- 26 Şubat 2024
- 4.789
- 4.599
Bugün de vardı çiçeğim, gece bitiyorİndirim bitmiş sanırım yetişemedim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün de vardı çiçeğim, gece bitiyorİndirim bitmiş sanırım yetişemedim ❤
Aşko bacakları hiç görünmüyor kıllandım ben bir de sling yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor yenidoğan desteğine neden ihtiyaç olsun ki. Ben olsam düz sling alırım
Yok yok 2.5 kg ye kadar ne demek cocuk zaten o kilolarda doguyoAşko bacakları hiç görünmüyor kıllandım ben bir de sling yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor yenidoğan desteğine neden ihtiyaç olsun ki. Ben olsam düz sling alırım
Kalitesini bilemem ama cok guzelmis hepsiRabi Diva Counry 6 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop 180 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rabi Diva Counry 6 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glRabi İrem Country Çok Amaçlı 5 Çekmeceli Şifonyer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rabi İrem Country Çok Amaçlı 5 Çekmeceli Şifonyer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glKızlar bende oda yapmak istiyorum bunları beğendim,sizce nasıl?Kalitesi konusunda çok bir şey beklemiyorum muhtemelen birkaç seneye daha büyük bir eve taşınacağız,2.çocuğu da yakın zamanda istiyoruz olursa başka odalar yaparız dedik.O zamana kadar idare eder diye düşündüm.Sizce uyumlu olmuş mu?Givayo Mobilya Haus Montessori Yatak 100*200 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Givayo Mobilya Haus Montessori Yatak 100*200 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah çok üzüldüm moralim bozulduInstagramdaki fenomenlerde duymuştum ama kim hatırlamıyorum canım doktorunun dediği gibi bir süre sonra kendiliğinden geçmiş.Onlar da çok üzülmüştü ama içini ferah tutmaya çalış bu kistler için geçer diyorlar doktorun en doğrusunu bilir
Minimum 2.5 diyo anam 2.5 kg'ye kadar nerde yazıyı göremedimYok yok 2.5 kg ye kadar ne demek cocuk zaten o kilolarda doguyo
İnşallahKorkma canım bende çok gördüm hatta hem böbreklerinde parklaklık hem beyninde kist olan biri doğuma hepsi normale dönmüştü bir başkasındada kalbinde sıkıntı vardı mesela oda doğuma kadar geçmişti sen gönlünü ferah tut bebeğin çok sağlıklı
ben philips aventin 0-6 ay emziğini aldım şimdilik. alışırsa 6-18 ay alırımSelam kızlar tatilde olduğumdan pek giremedim Emzik aldınız mı hiç 0-6 mı yoksa 6-18 mi almak mantıklı ? İlk 6 ay verilmeli mi sonra da alışması zor mu olur kararsızım/:
Not: çalışacağım için emziğe karşı değilim ,
ben okuldayken çok zorlanırlarsa emzik verilir diye düşünüyorum
içini ferah tut bi çok kişiye parlaklık, kalpte delik, kist falan diyorlar ama gelişimle beraber geçiyor onlar. gayet sağlıklı bir şekilde doğacak bebeğinDetaylı ultrasondan geldim ellerini kafasına kalbine yüzüne baktı ben halen kilo almadım fazla karnımda yok ama bebek gayet iyi dedi bu konu da benim gibi olanlar içi rahat olsun senin kilo alman çok gerekmiyor dedi doktor, ama beynin de Bi kist varmış o var dedi çoğu gebwlikte gözüken birşeymiş geneli kayboluyor kaybolmayan görmedim dedi ama bu durum korkuttu baya beni üzdü beni peritanaloga yönlendirdi bide oda baksın dedi ama gider dedi belki de sen gidip o doktora gidene kadar gitmiş bile olur dedi üzüldüm yani korktum baya
Yazımı da toparlayamadım tam ama baya kötü oldum ya duymuşsunuzdur belki aranızda yaşayan duyan var mı
Bilmem ki. Kilo farkı olabilir birde benim 2.gebeliğim belki oda fark yaratıyordur. Benim ki kız bide belki oda fark ediyordur hiç bilmiyorumMaşallah bende 20+5 im ama hiç hissetmiyorum ben mi anlamıyorum anlamadım
Bana chicco’nun seti hediye geldi, tırnak makasları çok kullanışlı görünüyor. Törpüleri kağıt gibi ben de emin olamadım. Elektrikli törpü de alacağım ama klasik makas daha rahat diyen de var, set almak yerine bir tane bebek makası bir de elektrikli törpü alınabilir. Ama şu anda Amazon indiriminde set fiyatı çok uygun, 450 küsüre alınmıştı bana sanırım. Tek makas 190 tl idi.Bebek manikür setleri hakkında ne düşünüyorsunuz bana çok saçma geliyor. Nasıl törpü yapıcan acaba kıl gibi tırnaklara. Bi de zaten tırnak kesmek bile zor hemen sıkılacaklar bi de törpüyü nasıl yapcaz?
Tulumların çoğu patikli ya, başka ne eksik ki se
Bende ilk çocukta set almıştım sadece normal makasını kullandım rahat 3 sene makas kullanmak çok rahat ve risk yok. Tırnak makasını ayarlaması zor oluyor bazen dipten kesiliyor canı yanıyor kızarıyor orasıBana chicco’nun seti hediye geldi, tırnak makasları çok kullanışlı görünüyor. Törpüleri kağıt gibi ben de emin olamadım. Elektrikli törpü de alacağım ama klasik makas daha rahat diyen de var, set almak yerine bir tane bebek makası bir de elektrikli törpü alınabilir. Ama şu anda Amazon indiriminde set fiyatı çok uygun, 450 küsüre alınmıştı bana sanırım. Tek makas 190 tl idi.
He min 2.5 bende ne diyo diyorumMinimum 2.5 diyo anam 2.5 kg'ye kadar nerde yazıyı göremedim
canım doktorun geçer demiş, buna odaklanamaya çalış, yoksa çok strese girersin ve bebeğine zarar.İnşallah çok üzüldüm moralim bozuldu
Herseyin güzel olmasına çok sevindim. Sanırım grubumuzun ilk detaylı ultrasonunu sen yaptırdın. Çok şükür su an eli kolu yüzü herseyi sağlıklı. Bu beyninde kist bobrekte genişleme bagirsakta kalpte parlaklık o kadar çok kişide duydum ki bi korkuya hemen fetal dna yaptıranlar bile oluyor bu instagramda fenomenlerde de kac kişide denk geldim. Hiç canını sıkma hep doktorlar geçtiğini söylüyor. Ki gerçekten de doğuma kadar geçiyormuş. Bi çok doktir tek göstergenin kendi başına anlam ifade etmediğini söylüyor. Senin Doktor da işini garantiye almak için perinatolojiye göndermiştir. Hiç kafana takip stres olma gruba yazacaksın boşuna üzülmüştüm geçti diyeDetaylı ultrasondan geldim ellerini kafasına kalbine yüzüne baktı ben halen kilo almadım fazla karnımda yok ama bebek gayet iyi dedi bu konu da benim gibi olanlar içi rahat olsun senin kilo alman çok gerekmiyor dedi doktor, ama beynin de Bi kist varmış o var dedi çoğu gebwlikte gözüken birşeymiş geneli kayboluyor kaybolmayan görmedim dedi ama bu durum korkuttu baya beni üzdü beni peritanaloga yönlendirdi bide oda baksın dedi ama gider dedi belki de sen gidip o doktora gidene kadar gitmiş bile olur dedi üzüldüm yani korktum baya
Yazımı da toparlayamadım tam ama baya kötü oldum ya duymuşsunuzdur belki aranızda yaşayan duyan var mı
İnşallah Allah çok büyük ister istemez stres oluyoruzcanım doktorun geçer demiş, buna odaklanamaya çalış, yoksa çok strese girersin ve bebeğine zarar.
o kadar çok okudum ki burada bu parlamaların, kistlerin bir sonraki muayenede geçmiş olduğunu
Doktorum da muhtemelen oda aynı şeyi söyler ama git bakalım başka gözde görsün dedi geçer dedi kist olması bide beyinde olması korkuttu beni onun dışında bağırsak vs korkutmaz beniHerseyin güzel olmasına çok sevindim. Sanırım grubumuzun ilk detaylı ultrasonunu sen yaptırdın. Çok şükür su an eli kolu yüzü herseyi sağlıklı. Bu beyninde kist bobrekte genişleme bagirsakta kalpte parlaklık o kadar çok kişide duydum ki bi korkuya hemen fetal dna yaptıranlar bile oluyor bu instagramda fenomenlerde de kac kişide denk geldim. Hiç canını sıkma hep doktorlar geçtiğini söylüyor. Ki gerçekten de doğuma kadar geçiyormuş. Bi çok doktir tek göstergenin kendi başına anlam ifade etmediğini söylüyor. Senin Doktor da işini garantiye almak için perinatolojiye göndermiştir. Hiç kafana takip stres olma gruba yazacaksın boşuna üzülmüştüm geçti diye
Aynen ben de az önce aventin air night emziğini sipariş ettim bakalım alışırsa devam ederiz teşekkür ediyorumben philips aventin 0-6 ay emziğini aldım şimdilik. alışırsa 6-18 ay alırım
Fetal dna yaptırmış mıydın? Çünkü bir arkadaşıma da aynı şeyi şeyi söylemişti doktor, fetal dna daha önce yaptırdığı için üstünde durmamıştı ki öyle olmasaydı bile büyük ihtimalle kaybolurdu demişti. Ben de çok sık rastlanan bi durum olduğunu duydum bence sıkma canını içini ferah tutDetaylı ultrasondan geldim ellerini kafasına kalbine yüzüne baktı ben halen kilo almadım fazla karnımda yok ama bebek gayet iyi dedi bu konu da benim gibi olanlar içi rahat olsun senin kilo alman çok gerekmiyor dedi doktor, ama beynin de Bi kist varmış o var dedi çoğu gebwlikte gözüken birşeymiş geneli kayboluyor kaybolmayan görmedim dedi ama bu durum korkuttu baya beni üzdü beni peritanaloga yönlendirdi bide oda baksın dedi ama gider dedi belki de sen gidip o doktora gidene kadar gitmiş bile olur dedi üzüldüm yani korktum baya