- 2 Ocak 2021
- 4.236
- 4.356
Istanbulda magazasi varmis bilmiyodum bi ara magazaya ugrarim olmadi.Ben 5-6 parça aldım ya. Havlu almıştım bir tane de buradan aldım. Müslin bezden de aldım, 4 tane de kıyafet sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbulda magazasi varmis bilmiyodum bi ara magazaya ugrarim olmadi.Ben 5-6 parça aldım ya. Havlu almıştım bir tane de buradan aldım. Müslin bezden de aldım, 4 tane de kıyafet sanırım
Ödeme ekranında mağazadan teslim al seçeneği falan da çıkıyordu doğruIstanbulda magazasi varmis bilmiyodum bi ara magazaya ugrarim olmadi.
Piazzada aşko, beraber gidekIstanbulda magazasi varmis bilmiyodum bi ara magazaya ugrarim olmadi.
Hadi gidek bunu bugun kuzenimden ogrenmemPiazzada aşko, beraber gidek
Ben İstanbul’a dönüyom, sen de dönünce haber ver gidekHadi gidek bunu bugun kuzenimden ogrenmem
Canım ben gaviscon şurup alacağım sanırım. O mide yanmasına baya iyi geliyormuş. Arkadaşım hamileyken 11 şişe içmişBenim de öyle edacım midem yanıyor iki gündür fena halde. Reflü oldum sanki boğaz bölgemde de devamlı bir yanma acılık falan. Allahım şu gebeliğin en azından kalan günlerini bizim için de güzelleştir, lütfen
Yaaa pahalıya mı geldi tutturmak da zor.Aa zaten kendiliğinden de indirim varmış, bu %40'ı onun üstüne mi yapıyorlar? Baya iyiymiş biz daha pahalıya almış olduk galiba edahandro
Aldım aldım koydum kenara. Bulaşık deterjanını da aldım. Üç çamaşır deterjanı bir bulaşık deterjanı aldım. Ama leke çıkarııcı da şart. Baby me mi alıyoruz leke çıkarııcı?
Ben öyle alacağım ya baya yerde okudum herkes memnun kalmış. denenebilir :)Aldım aldım koydum kenara. Bulaşık deterjanını da aldım. Üç çamaşır deterjanı bir bulaşık deterjanı aldım. Ama leke çıkarııcı da şart. Baby me mi alıyoruz leke çıkarııcı?
11 ŞİŞE Mİİİİİ :) maşallahhhh o nasıl bir mide yanması öyleee. benim henüz başlamadı ama evde bolcaa gaviscon var :) hazırda bekliyor bakalımCanım ben gaviscon şurup alacağım sanırım. O mide yanmasına baya iyi geliyormuş. Arkadaşım hamileyken 11 şişe içmiş
Doktorum bana 8 haftalıkken rennie şurup yazmıştı 3 kutu mide yanman olunca kullan diye 21 oldum hala midem yanmam yok dur maşallah deyimCanım ben gaviscon şurup alacağım sanırım. O mide yanmasına baya iyi geliyormuş. Arkadaşım hamileyken 11 şişe içmiş
9 ay bulantı yanma yaşadı kuzum. Valla ben de alıp koyacağım, bazen çok yanıyor.11 ŞİŞE Mİİİİİ :) maşallahhhh o nasıl bir mide yanması öyleee. benim henüz başlamadı ama evde bolcaa gaviscon var :) hazırda bekliyor bakalım
Maşallah maşallah canım. Benim iki üç günde bir yanmam oluyor ama dayanmaya çalışıyorumDoktorum bana 8 haftalıkken rennie şurup yazmıştı 3 kutu mide yanman olunca kullan diye 21 oldum hala midem yanmam yok dur maşallah deyim
18deyim henüz hissetmedim sabırsızlıkla bekliyorumKızlar bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
Tam net ben 17 küsür de hissettim canım dışardan belli olan şekilde diğer minik pıt pıtları 16 da hissetmiştimKızlar bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız?
Ben de yaaaa18deyim henüz hissetmedim sabırsızlıkla bekliyorum
24 e kadar yolu var ya bide plesanta öndeyse falan ondan geç hissedilirBen de yaaaa
Edoşummm mide bulantılarına prilam içtinmi kuşum?içsemmi içmesemmi kararsızım,özellikle anestezik maddelere alerjim var ıcerıgıne baktım ıcerıgı sedasyon verıcı bır maddeymıs o yuzden korktum ıcmeye.tüm gün mutsuz ve bulantılı geçiyorbıdakı gıtmeme gavıscon bende ısteyım barı o belkı iyi gelir naneli naneliMaşallah maşallah canım. Benim iki üç günde bir yanmam oluyor ama dayanmaya çalışıyorum