- 12 Temmuz 2022
- 23.186
- 84.964
Beyim gelsin de ben anayım sıralamasını da ben yaparım kozumu oyniyimBi de ulama yapınca kulağa tınısı daha hoş geliyor isimlerin. Barış Ata daha makul geldi bana da sen bilirsin yine tabiki senin oğluşun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyim gelsin de ben anayım sıralamasını da ben yaparım kozumu oyniyimBi de ulama yapınca kulağa tınısı daha hoş geliyor isimlerin. Barış Ata daha makul geldi bana da sen bilirsin yine tabiki senin oğluşun
benim yeğenimin adı da mete daha yeni yürüyor koca koca çocukların saçını kahkaha atarak çekiyor psikopatBenim sınıfta da var 2 mete Aman allahım evlerden ırak
Hahahahaha ama kayra talha boran öyle ya bazı isimler gercekten cok fırlama afacan oluyorlar. Eşimin kuzenide emekli sınıf öğretmeni. Hamile oldugumu paylastıgımda direk koymamız gereken isimleri saymıştı öğretmenlikte bu varAl benden de o kadar eşim sürekli öneri sunuyor her isimden de öğrencim var maşallah aklıma onlar geliyor yok kayralar yaramaz yok talhalar fenahep reddediyorum
Her ülkenin gebelik için uçuş prosedürleri farklı oluyor güzelce araştırın benceKızlar 27. hafta yurtdışına çıkmak için çok mu geç? Vize ile uğraşmak istemiyorum, eşimin yeşil pasaport hakkı ancak o zaman doluyor, burda beğendiğim her şey Almanya’da yarı fiyatından daha az. Ama bi sorun yaşamaktan da korkuyorum.
Şundan ise yine içeriği fena değil.Belki doğar doğmaz değil ama bir aydan sonra falan dalinle arada yıkarım herhalde ya. O kadar kötü olsa satılmazdı heralde. Sırf dalinle takım olsun diye sarı banyo havlusu aldım
Benimde çok farklı isimlerde öğrencim oldu. Ermeni okuluna giden bi öğrencim vardı benden destek alıyordu. Çok tatlı bi kızdı cokta akıllıydı maşallahı vardı fullere oynuyordu. Adı narek idi. Kardeşinin adıda cok ilginçti. Büyükadada evleri vardı sürekli oraya gecerlerdi.Al benden de o kadar eşim sürekli öneri sunuyor her isimden de öğrencim var maşallah aklıma onlar geliyor yok kayralar yaramaz yok talhalar fenahep reddediyorum
Evet evet bundan çok şükür
Az Çok birşey yemeye çalışırımTok gitmek gerekiyor bence seker çikolata bebeği hareketlendirmek için farklı pozisyonlarda gorunebilsin diye. Meyve meyve suyu da olur.
O zaman çok hoşuna giden bir ismin yanına sakinlik veren bir isim konulabilir ben bu zamana kadar kaç tane ömer tanıdıysam hepsi mi iyi yürekli akıllı biri olur büyüğüde küçüğüde hatta erkek olsaydı ikinci isim olarak düşünecektim ben bu ismiHahahahaha ama kayra talha boran öyle ya bazı isimler gercekten cok fırlama afacan oluyorlar. Eşimin kuzenide emekli sınıf öğretmeni. Hamile oldugumu paylastıgımda direk koymamız gereken isimleri saymıştı öğretmenlikte bu var
Mesela semih efe furkan bunlar hep beyefendi gördüm bende aklı başında çocuklar oluyor.
Canım pek istemiyor sabahları ama birşeyler yerim madem biraz çikolata biraz kahvaltı vsEğer pozisyonu uygun değilse açken gidince uyuyor oluyor genelde ondan diyorlar kahvaltı yapın çikolata yiyin diye sen işini sağlama al bence ye de git sonra doktor tam göremedim derse tekrar çağırır uğraştırır seni yüzünü göstermesi gerekiyor çünkü gözlerine dudağına burnuna bakıcak
Tamam artık mecbur birşey yiyerek gidicem ben normal de aç giderim doktor çok hareketli der aksine balık gibi der ondan dedim belki yine görürBen son iki kontrolüme bir şeyler yiyip gittim, tesadüf mü bilmiyorum ama hepsinde çok hareketliydi. Kan şekerini ani yükselten yiyecekler hareketlendiriyor, aç gitmeyin bir de uzun sürer detaylı ultrason :)
Ekrandan belli oluyor yumuşluklarııııAy annem aldi bunlari bayildim kizlar asiri asiri guzel zibinlari , tulumlari nasil yumus arada bakin indirim olursa kesin alin kitikate markanin ismi.
Bende sakin olmayan ömer görmedim şimdiye kadar güzel isimO zaman çok hoşuna giden bir ismin yanına sakinlik veren bir isim konulabilir ben bu zamana kadar kaç tane ömer tanıdıysam hepsi mi iyi yürekli akıllı biri olur büyüğüde küçüğüde hatta erkek olsaydı ikinci isim olarak düşünecektim ben bu ismi
Sanıyorum doktor raporuyla belirli haftadan sonra çıkılıyordu. Sizin kendinizi nasıl hissettiğinizde alakalı aslında. Zaten şu an vize randevusu almaya kalksanız bile o haftalara anca yetişir. Randevular çok yoğun 1.5 ay önce aldığım randevu ile vizem yeni çıktı. Biz de bu haftalarda gidecektik aslında ama plesenta aşağıda olunca o haftalara sarkacak gibi sorun olacağını sanmıyorum. Çoğu arkadaşım 30 dan sonra Amerika’ya gitti doğum için.Kızlar 27. hafta yurtdışına çıkmak için çok mu geç? Vize ile uğraşmak istemiyorum, eşimin yeşil pasaport hakkı ancak o zaman doluyor, burda beğendiğim her şey Almanya’da yarı fiyatından daha az. Ama bi sorun yaşamaktan da korkuyorum.
Benim yeğenim ömer saf ama aşırı enerjik iki dakika da evi alt üst ediyor asla oturmuyorBende sakin olmayan ömer görmedim şimdiye kadar güzel isim
Ayyy bana da bu markadan hediye geldi cinsiyet partisinde, kalitesi müko. Mağazaları nerde var acaba bi bakmak lazımAy annem aldi bunlari bayildim kizlar asiri asiri guzel zibinlari , tulumlari nasil yumus arada bakin indirim olursa kesin alin kitikate markanin ismi.