi ya benim hemen ayagimin alti agriyor sabah uyandimda agriyor uyaninca usdune zor basiyom agrisindan aranizda boylr olan varmi yurudukdensonra
Hadi iyi haberlerle gel Ali bey radyolog galiba benim doktor perinatolog önerdiği için ben başka doktora gidicem yoksa o da listemdeydiKızlarrr selam nasılsınızayy bir bakıyım dedım oda bile yapmışsınız bebişlere benim bebegın hediye gelen eşyalardan başka eşyası yok şunacumartesi günü detaylı ulstrasonum var dr.ali ipek ankarada detaylıya giren var mı?Kızımın ilk ayakabbası
Yok kuzum ya benim ayak aldim aslinda tm ayak altimbi kismi ayak parmalarimin oldu kisim varya orasiAyaklarımın altı değil de çok fazla topuk ağrım oluyor benim
Bizim aramız iki hafta demek, tam 17 benimki de. Hareketlerini ne zaman hissedermişsin doktor bir şey dedi miTam 19 bugün
ben de öyleyim her sabah dün nerde yürüdüm diye düşünüyorum sanırım sürekli şişip indiği için oluyor.Kizlar bise sorcam yurudukden sonra ayaklarinin alti agriyan varmi ya benim hemen ayagimin alti agriyor sabah uyandimda agriyor uyaninca usdune zor basiyom agrisindan aranizda boylr olan varmi yurudukdensonra
Ben 3 ay kullandım saat hiç önemli değil demişti doktorumSevgili arkadaşlar pıhtılaşma sorunum için oksapar iğne kullanıyorum. Bugün 2 saat geç kullandım. Bi sorun olur mu. Biliyorum çok önemli değil demişti doktorum ama burda da bişeyler okumaya ihtiyacım var. Daha önceki kayıplarımdan dolayı biraz kaygılı bi hamilelik geçiriyorum.
Bana da daral geldi bugünlerde ya, eşim hasta 3 yaşında gibi davranıyor devamlı başı dönüyor falan içim sıkılıyorAyyy o kadar hiç kimseye, hiçbir muhabbete, hiçbir soruya tahammülümün olmadığı bir gün ki. İçimde sıfır insan sevgisi yani elimden gelse herkesi kolundan tuttuğum gibi kapı dışarı bırakıcam
Adet öncesi olurdum hep öyle sonra takvime baktım eğer adet görüyor olsaydım bugün yarın olmam gerekirmiş Kendisi gelmese de kafası geliyor galiba
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Ben 3 ay kullandım saat hiç önemli değil demişti doktorum
BEn dusunmuyorum genelde yurudumde ve evde iş yapdim da oldu icinben de öyleyim her sabah dün nerde yürüdüm diye düşünüyorum sanırım sürekli şişip indiği için oluyor.
ama o ağrı normal yürüme ve iş yapma gibi olmuyor kmlerce yürümüş olmak lazım o kadar ağrıması için.BEn dusunmuyorum genelde yurudumde ve evde iş yapdim da oldu icin
Elimi güzelce yıkayıp sürüyorum heryerine kuzumnasıl yapıyorsun onu pamukla sürüyor musun . daha önce duymadım bende yapayım ilerlemeden :) gerçi kaşıntım yok benim ama gene de yapayım :)
Haftaya başlarsın dedi. Kendi doktorum değil bu ondan çok soramıyorum çok soracaksan kendi doktoruna git dermiş gib geliyor sldşdşBizim aramız iki hafta demek, tam 17 benimki de. Hareketlerini ne zaman hissedermişsin doktor bir şey dedi mi
Ay yok cnm ya nerde yarim saat yada 40 dk yurudum niye oluyor acab yaama o ağrı normal yürüme ve iş yapma gibi olmuyor kmlerce yürümüş olmak lazım o kadar ağrıması için.
Benim de öyle. Ödemden dolayı ağrıyor sanırım ya anlamıyorumKizlar bise sorcam yurudukden sonra ayaklarinin alti agriyan varmi ya benim hemen ayagimin alti agriyor sabah uyandimda agriyor uyaninca usdune zor basiyom agrisindan aranizda boylr olan varmi yurudukdensonra
Kızının ayakkabısını severim yaKızlarrr selam nasılsınızayy bir bakıyım dedım oda bile yapmışsınız bebişlere benim bebegın hediye gelen eşyalardan başka eşyası yok şunacumartesi günü detaylı ulstrasonum var dr.ali ipek ankarada detaylıya giren var mı?Kızımın ilk ayakabbası