Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Merhaba, konu cok uzun takip edemedim. Baslarda A life a giderim demissiniz. Sanirim Eryaman civarindasiniz. Orayi mi tercih ettiniz? Hangi doktordan bahsediyorsunuz?
Evet a life, doktor adını isterseniz özelden yazayım çok hedef göstermek gibi olsun istemem, ilgili biri ama soğuk geldi sadece. Bugün ultrasona falan girmedim ben ama ultrason alanı dağınık yıkık döküktü, daha yeni bi hastane diye daha iyidir içi demiştim ama öyle görmedim maalesef

Merhaba bugün kontrolde doktor bebek çok küçük olduğu için milimetrik ölçüler olduğu için bu haftalarda çıkan ultrason haftasına takılmayın dedi.

Ben bu hafta organik boya ile boyattım. Doktoruma sordum tamam dedi çok fazla beyazım var.

Kızlar merhaba hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20240425_190314.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 56
Ya heralde gebenin sürecine göre değişiyor. Benim ilk cocukta hiç bir sıkıntım olmamıştı ilk 13 hafta ortahalli bulantıdan başka. Oyleki em son cuma günü aktif calışmıştım 2 gün sonra pazartesi doguma gitmiştim. Namazları bile son gune kadar ayakta kılıyordum
Canım merhaba kaç haftalık senin Şuan. Benim 6+5 çok bulantım var diye doktorum bana da prilam Dr. Verdi. Henüz içmedim sen nasıl kullanıyorsun bana aç ya da tok olarak belirtmedi
gece yatmadan ac karnına 2. Gecmezse sanah ac karnına 1 tane daha ekliyorsunuz

Kızlar merhaba hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba
İdrar tahlili de yaptırdınız mı? Enfeksiyon varlıgında o degerler yükselip iniyor ama sizin degerlerde anlamlı bir farklılık yok. Referans degerlere cok yakın bi enf varsa bile cok hafiftir diye tahmin ediyorum

İdrar tahlili de yaptırdınız mı? Enfeksiyon varlıgında o degerler yükselip iniyor ama sizin degerlerde anlamlı bir farklılık yok. Referans degerlere cok yakın bi enf varsa bile cok hafiftir diye tahmin ediyorum
1 ay önce idrar tahlili yapmıştım o temiz çıkmıştı bugün bu değerler çıktı çok üzüldüm ve korktum dedim acaba sonuçları böyle olan var mi

Simdiyse ögrendiğimden beri hep bi agrı sızı siskinlik inşallah ilerleyen süreçlerde hepimiz rahat sıkıntısız geciririz hamileliklerimizi

Ayy pardon yanlış yere yazmışım

Selam kizlar bende bugün kontrole gittim 7+0 kalp atışını dinledik 9 mm olmuş gitmisken de fiyatları sordum 3. Sezeryan oldugu için şuan ki fiyatı 16 bin mis 4 binde tüpleri bağlama farkı 3.5 yıl önce kızımı 2.500 e sezerya ln olmuştum fiyatlar almış başını gitmiş tabi araliga kadar tekrar articak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…