Hayırlı olsun canım kullanışlı olur kulplarını değiştirtirebilsin belki daha ciciş olsun diyeEki Görüntüle 3455768
Dolap geldii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım kullanışlı olur kulplarını değiştirtirebilsin belki daha ciciş olsun diyeEki Görüntüle 3455768
Dolap geldii.
Oh güle güle kullansın bebikEki Görüntüle 3455768
Dolap geldii.
Ay çok güldümmmm yaaa iyiki varsınızahahahaha
bana da önceki gün biraz dolgunluğu azaldı gibi geldi. doktora mesaj attım korkmalı mıyım diye. okumuş adam, gerizekalı diyemedi ama çok subjektif bir yorum, korkacak bir şey yok dedi
İndirim bitmiş sanırım yetişemedim ❤Amazonda çok iyi bir indirim var bunları aldım size de fikir olsun. Emzik, tarak ve dönence özellikle çok iyi fiyatta. Chicco be safe oto koltuğu 3 bin liraydı ben 360 derece dönen bir şey istediğim için almadım
Badem10 Mantar Dolap Kulpu Mutfak Ãekmece Kulpu Kulpları DüÄme Top Kulp Kapak Kulbu Turuncu Metal Kulp Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunlardan alcaktım canımsHayırlı olsun canım kullanışlı olur kulplarını değiştirtirebilsin belki daha ciciş olsun diye
Benim cıvıl teslimatım geçen hafta geldi. Baya gecikmiş canımBenim civilden aldıklarım kayboldu galiba ya hala gelen giden, arayan soran yok. 9 gün oldu.
Yok kiz bitmedi bu aksam son .İndirim bitmiş sanırım yetişemedim ❤
Maşallah bende 20+5 im ama hiç hissetmiyorum ben mi anlamıyorum anlamadımkızlar selam. 20+2 haftalık hamileyim. bebek hareketleri başlayalı bayağa oldu ama özellikle açken ve akşam uyku öncesi çok hareketli sürekli tekmeliyor.mesela şuan kahvaltı yapmadım henüz ve sürekli pat pat vuruyor. sizde nasıl durumlar.
Alâ alâ ben bulamadım emzikleri 199 TL'ye. Bakayım bir dahaYok kiz bitmedi bu aksam son .
Aaa ben ebebeke bakıyormuşum, sıcak başıöa vurdu resmen. Sağol kuzumYok kiz bitmedi bu aksam son .
Instagramdaki fenomenlerde duymuştum ama kim hatırlamıyorum canım doktorunun dediği gibi bir süre sonra kendiliğinden geçmiş.Onlar da çok üzülmüştü ama içini ferah tutmaya çalış bu kistler için geçer diyorlar doktorun en doğrusunu bilirDetaylı ultrasondan geldim ellerini kafasına kalbine yüzüne baktı ben halen kilo almadım fazla karnımda yok ama bebek gayet iyi dedi bu konu da benim gibi olanlar içi rahat olsun senin kilo alman çok gerekmiyor dedi doktor, ama beynin de Bi kist varmış o var dedi çoğu gebwlikte gözüken birşeymiş geneli kayboluyor kaybolmayan görmedim dedi ama bu durum korkuttu baya beni üzdü beni peritanaloga yönlendirdi bide oda baksın dedi ama gider dedi belki de sen gidip o doktora gidene kadar gitmiş bile olur dedi üzüldüm yani korktum baya
Yazımı da toparlayamadım tam ama baya kötü oldum ya duymuşsunuzdur belki aranızda yaşayan duyan var mı
Ben 0-6 ay aldım canım ilk aylarda da ne olur ne olmaz emmezse ihtiyaç duyarsam diye almak istedim yoksa ilk aylarda gerekmedikçe kullanmasını istememSelam kızlar tatilde olduğumdan pek giremedim Emzik aldınız mı hiç 0-6 mı yoksa 6-18 mi almak mantıklı ? İlk 6 ay verilmeli mi sonra da alışması zor mu olur kararsızım/:
Not: çalışacağım için emziğe karşı değilim ,
ben okuldayken çok zorlanırlarsa emzik verilir diye düşünüyorum
Ben daha detaylıya gitmedim ama 16 haftada kendi doktorum kalbinde parlaklık var büyük ihtimal detaylıda gözükür endişe etme bunlar olabiliyor geçici durumlar dedi doğurana kadar kayboluyor dedi düşünmemeye çalışıyorum bende canım doktoruma güveniyorum yapacak birşey yok öyle diyorsa öyle olur sıkma canını içini ferah tutmaya çalış canım benimDetaylı ultrasondan geldim ellerini kafasına kalbine yüzüne baktı ben halen kilo almadım fazla karnımda yok ama bebek gayet iyi dedi bu konu da benim gibi olanlar içi rahat olsun senin kilo alman çok gerekmiyor dedi doktor, ama beynin de Bi kist varmış o var dedi çoğu gebwlikte gözüken birşeymiş geneli kayboluyor kaybolmayan görmedim dedi ama bu durum korkuttu baya beni üzdü beni peritanaloga yönlendirdi bide oda baksın dedi ama gider dedi belki de sen gidip o doktora gidene kadar gitmiş bile olur dedi üzüldüm yani korktum baya
Yazımı da toparlayamadım tam ama baya kötü oldum ya duymuşsunuzdur belki aranızda yaşayan duyan var mı
Korkma canım bende çok gördüm hatta hem böbreklerinde parklaklık hem beyninde kist olan biri doğuma hepsi normale dönmüştü bir başkasındada kalbinde sıkıntı vardı mesela oda doğuma kadar geçmişti sen gönlünü ferah tut bebeğin çok sağlıklıDetaylı ultrasondan geldim ellerini kafasına kalbine yüzüne baktı ben halen kilo almadım fazla karnımda yok ama bebek gayet iyi dedi bu konu da benim gibi olanlar içi rahat olsun senin kilo alman çok gerekmiyor dedi doktor, ama beynin de Bi kist varmış o var dedi çoğu gebwlikte gözüken birşeymiş geneli kayboluyor kaybolmayan görmedim dedi ama bu durum korkuttu baya beni üzdü beni peritanaloga yönlendirdi bide oda baksın dedi ama gider dedi belki de sen gidip o doktora gidene kadar gitmiş bile olur dedi üzüldüm yani korktum baya