- 12 Temmuz 2022
- 23.221
- 85.022
Evet a life, doktor adını isterseniz özelden yazayım çok hedef göstermek gibi olsun istemem, ilgili biri ama soğuk geldi sadece. Bugün ultrasona falan girmedim ben ama ultrason alanı dağınık yıkık döküktü, daha yeni bi hastane diye daha iyidir içi demiştim ama öyle görmedim maalesefMerhaba, konu cok uzun takip edemedim. Baslarda A life a giderim demissiniz. Sanirim Eryaman civarindasiniz. Orayi mi tercih ettiniz? Hangi doktordan bahsediyorsunuz?
bana yaparsın tahmin iki hafta sonra şimdi bir fotimiz var ama 5+0 görünmüyor resmenSağlıkla doğsun minnoş. Karından ultrason mu tahmin edesim geldi de?
Bebek nokta olsa dahi görünüyorsa yapabilirim aslındabana yaparsın tahmin iki hafta sonra şimdi bir fotimiz var ama 5+0 görünmüyor resmen
Bebek nokta olsa dahi görünüyorsa yapabilirim aslında
Merhaba bugün kontrolde doktor bebek çok küçük olduğu için milimetrik ölçüler olduğu için bu haftalarda çıkan ultrason haftasına takılmayın dedi.Arkadaşlar hepiniz gerçekten sagolun baya rahatladım. Dediğim gibi bazen bildiklerimi başkalarından duymadan emin olamıyorum. Panik atak vardi bende ilaç falan da kullanmıştım. Geçen sene bebek istediği için bıraktım. Gidecek olanın kalmayacağını da çok acı deneyinlemis biri olarak Rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum Grubu da bu şekilde darlıyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Ben bu hafta organik boya ile boyattım. Doktoruma sordum tamam dedi çok fazla beyazım var.Kızlar saç boyamayı düşünen var mı hiç ben kızıla boyamıştım kendim 2 ay falan kullandım şimdi dibim baya geldi kötü duruyor dipler siyaha yakın koyu kalanı kızıl işe gidiyorum bide kurumsal biyük bir firma. Ne zaman boyayacaksınız boyayacak olan varsa? Bir kez kendi rengime döneyim öyle gideiym diyorum
Dolgu işlemleride yapılmıyor değil miBen bu hafta organik boya ile boyattım. Doktoruma sordum tamam dedi çok fazla beyazım var.
Sanmıyorum ama bilgim yol hiç.Dolgu işlemleride yapılmıyor değil mi
Ya heralde gebenin sürecine göre değişiyor. Benim ilk cocukta hiç bir sıkıntım olmamıştı ilk 13 hafta ortahalli bulantıdan başka. Oyleki em son cuma günü aktif calışmıştım 2 gün sonra pazartesi doguma gitmiştim. Namazları bile son gune kadar ayakta kılıyordumallah affetsin şu hamileliği oldum olası sevmedim ilki kolaydı ama boyle hep diken üstünde.. o zaman da huzursuz bacak sendromu cıkmıstı, son aylarda uyuyamıyordum karnımdan. dogum desen ayrı bir süreç. yani en güzel şey tatlı mı tatlı cocugun herseye değer oluyor ama çekilecek çile değil hamilelik ve doğum. lütfen yanlıs anlamayın tamamen kişisel düşüncem. Bazen okuyorum duyuyorum büyülü güzel bir süreç diyorlar keşke ben de oyle hissetsem. Ama sonu güzel, insanın cocuğu dunyanın en güzel şeyi
gece yatmadan ac karnına 2. Gecmezse sanah ac karnına 1 tane daha ekliyorsunuzCanım merhaba kaç haftalık senin Şuan. Benim 6+5 çok bulantım var diye doktorum bana da prilam Dr. Verdi. Henüz içmedim sen nasıl kullanıyorsun bana aç ya da tok olarak belirtmedi
Nolur bilen cevap versinKızlar merhaba hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba
İdrar tahlili de yaptırdınız mı? Enfeksiyon varlıgında o degerler yükselip iniyor ama sizin degerlerde anlamlı bir farklılık yok. Referans degerlere cok yakın bi enf varsa bile cok hafiftir diye tahmin ediyorumKızlar merhaba hamileyim işaretledigim değerlerim biri yüksek ikisi düşük çıkmış bu değerler hakkında bilgisi olan ya da değerleri benim gibi olan var mı acaba
1 ay önce idrar tahlili yapmıştım o temiz çıkmıştı bugün bu değerler çıktı çok üzüldüm ve korktum dedim acaba sonuçları böyle olan var miİdrar tahlili de yaptırdınız mı? Enfeksiyon varlıgında o degerler yükselip iniyor ama sizin degerlerde anlamlı bir farklılık yok. Referans degerlere cok yakın bi enf varsa bile cok hafiftir diye tahmin ediyorum
Simdiyse ögrendiğimden beri hep bi agrı sızı siskinlik inşallah ilerleyen süreçlerde hepimiz rahat sıkıntısız geciririz hamileliklerimizi
Kızlar sağlık ocağı doktoru bunu yazdı. 10 gün kullan dedi. Normalde idrar tahlilinde pozitif gelse de belirti bakarız ilaç için ama gebeliklerde belirtiye bakmıyoruz dedi.
Prospektüste hamilelikle ilgili bi şey yazmıyor (sadece doğuma yakın kullanmayın demiş) ama emin olamadım
Ayy pardon yanlış yere yazmışım
Kızlar sağlık ocağı doktoru bunu yazdı. 10 gün kullan dedi. Normalde idrar tahlilinde pozitif gelse de belirti bakarız ilaç için ama gebeliklerde belirtiye bakmıyoruz dedi.
Prospektüste hamilelikle ilgili bi şey yazmıyor (sadece doğuma yakın kullanmayın demiş) ama emin olamadım
Ya hafif üst solunum yolu enfeksiyonunda bile bu degerler az oynayabiliyor siz yine danışın doktorunuza ama endişelencek bir farklılık yok burda1 ay önce idrar tahlili yapmıştım o temiz çıkmıştı bugün bu değerler çıktı çok üzüldüm ve korktum dedim acaba sonuçları böyle olan var mi
Olsun yine de aminAyy pardon yanlış yere yazmışım
Sağ ol canım inşallah öyledirYa hafif üst solunum yolu enfeksiyonunda bile bu degerler az oynayabiliyor siz yine danışın doktorunuza ama endişelencek bir farklılık yok burda