- 12 Temmuz 2022
- 23.074
- 84.657
Evet Bu ara youtubeda gördüğüm herkes hamile, Instagram falan takip etseydim bu sayı X2 olacaktı herhaldeOHHHHH.... (Nası da hasetlendik durup dururken ) İkincisi de erkekti di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Bu ara youtubeda gördüğüm herkes hamile, Instagram falan takip etseydim bu sayı X2 olacaktı herhaldeOHHHHH.... (Nası da hasetlendik durup dururken ) İkincisi de erkekti di mi?
Aynı kişiler her yerde zaten instagram, tiktok, youtube hepsindeler.. İnşallah tatile çıkmak bize de nasip olur ya eşimden dolayı çok kaygılıyım bu yaz Allahım lütfen lütfenEvet Bu ara youtubeda gördüğüm herkes hamile, Instagram falan takip etseydim bu sayı X2 olacaktı herhalde
Yok canım ben değildim, ben şuan hiçbir şey kullanmıyorum@norde eelifeylull kızlar ya dün sanki ikinizden biri de sadece demir ve iyot kullanıyorum mu demişti? Hanginiz tam emin olamadım da iyot olarak ne kullanıyorsunuz?
Biz balayından sonra hiç tatile gitmedik ya. Balayında öğrendik eşimin üniversiteye girdiğini, bu sene mezun oldu, mezun olduğu gibi bi kursa yazıldı. Öğrenci büyütüyorum tatil benim neyime inşallah siz güzel haberler alırsınız da mis gibi tatile gidersiniz bebişsiz son kezAynı kişiler her yerde zaten instagram, tiktok, youtube hepsindeler.. İnşallah tatile çıkmak bize de nasip olur ya eşimden dolayı çok kaygılıyım bu yaz Allahım lütfen lütfen
Ay bu kadinla benim doktorum ayni en son gittigimde gordum karsilastik dedim bi yerden taniyorum bunu megersem buymus cok tatli bi kadin oglu da cok tatliAy Polinayı çok uzun zamandır izliyorum da ben de hamişlik başından beri sadece o aradaki 1-2 dakikayı izleyip duruyorum
Ayy gerçekten miAy bu kadinla benim doktorum ayni en son gittigimde gordum karsilastik dedim bi yerden taniyorum bunu megersem buymus cok tatli bi kadin oglu da cok tatli
inşallah kuzum sağlıklı olsunlar da geç hissetsek olur napalımİnşallah canım Sırt üstü yatmıştım uzun bir süre o zaman fark ettim belki onun etkisi olabilir mi? Aslında kilo, bebeğin geride durması, önde olması, hareketli olması olmaması, annenin hareketli olup olmaması, yediklerimiz hepsi etkiliyor bence. Herkes çok yakında hissedecek bence. Ağustos ayı gündemimiz bebiş hareketleri olacak gibi
Kuzum bugün 17+5 civarıyım. Doktor artık pembe gösteren ultrasonda bakar mı ki? Hep siyah beyaz baktı bana bugüne kadarOlabilir canımm, yediklerine dikkat et hep. Gebelikte her tehdidin çözümü yediklerine dikkat etmekten geçiyor
Bana en başından beri bakıyor canım doktora bağlı bişey yoksa cihazda o özellik varsa bakıyorlarKuzum bugün 17+5 civarıyım. Doktor artık pembe gösteren ultrasonda bakar mı ki? Hep siyah beyaz baktı bana bugüne kadar
Bana geçen bakmasaydı ben hocam şu renklide de bakılıyo o ne zaman bakılır falan diye bi iş atacaktım çok bi şeye benzemediği için bakmıyo bence her doktor, 24 sonrası daha iyi anlaşılır hatları şimdi çok kemik kemik demişti gösterirkenKuzum bugün 17+5 civarıyım. Doktor artık pembe gösteren ultrasonda bakar mı ki? Hep siyah beyaz baktı bana bugüne kadar
Tamam canım alayım da içeyim sağolBak bence serum yanında sabah aç karna üzüm pekmezi limon ve suyu çay bardağına karıştır iç inanılmaz faydasını görürsün canım hemde doğal bir şey her türlü faydası vardır
LeyLA84db bak senin için ne buldum
Hoş geldinizzz hemen ekleyelim tabloya Bugün bizim işler açık maşallah yeni yeni annişler bebişler geliyorMerhaba kızlar bende aranıza katılmaya geldim
Sat: 10 mart
İlk çocuk
Kese ve kalp atışı:6+5
Tahmini doğum:12 Aralık
outoffit
Bugün evden yarım domates salatalık peynir kaşar ceviz yeşil zeytin ve ekmek kıydum yedim. Öğlende köfte yedim ama sosluydu iskenderimsi gibi biraz ağır geldiakşam bakcaz artıkSen bensin. Ben de evden işe birseyler getirip yiyorum, öğlen de ısyerinde ne çıkarsa bahtima. Ama buzdolabı var arada meyve, yoğurt falan alıyorum acıkınca atıştırmaya.
3 boyutlu ultrasonu soruyorsun sanırım canım. Tabi her seferinde bile bakabilirdi onunla. Ama öncekilerde zaten çok anlaşılmazdı. Bakmazsa bile en rica et 3 boyutlu fotoğraf da istiyorum de bakar.Kuzum bugün 17+5 civarıyım. Doktor artık pembe gösteren ultrasonda bakar mı ki? Hep siyah beyaz baktı bana bugüne kadar
Bana 8. Haftadan beri bakıyor hatta 12 . Hafta fotosunu koyayım şöyleydi ekranda renkli çoklu verince böyle verdi bir tanesi pembe renkliydi en sonkinde bu kadar net değildi benimki plesantasının arkasına saklanmıştı göstermemişti kendisini 17 . Haftada ama mutlaka iste doktordan artık günümüz cihazlarında çoğunda varKuzum bugün 17+5 civarıyım. Doktor artık pembe gösteren ultrasonda bakar mı ki? Hep siyah beyaz baktı bana bugüne kadar