- 12 Temmuz 2022
- 23.139
- 84.874
Tükenmiş amazonda ondan şeoldu galibakızlar hani boba x alıyorduk kanguruda ne oldu adı bile geçmiyor artık ben ne kaçırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükenmiş amazonda ondan şeoldu galibakızlar hani boba x alıyorduk kanguruda ne oldu adı bile geçmiyor artık ben ne kaçırdım
Yenidoğandan itibaren yatağına konabilir bence, uzanamayacağı bir yere sesini duyacak şekildeBu uyku arkileri ne zaman kullanılıyor
Tükenmiş şrfsz, çok tadım kaçtı 2 katı fiyata gelir şimdikızlar hani boba x alıyorduk kanguruda ne oldu adı bile geçmiyor artık ben ne kaçırdım
Hms ayak ucuna falan diyosunYenidoğandan itibaren yatağına konabilir bence, uzanamayacağı bir yere sesini duyacak şekilde
Tükenmiş amazonda ondan şeoldu galiba
püüüü ben onu çok sevmiştim. bi iki ay beklerim ben ya çok uçuk gelmezse alırım. daha kanguru araştıracak dermanım yokTükenmiş şrfsz, çok tadım kaçtı 2 katı fiyata gelir şimdi
Aynen, tatlı benceHms ayak ucuna falan diyosun
Kiz zaten cok hareket edemiyolar ozamanlar biraz uzagina koyulabilir benceAma uyurken yanına koymayın hiçbir şey diyolar
KesinlikleYasayı söylediğiniz zaman onlara zorunluluk olmuş oluyor belki de o izni vermeyecekler senin böyle hakkın olduğunun farkında olmana bile kızıyorlardır benim eşimin iş yerinde var böyle gıcık şefler insanlar
Ben 19+5 haftalığım inşallah çıkar bebiş yukarıBenimki de en son aşağıdaydı pazartesi gidicem detaylı için bakalım çıkmış mı yukarı yani 6. Aya kadar çıkabiliyor siz kaç aylıksınız
Ya bence bu nemlendirmeyle alakalı gelmiyor bana cilt elastik değilse her türlü çatlayacak zaten benimki iki iki dört kesin çatlar sürüyorum sadece çok derin çatlaklar olmasın diye elastik cildim yok çünkü cilt bakımına giderken bile ordaki adam demişti senin derin çok gergin zor temizleniyor diye bide kalın deriliyim burun ameliyatı olurken doktorumda demişti cilt yapın kalın diye ondan ben bekliyorum kesin çatlayacamOrda bende de çıkıyor, bi de üst bacakta. Ben de nemlendiriciyi hep karnıma, o yan taraflara, bi de üst bacağıma sürüyodum. Burası aklıma bile gelmemişti
Biraz kilo aldıran şeyler tüketmişsin canım poğaca makarna patates falan birgünlükse bir şey olmazda rutinse sıkıntı olabilir bu iştah onun yerine yoğurtlu semizotu salatası yapabilirsin yada meyve yiyerek bastırabilirsin yemek saatleri dışında ben öyle yapıyorum aslında ihtiyacım yok şu ana kadar 3 kilo almışım bende kilom 48 di 51 olmuşum ama bebeğe faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum mesela ara öğün olarak muz yiyorum baya bastırıyor beni süt içiyorum direk oda iyi geliyor dün aşure yaptım bende sırf içeriği zengin diye hemde ev bereketlensin diye şekerinide az katmıştım hani çokda şekerli olmasın diye ama beyim bu ne şekersiz dedi ya ben onu binbir emekle yapmışım eline sağlık de geç ne anlar zaten neyse işte bebeme vitamin olsun diye işte yaptım şu aralar oturup onu yiyorum iyi geliyorKızlar açlık durumunuz ne ya öncesinde normal acıkıyordum birkaç gündür deli gibi acıkıyorum ve kiloda çok almak istemiyorum kilom iyi gidiyordu 81 82 arasıydım zaten 78 ile hamile kalmıştım 90 falan olurum diye umuyordum. Bugün 84 çıktım. Ve delicesine bir açlık böyle midem yanıyor açlıktan bugün sabah poğaça yedim bir tane öğlen ev yemeği yapan yerde köfteli patates fırın yemeği makarna çorba cacık yedim birde yuvarlak ekmeklerden bir tane. Akşam meyve yulaf yoğurt karışımı yedim. Sonra tekrar acıktım domates salatalık kestim peynir zeytin bide tuzlu taç kraker var ya ondan yedim ceviz ve süt yanında da ama hala aç gibiyim midem acıyor gibiböyle giderse 100 olurum sizde böyle acıkıyor musunuz
Doyuracak bi şey yemediğinden bence. Poğaça yerine yumurtalı falan bi kahvaltı yapsan daha tok tutar sabahları, vaktin yoksa akşamdan sandviç bile hazırlayabilirsin. Meyve yulaf yoğurttan kim doymuş da hamiş doysunKızlar açlık durumunuz ne ya öncesinde normal acıkıyordum birkaç gündür deli gibi acıkıyorum ve kiloda çok almak istemiyorum kilom iyi gidiyordu 81 82 arasıydım zaten 78 ile hamile kalmıştım 90 falan olurum diye umuyordum. Bugün 84 çıktım. Ve delicesine bir açlık böyle midem yanıyor açlıktan bugün sabah poğaça yedim bir tane öğlen ev yemeği yapan yerde köfteli patates fırın yemeği makarna çorba cacık yedim birde yuvarlak ekmeklerden bir tane. Akşam meyve yulaf yoğurt karışımı yedim. Sonra tekrar acıktım domates salatalık kestim peynir zeytin bide tuzlu taç kraker var ya ondan yedim ceviz ve süt yanında da ama hala aç gibiyim midem acıyor gibiböyle giderse 100 olurum sizde böyle acıkıyor musunuz
İnşallah daha vaktin var çıkar benceBen 19+5 haftalığım inşallah çıkar bebiş yukarı
ye kızzzz ye yarasın valla bulantıdan iştahsızlıktan bıkmışız biz. sadece karbonhidrata çok yüklenmeKızlar açlık durumunuz ne ya öncesinde normal acıkıyordum birkaç gündür deli gibi acıkıyorum ve kiloda çok almak istemiyorum kilom iyi gidiyordu 81 82 arasıydım zaten 78 ile hamile kalmıştım 90 falan olurum diye umuyordum. Bugün 84 çıktım. Ve delicesine bir açlık böyle midem yanıyor açlıktan bugün sabah poğaça yedim bir tane öğlen ev yemeği yapan yerde köfteli patates fırın yemeği makarna çorba cacık yedim birde yuvarlak ekmeklerden bir tane. Akşam meyve yulaf yoğurt karışımı yedim. Sonra tekrar acıktım domates salatalık kestim peynir zeytin bide tuzlu taç kraker var ya ondan yedim ceviz ve süt yanında da ama hala aç gibiyim midem acıyor gibiböyle giderse 100 olurum sizde böyle acıkıyor musunuz
Benim de iştahım son bi haftadır çok açıldı. Öncesinde yanımda bişey konuşulsa hiç canım istemezdi bu aralar ne görsem ne duysam onu istiyor canım. Dün canım bi yemek istedi mesela ismini vermeyim şimdi çok istedi ama eşimle her yerde aradık en sonunda bulduk neyseki yedimKızlar açlık durumunuz ne ya öncesinde normal acıkıyordum birkaç gündür deli gibi acıkıyorum ve kiloda çok almak istemiyorum kilom iyi gidiyordu 81 82 arasıydım zaten 78 ile hamile kalmıştım 90 falan olurum diye umuyordum. Bugün 84 çıktım. Ve delicesine bir açlık böyle midem yanıyor açlıktan bugün sabah poğaça yedim bir tane öğlen ev yemeği yapan yerde köfteli patates fırın yemeği makarna çorba cacık yedim birde yuvarlak ekmeklerden bir tane. Akşam meyve yulaf yoğurt karışımı yedim. Sonra tekrar acıktım domates salatalık kestim peynir zeytin bide tuzlu taç kraker var ya ondan yedim ceviz ve süt yanında da ama hala aç gibiyim midem acıyor gibiböyle giderse 100 olurum sizde böyle acıkıyor musunuz
ayyy maşallah kaç haftalık oldunuzzBenim de iştahım son bi haftadır çok açıldı. Öncesinde yanımda bişey konuşulsa hiç canım istemezdi bu aralar ne görsem ne duysam onu istiyor canım. Dün canım bi yemek istedi mesela ismini vermeyim şimdi çok istedi ama eşimle her yerde aradık en sonunda bulduk neyseki yedim
17+4 üz bugün . İlk 15 haftam çok kötüydü sabahları bulantı ve kusmayla geçiyordu faydalı şeyler yiyemiyordum. kendiliğinden azaldı şükür. Arada nadir kusmam oluyor. Yeşillik yemeye başladım . Et tavuk canım istemeye başladı henüz hazır hissetmedim yemek için, haftasonu denicem onları . Sizin de açılır iştahınız umarım güzelce besleriz bebeklerimiziayyy maşallah kaç haftalık oldunuzz
Geçen siparişimde almıştım 3 ve 4 numarayı 3 numarayı pembiş almıştım ama kız olduğunu hissetmiş gibi babası seçmiştiEbebekten Aldıklarım geldi kızlar ❤