- 20 Mayıs 2024
- 778
- 838
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nırmalde bile kullanmak istemem ben bunu bu nasıl içerik Arkadasımın kardeşleri doktor onun hocaları önermişti arkadasıma. Gebeliktede kullanılıyor yazmıslar internete. Hatta hamile bi kadın paylasım yapmıstı Ay iyi ki sormuşum. Çok teşekkürler cewriyeÜrün incelemesini buldum. Eki Görüntüle 3454534
yaa üzülmeyin benimde 10 çıktı kan ilacı verdi ki ben 14. haftaya girmedim daha. Benim ezelden kansızlık var demir ilacını mı serum olarak vericek ? öyleyse o çok güzel bişey anında toparlıyor.Demirim neredeyse sıfırmış bu arada, yarın serum taktıracağım halsizlik de geçer dedi. 15le falan bayılıyor benim hastalarım seninki 8 nasıl oluyor dedi doktor. Üzücü…
Aslında dermozkozmetik ürünleri bir sürü testlerden geçiyor o nedenle doktorlar öneriyor içerisindeki bu maddelerde belli oranlarda kullanıldığında sorun yaratmayacağını söylüyorlar ama benim içim yine de rahat etmiyor ve daha temiz içerikleri ürünleri bulmaya çalışıyorum. Bende cerave yüz temizleme köpüğünü kullanıyordum biodermaya geçtim bu nedenle.Nırmalde bile kullanmak istemem ben bunu bu nasıl içerik Arkadasımın kardeşleri doktor onun hocaları önermişti arkadasıma. Gebeliktede kullanılıyor yazmıslar internete. Hatta hamile bi kadın paylasım yapmıstı Ay iyi ki sormuşum. Çok teşekkürler cewriye
2 lt mi ben 1 lt yi zor içiyorumDoktordan çıktım, su meselesini kafama çok takıyordum normalde de su içemiyorum ama gebelikte en az 1.5 - 2 içmeye çalışıyordum. 2 litre yeterli dedi, öyle instamomlar gibi 3-4 litrelere gerek yokmuş yani. Benim gibi bulantısı olanlar hiç üzülmeyin.
Gebelik vitamini kullanıyordum, tüp bebek doktorum iyi demişti demek ki sıfırlandıAa ilaç kullanıyor muydun ona rağmen mi
Düz hamilelik vitamini alıyordum, hapla toparlanmaz serum lazım dediTakviye alıyo muydun
Hemen toplar mıymış serumDüz hamilelik vitamini alıyordum, hapla toparlanmaz serum lazım dedi
Yok ya üzülmedim, helali hoş olsun kızıma aynen hapla toparlanmaz dedi, serum alacağım yarınyaa üzülmeyin benimde 10 çıktı kan ilacı verdi ki ben 14. haftaya girmedim daha. Benim ezelden kansızlık var demir ilacını mı serum olarak vericek ? öyleyse o çok güzel bişey anında toparlıyor.
ben geçen sene kürtaj oldum çok kan kaybımda olmuştu zaten kansızım 4 lere düşmüştü o serum anında toparlıyor kan renginde küçük bir serum yavaş yavaş damardan veriyorlar 1 hafta sonra kan verdiğinde farkı göreceksinDüz hamilelik vitamini alıyordum, hapla toparlanmaz serum lazım dedi
Öyle dedi, hatta yarın yola çıkacaktık baya uyku yaparmış uyuyarak giderim artık bebeler de annedeki demiri emüklüyormuş. 8 çıktı yav, helali hoş olsun annecim ne diyim…Hemen toplar mıymış serum
Çok üzüldüm geçmiş olsun, sağlıka kucağınıza alırsın umarımben geçen sene kürtaj oldum çok kan kaybımda olmuştu zaten kansızım 4 lere düşmüştü o serum anında toparlıyor kan renginde küçük bir serum yavaş yavaş damardan veriyorlar 1 hafta sonra kan verdiğinde farkı göreceksin
Yaz bunların hepsini bi yere, az atar matar yaparsa ben senin için demirimi 8lere indirdim heheyyy dersinÖyle dedi, hatta yarın yola çıkacaktık baya uyku yaparmış uyuyarak giderim artık bebeler de annedeki demiri emüklüyormuş. 8 çıktı yav, helali hoş olsun annecim ne diyim…
Anam demiri geç bir oda dolusu iğne oldum, öyle düşünürsek 20 yaşına kadar her gün bana süt banyosu hazırlaması lazım ajfksjdkYaz bunların hepsini bi yere, az atar matar yaparsa ben senin için demirimi 8lere indirdim heheyyy dersin
Ah keske ama suan istnabulda degilim cok tesekkur ederim amaBen de 4 kutu var duruyor kullanmadım hiç Ümraniye’ye yakınsanız verebilsem size keşke.
Çok tatlılar güle güle kullansın bebeğinizzara’dan son posta ganimetleri geldi bebitomun ikili zıbın 390, diğerleri 190 a geldi.
Eki Görüntüle 3454536 Eki Görüntüle 3454537 Eki Görüntüle 3454538 Eki Görüntüle 3454539 Eki Görüntüle 3454540 Eki Görüntüle 3454541
yaa takviye aldıktan sonra haber verebilir misiinnDemirim neredeyse sıfırmış bu arada, yarın serum taktıracağım halsizlik de geçer dedi. 15le falan bayılıyor benim hastalarım seninki 8 nasıl oluyor dedi doktor. Üzücü…
Tabi ki haber veririmyaa takviye aldıktan sonra haber verebilir misiinn
ben günde 2 defa kullanıyorum demir ilacı, her gitmemde daha da düşmüş oluyor.
Detaylıya gittikten sonra bi daha bakalım toparlanmazsa damardan takviye yapalım dedii.
Bulantın mı çok?2 lt mi ben 1 lt yi zor içiyorum
Güle güle kullansın minik, zıbınlarının kalitesi çok iyizara’dan son posta ganimetleri geldi bebitomun ikili zıbın 390, diğerleri 190 a geldi.
Eki Görüntüle 3454536 Eki Görüntüle 3454537 Eki Görüntüle 3454538 Eki Görüntüle 3454539 Eki Görüntüle 3454540 Eki Görüntüle 3454541