- 20 Mayıs 2024
- 778
- 837
- 27
17 gibi başladı, şuan 19 ve bayaa dokunmadan da hissediyorum kıpraştığınıKızlar bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 gibi başladı, şuan 19 ve bayaa dokunmadan da hissediyorum kıpraştığınıKızlar bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
baskı değil bildiğin yukarı doğru el kol çarpması sürtmesi oluyorBen hissettim mi hissetmedim mi anlamıyorum bazen karnımın bir yerinde ufak bir baskı hissediyorum aniden o hissetmek mi bilen arkadaşlar cevaplasın
Zaman zaman yeri değişiyor bende sertliğin evet varKızlar sizinde karnınızın alt tarafında sanki bebek kendini yaslamış gibi sertlik var mı hafif
18 + da ama hala 20 olucam iki gün sonra çok net değil gün içinde hala emin olamıyorum ikinci çocuk olmasına rağmen.Kızlar bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
Valla öyle bir hissiyat değil bendeki ya, tam nasıl onu da anlamadım hfjfjfbaskı değil bildiğin yukarı doğru el kol çarpması sürtmesi oluyor
Ben bazen bağırsaklarımı sıkıştırdığını idrar torbama doğru baskı yaptığını hissediyorum içerde bir şeyler kıpırdıyor bazen canımı acıtıyor oynarken öyle sert geçişlerBen hissettim mi hissetmedim mi anlamıyorum bazen karnımın bir yerinde ufak bir baskı hissediyorum aniden o hissetmek mi bilen arkadaşlar cevaplasın
18.haftanın donuna doğruKızlar bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
Pofurt 24 çokmuş kız24 e kadar yolu var ya bide plesanta öndeyse falan ondan geç hissedilir
Canım prilamı 5. Haftadan beri içiyorum. Her gece 2 tane. İlk zamanlar sabah da içiyordum. Gün de üç içiyordum. Bulantı çok zor. Allah yardımcın olsun. İnşallah hemen geçer. Gaviscon mide yanması içinEdoşummm mide bulantılarına prilam içtinmi kuşum?içsemmi içmesemmi kararsızım,özellikle anestezik maddelere alerjim var ıcerıgıne baktım ıcerıgı sedasyon verıcı bır maddeymıs o yuzden korktum ıcmeye.tüm gün mutsuz ve bulantılı geçiyorbıdakı gıtmeme gavıscon bende ısteyım barı o belkı iyi gelir naneli naneli
Çok geçmiş olsun kazasız belasız atlatsaydık şu gebeliğimizievet bebek tüm hormonlarımızı alıyor çünkü bende zaten yok normal olabilmek için 4 senedir her sabah ilaç alıyorum şimdi artırıyorlar yavaş yavaş.
Bende her gece içiyorum 2 tane. 2 hafta önce o hatayı yaptım 2 gün fenalaşıp durdum. Mide bulantımın gectiğine inanmadan bırakmayacagım prilamı zaten.Ben dün gece prilam içtim bugün yine biraz rahat geçiyor nispeten. Yok ya iyice sıfırlanmadıkça bırakmayacağım ben bu ilacı.
Beni sürekli sola çeviren bir kocam var gece sürekli döndürüyorBen sırt üstü uyumayı çok severim okuduklarımdan dolayı falan sola yatmak daha sağlıklı geliyor kendime hatırlatıp dönüyorum ama sonra yine sırt üstü dönüyorum rahat olamıyorum yan
Piazza bana da yakın ben de geleyimPiazzada aşko, beraber gidek
İsmi ne kuzuBen de bu siteyi ilk kez duydum gerçekten çok güzelmiş
Daha erken değil mi şimdiden seni darlıyor bide bunun videosu vardı zaten biz ister istemez rahatsız oluyormuşuz sırt üstü yatarken karnımızda ağırlık oluyor ya rahat edemediğimiz için istemsiz dönüyormuşuz o yüzden gece kalkıpda sen sırt üstü yatıyon diye uyandırmadın boştan yere bir kaç dk sonra kendimiz düzeltiyormuşuz zaten bide 24 den sonra deniyor o olayaBeni sürekli sola çeviren bir kocam var gece sürekli döndürüyor
Yok canım ben zaten sırt üstü yatmıyorum normalde de hep sağıma dönerdim o sola çeviriyormış ki uykum aşırı ağırdır haberim bile olmuyor sabah kendi söylüyor darlama yok yaniDaha erken değil mi şimdiden seni darlıyor bide bunun videosu vardı zaten biz ister istemez rahatsız oluyormuşuz sırt üstü yatarken karnımızda ağırlık oluyor ya rahat edemediğimiz için istemsiz dönüyormuşuz o yüzden gece kalkıpda sen sırt üstü yatıyon diye uyandırmadın boştan yere bir kaç dk sonra kendimiz düzeltiyormuşuz zaten bide 24 den sonra deniyor o olaya
Bende öyle ama genel hareketini sırtüstü hissettiğim için öyle yatmak daha çok hoşuma gidiyorBen sırt üstü uyumayı çok severim okuduklarımdan dolayı falan sola yatmak daha sağlıklı geliyor kendime hatırlatıp dönüyorum ama sonra yine sırt üstü dönüyorum rahat olamıyorum yan